- Yet Another Diary..: toukokuuta 2006

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

29.5.06

 
Vitut luennoista! Skippasin koko homman ja tuli tälleen pikapikaa käymään kotsassa. Vaihdan kamat, läiskin värit naamaan ja väkerrän tukan ja sit saunaosastolle bileisiin. Golden Capin The Strawberry on oikeastaan aika paskaa. Ois pitänyt luottaa Koppariin eikä lähteä eksperientoimaan. No, kohta alkaa IlmasenViinanBileet [TM].

Huomenna klo:07-15.00 duunia, mut onneks saan puhallella omassa kopissa krapula- ja viinahuuruja seiniin ihan rauhassa. Joten tänään bailataan, lähes puolen vuoden pituinen nenänvalkaisuaika on ohi!

"Kuulitko sen jonku Armeijan euroviisupiisin?"
"MITÄH!?"
"No sen Armeijan.. Uranian.. No vittu se joku random maa!"
"ÖÖ..?"
"Se mis lauletaan Afrikan paprika?"
"Lauletaan mitä?"
"No sillee.. Afri-kan papri-ka."
"Eiku kuulin vaan sen mis lauletaan Suck me love, suck me and masturbate."
"Aa, seki oli hyvä!"


16:55 # 0 kommenttia


28.5.06

 
Duunivuoro päätty tunti sit ja uus alkaa aamukasilta. Sit työt loppuu neljältä ja luento alkaa puol viis. Luento loppuu 19.45 ja siitä suoraan duunin kevätbileisiin. Ja mitä tapahtuu seuraavana aamuna seittemältä? Menen vittu töihin, yllättikö? Ja tietty samaisena iltana kevätkauden päättäjäiset harrastusmerkeissä. Maanantaina viinaa, tiistaina pannaria. Ja nukutaan koska? Rankka tämä kaikki, toudellakin.

Hartiat aivan jumissa, eikä tää jatkuva konttorirottailu tietenkään auta tilannetta ollenkaan. Nukun myös nykyään miten sattuu ja ilmeisesti väsymys alkaa olla niin korkeissa lukemissa, että yöllä ei paljoa liikahdella. Vasen puoli päästä on ollut [älkää naurako] jo monena kertana puudiksissa ja suoraan sanottuna kipeä herätessä. Alan epäillä, että mulla on joku korva-poski-aivolohkotulehdus, joka leviää. Kipu tuntuu meinaan vähän samalla tavalla kuin poskiontelontulehduksessa, jos pään laittaa alas. Mutta siis tolla mainitulla alueella, ei poskipäissä. Alati Sairas nostaa taas päätään kummine sairauksineen. Epäilemättä toinenkin alter ego Nolojen Tilanteiden Nainen herää pian talviuniltaan. Tästä kesästä tulee jotain niin omituista, jälleen kerran.

Mut taidan nyt mennä makaamaan taas paikoillani koko yön, että naama voi sitten aamulla tuntua jonkun muun naamalta. Pitäis päästä hierontaan ja salille. Ja pitäis ehkä jotain kahta miljoonaa muutakin asiaa, kuten pestä pyykkiä. Mitä vittua laitan huomenna päälle?

"Moi, oon Iso Vihree Taistelukypärä, oon sukuu tolle Pienelle Punaiselle Ratsastushupulle.."
"MITÄH!?"
"Nii, ootko miettiny miten toi Punahilkka kääntyy Suomeks..?"
"Mitä oot vetäny?!"


23:59 # 0 kommenttia


 
Hullua. Lordia oli kattomassa Helsingin verran ihmisiä ja töissä oli hiljaista kuin minä tahansa yönä alkuviikosta, kun ei tapahdu mitään. Lähdin siis jo 05.00 kotiin ja sain nukkua ihanasti. Herätessä oli todella friikki olo. Ei mitään käsitystä ajasta tai päivästä, saati mitä pitäisi tehdä seuraavaksi. Yritin selvittää oliko aamu vai ilta, pitikö lähteä kouluun vai jatkaa nukkumista. Lopulta tajusin, että kello oli jo kaksi ja tunnin päästä pitäisi olla taas töissä. 8,5 tunnin unet tuntuivat vuodelta ja hyvä niin.

Töissä tosin meni about 4 tuntia ennen kuin heräsin kunnolla. Jokaisen kirjoittamani viestin jouduin ennen lähettämistä tarkistamaan useaan kertaan ja kyselin typeriä työkavereilta. Oli vuoroin kuuma ja kylmä, päätä jomotti ja ajatus ei kulkenut. Loppuillasta vääntyi odotetusti Duracell-vaihde päälle, eikä kahdeksan tunnin jälkeen huvittanut lähteä kotiin.

Kesän ensimmäinen kruisailu tuli siis suoritettua onnistuneesti J:n kanssa. Käytiin syömässä ja ajeltiin pitkinpoikin ristiinrastiin ympäriämpäri kaunista kotikaupunkia. Jos kontribuuttaisin vielä blogilistan kuuman listan kärkeen vauhdilla singahtanutta erääseen joukkoliikennemuotoon keskittynyttä ryhmäblogia, olisi tältä illalta paljon kirjoitettavaa. Tuli nähtyä muutamia alamme suuruuksia, ensimmäistä kertaa niitä katseenkestäviäkin, joiden olemassaolosta on kuullut vain huhuja. Kaikenkaikkiaan oikein mukava ilta. Helsinki on kaunis. <3

"Mun intiaaninimi ois varmaan Syö Kuin Mies."
"Mun intiaanimies ois varmaan... eiku."
"MITÄH!?"
"Niin siis mun intiaanimies ois, eiku ääh. Mun intiaaniNIMI ois varmaan Puhuu Kuin Mies, vittu."
"No todellaki ois!"


Nyt nukkumaan. Ugh.


03:50 # 0 kommenttia


26.5.06

 
Tsiisusmaaria kun väsyttää. Voisin nukkua kevyesti kellon ympäri. Tänään on oltu jalkeilla ja viipottamassa jo aamukasista asti ja tunnin päästä alkais kasituntinen työvuoro. Eli ei unta ennen aamukasia tiedossa. Fuckin' Hell, vastahan tulin kotiin. Käveltyjä kilometrejä ja kantamuksia kertyi melkoinen määrä, mutta nyt on räiskälepannut ja kuksat ja petanquet ja askartelumassat etc kesäleirille ostettu. Muutamia juttuja pitää vielä hankkia, mutta toi oli jo hyvä alku.

Ihan pikkasen vaan harmittaa tuo Lordin torijuhla. 50.000 ihmistä aiheuttaa pienokaista ruuhkaa meikäläiselle tänään, mutta toisaalta oon kyllä niin poikki, että ilman toimintaa varmaan kuukahtaisin koneen ääreen töissä. Mahtava keli, ois ollu kiva olla itekin paikalla, mutta ei ois ollut mitään järkeä tässä välissä "kipaista" sinne tungokseen. Melkoinen tuuli tuolla kyllä on, tänään treffattiin Sebastian Publicin terassilla Tanyan kanssa ja melkein sai pitää tuopista kiinni, ettei lähtenyt omille teilleen. Vettä vaan tuopissa, mutta silti.

Vatsa oikuttelee aivan täysillä. En tajua mitä tässä pitäis kohta syödä, että pysyis sisällä. Ei varmaan mitään? No, jospa nää Onnenpäivät kohta loppuu, niin rauhottuu toi masukin. Parin viikon päästä lekuri ja kortisonit ois tarkotus lopettaa kokonaan. Saiskohan sillä aikaan kunnon nesteiden lähdön?

Aajoo. Nordealta tuli myös lainalupaus, mutta marginaali ei laskenut toivottua määrää. Vielä Handelsbankeniin kilpailuttamaan ja sit verovirastoon selvittämään tuloja. Kelalta pitää kanssa kysellä opintotukijutuista. Pikkuhiljaa tää homma tästä etenee, vielä kun tulis kivoja kämppiä myyntiin.

On vähän ikävä T:tä, se ei ole linjoilla nyt. Sen kanssa on niin mukava höpötellä... En just tunnustanut tota.


21:49 # 0 kommenttia


 
Pitäis kyllä könytä peiton alle ihan just. Tänään oli pitkä työpäivä ja ulkoilma väsyttää. Tuplaliksa on silti aina ihan jees.

Oon hillittömän ylpeä itsestäni. En oo missannut vielä yhtään sivuaineen luentoa tai seminaaria, vaikka parina päivänä on ottanut koville raahautua koululle [akateemikot vaatisivat minun käyttävän yliopisto-sanaa, mutta mulle se on yks vitun hailee - koulu mikä koulu]. Oon myös saanut kaikenlaista puuhasteltua, vaikka kämppä vielä kaaoksessa onkin. Eilinen tentti ei tosin tainnut mennä läpi, neljän tunnin yöunet hieman haittasivat keskittymistä ja puun takaa tullut esseeaihe ei sytyttänyt. Lisätään vielä Onnenpäivät ja hirveät vatsakrampit ja olin ulkona salista tunti tentin alkamisen jälkeen.

Tanya is back in Finland. Käytiin eilen (keskiviikkona) shoppailemassa ja syömässä, sit hain Nordeasta lainatarjouksen ja illalla vielä seminaari. Olin aika rikkipoikki kotiin tultuani. Mulla on muuten ihanin This is NOT the life I ordered-kynnysmatto ja sikaupeet lasinaluset, joihin on kuvattu humalan kuusi tilaa. Kirjottelen joskus ne tänne, jos jaksan.

Tänään käytiin Wagnerin kanssa Kalliossa syömässä thaikkua. Oli vaihteeks namjees, vaikkei listalla perinteisiä suosikkejamme ollutkaan. HJK:n peli meni ihan näpsäkästi, mutta Areenalla aika mateli. Ei jotenkin napannut. Keikan jälkeen joku söpis tosin anto öögaa ihan huolella ja meitsi tietysti vastas siihen. Päivän pelastushan tuo oli, sen lisäks, että kuulin parikymppisistä duunikavereista, jotka oli yhdessä käyneet kiksauttamassa 1932 syntynyttä rouvashenkilöä ja vieläpä kuvanneet koko hoidon. Fucking weirdos, eh..

[Antaa öögaa = mun ja Jessin uudelleen käyttöön lanseeraama Miljonäärijussi-lausahdus, jota ei pysty edes sanomaan ääneen ilman, että repee huutonauramaan koko typeryydelle.]


00:26 # 0 kommenttia


23.5.06

 
En oo kyllä koskaan tajunnut kahta asiaa. Toinen on tämä työnteko ja sen vaikeus. Että kun tässä maassa nuo työt ei tekemällä näytä loppuvan ja silti jengiä loisii työttömänä. Tällä ei niin vahvalla koulutuspohjalla ja normitaustalla ei ole tarvinnut olla päivääkään ilman hommia, mutta kaipa se on johtunut siitä, etten ole tähdännyt suoraan pääministeriksi.

Toinen outo homma on sitten tämä työntekoon läheisesti liittyvä asia, raha. Oon vahvasti omaksunut asenteen, että sitä saa pankista ja sen perään on turha itkeä. Nyt tuli todettua, että sitähän tosiaan tyrkytetään pankista ja mastercardia vielä päälle. Miten on sitten mahdollista, että eksäni on mulle edelleen naurettavat 700 euroa velkaa? Miten on mahdollista, että tällä taustalla ja opiskelijastatuksella saa pelottavan isoja summia rahaa ulos konttorista?

Mitä ihmiset vielä jaksaa kitistä? Oikeasti. Näköjään kaikki on mahdollista.


22:32 # 2 kommenttia


 
Hullua, että jaksoin yövuoron jälkeen herätä jo 5,5 tunnin unien jälkeen. Olin jopa ajoissa pankilla, eikä tullut edes kiire. Samposta saamani tarjous ei ollut niin hyvä kuin odotin, joten marssin suoraan Nordeaan. Jo alkutarjous oli 100 euroa halvempi kuin Sampossa, eikä huomioon oltu vielä edes otettu asiakassuhdettani eikä mitään muitakaan ratkaisevia tietoja. Hyvä kuitenkin ettei lainan saamiselle ole mitään estettä ja tulotkin riittää ilman vuokratuloja ihan hyvin. (Vaikka olen opiskelija!!)

Harmittaa ehkä vähän, että joudun maksamaan varainsiirtoveron, vaikka olen ensiasunnon ostaja. Eihän se nyt montaa tonnia ole, mutta silti. Ei sillä pitäis mitään merkitystä olla, että kuka siinä kämpässä asuu, eka asunto mikä eka asunto. Nih. Hölömöt, ko ette tajuu!

Sain pankkikeikan jälkeen palautettua passihakemuksenkin ja vääntäydyin yliopistolle, vaikka ensin leikittelin ajatuksella mennä takaisin kotiin. Luento oli tällä kertaa ihan jees, enkä meinannut nukahtaa tai kuolla boretukseen. Ehkäpä tuostakin vielä selvitään ja homma muuttuu mielenkiintoisemmaksi.

Jos tää asuntohomma ja noi kesän sivuaineopinnot menee putkeen, pidän kyllä loppukesästä tai alkusyksystä sellaiset nollausbileet, että naapuri hakee uutta asuntoa muualta. Kuivia kuukausia on takana jo neljä, jos ei lasketa niitä muutamia yksiä tässä välissä. Käsittämätöntä.

Törmäsin T:hen koululla ja luennon jälkeen hain sen lukusalista. Käveltiin samaa matkaa ja se jäi vielä odottamaan mun junan lähtöä. Hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa.. Huomenna pitäs lukea tenttiin. Se on meinaan keskiviikkona... Tanya tulee huamenna, yay!


00:25 # 0 kommenttia


21.5.06

 
HARD ROCK HALLELUJAH!

Viikonloppu metsässä meni mukavasti, vaikka alku olikin täynnä stressitekijöitä. Retki Nummelan apteekkiin osoitti kelakortin kadonneeksi, mikä vitutti raskaasti. Mokoma kortti löytyi kotoa etsintäpartion käännettyä kämpän ylösalaisin. Tänään sit apteekkiin, toivottavasti olo paranee.

Missä olit kun Lordi voitti Euroviisut?

Istuin paskahuussissa mp3-soittimen radiota kuunnellen koko pistehärdellin ajan. Suoli lauloi hoosiannaa (hallelujaa?) ja poltteesta päätellen pari pyroteknikkoakin oli paikalla. Hihkuin kilpaa metsäneläinten kanssa, eikä vieläkään tunnu todelliselta, vaikka olihan se tiedossa, että palkintosijoille päästään. IN YOUR FACE "Nyt se hirviö menee sinne pilaamaan Suomen viimeisenkin maineen, olisivat saaneet VikkyRostin sinne lähettää"-mummot! Nää "muutetaan Ruotsiin" ja "helvetti jäätyy"-läpät on kanssa ihan käsittämättömiä. Siinä näkee, ettei täällä kukaan mistään musiikista ymmärrä. Nylon Beatia kato maailmalle vaan! No, ens vuonna sitten Viisuihin töihin, jea.

Ois yövuoro tiedossa. En jaksa mitään kämppiä lähteä katsomaan ilman seuraa. Löllyn ja nukun, jos vaikka sit töissä pysyis hereillä. Huomenna pankkiin, kouluun ja TORILLE! Hard Rock Hallellujah!

[Edit: Mitä vittua! Pileet vasta perjantaina?! Enhämmäsillonmihkäänpääse! KRAAAH. Paska homma.]


16:00 # 2 kommenttia


19.5.06

 
Olihan päevä! En tietenkään saanut luettua tenttiin tai siivottua, koska pitihän niitä kämppiä surffata netistä. T:n vuokralaisasia sai takapakkia, joten jos joku on kiinnostunut lähiviikkoina vuokraamaan yksiön kantakaupungista, niin ottakaahan yhteyttä. T pääsisi kyllä vissiin elokuun alusta muuttamaan, mutta saapi nyt nähdä mitä sen miehen mielessä liikkuu.

Muutenkin hieman hämmentää, kun ollaan oltu nyt päivittäin yhteyksissä, joinain päivinä pariinkiin otteeseen, T:n aloitteesta aina. Tänään lisäsin sen Messengeriin ja se rupes kehumaan mun kuvaa monisanaisesti. TOUDELLA HÄMMENTÄVÄÄ suoraan sanottuna. Ei sillä, ettenkö olisi sitä sillä silmällä pariin otteeseen kattonut, mutta ei ole kyllä sykähdyttänyt kertaakaan vielä, vaikka onkin pitkä ja kalju ja fiksu ku mikä. Taijetaan vaan olla liian kaveria.

"You waited too long to make your move and now you're in.. THE FRIEND ZONE."
"No, no, no. I'm not in the zone."
"No, Ross. You're mayor of the zone."


No, luennon jälkeen Jessin kanssa vähän shopistelua just ennen sulkemisaikaa ja sit Manskun Iguanaan syömään. Mielikuvamatkailtiin Inglesiin, kun taustalla soi mitä paskimmat biisit Suomen pelin jälkeen. Naurettiin maha kippurassa ja ihmeteltiin Iguanan musiikkivalintoja, kunnes tajuttiin, että taustalla soi Euroviisut. Mutta Lordipa on jatkossa, nän-nää. Pelattiin korttia ja kikatettiin hulluna. Parasta vähään aikaan. Onneks ei oo huomenna herätys ku vasta 06.00 ja viikonlopuks Skugeen.

Sedän puhelin alkoi toimimaan, johan tässä pari viikkoa oli hiljaista. Piti nähdä nyt viikonloppuna, kun meen sen huudeille, mutta eipä se taija ehtiä. Hö.


00:51 # 0 kommenttia


18.5.06

 
Perkele. Asunnonomistajaksi tässä. Siis ihan oikean asunnon, tää mun nykyinenhän on mutsin nimissä edelleen, mutta siirtyy mulle "sitten joskus". Maanantaina rykästään pankkiin hoitamaan laina-asiat kuntoon, sunnuntaina käyn jo parissa näytössä. Sit kun kämppä löytyy niin POKS ostoon ja vuokralainen sisään.

Idea lähti siitä kun Jessi ja P etsii kimppakämppää ja mietin eka, että jos ostaisin kämpän, johon ne muuttais. Eilen kattelin kantakaupungin alueelta kaksioita/kolmioita ja ne on kyllä niin raskaan hintaisia, että ei yksinkertaisesti kannata. Tänään soitti sit sopivasti koulukaverini T (kyllä, tyyppi unestani, jonka kanssa soitellaan nykyään päivittäin, hmmm..?) ja kertoi, että sen kämppis muuttaa pois ja se on ikään kuin pississä tällä hetkellä.

Ringasin äipälle, saatiin asia päätettyä ja maanantaina haetaan fyrkat pois pankin holvista lojumasta. Remonttitaitoinen T vuokralaiseksi ja ah, nauttimaan asunnonomistajan elämästä. Mitähän Kela toteaa opintotukiini tämän jälkeen? No, se on sen ajan murhe. Kovasti motivoi tuo kyllä valmistumista!


12:20 # 0 kommenttia


17.5.06

 



Näitä minä olen muille.

molenniintotaalisenpoikki.


23:56 # 0 kommenttia


15.5.06

 
Aina epäsäännöllisesti tulee surffatua blogista toiseen ja löydettyä jotain kivaa. Yleensä en kuitenkaan lisää sivua suosikkeihin, koska luotan siihen, että löydän paikalle uudestaankin. (Aina näin ei kuitenkaan käy ja sitten alitajuntaan jää se fiilis, että nyt on joku sivu jossain, missä haluais poiketa, mutta ei muista edes millaisesta sivustosta on kyse..) Tänään menin laskurin kautta blogiin, jonka kirjoittaja opiskelee samaa ainetta kuin mä, jonka musiikkimaku sivupalkista päätellen on melko loistava ja muutenkin tuntui olevan samansuuntaisia ajatuksia kuin mulla. Tai siis mulla on.. kuin sillä, eiku.. miten nää jutut nyt menee? Kuka on kuka ja pitääks välttämättä olla samiksii? Jos vaan on. Great minds think alike.

Oltiin tänään kummitytön synzillä. Oli kiva nähdä tätiä ja serkkuja taas, mutta harmitti kovasti, ettei Tyhmä-Eno pesueineen päässyt paikalle. Se on jostain syystä kuitenkin mun lempparisukulainen vaikka onkin ihan Tyhmä. Syötiin voileipä- ja mansikkakakkua ja herkkuja ja istuttiin auringossa. Vähän kylmästi kyllä tuuli ja oli pilviä, joten välillä piti siirtyä sisälle. [Nyt kun kattelen tota vasenta kättä, niin näyttää saaneen vähän aurinkoakin. Jaha, tarkempi tutkiskelu osoittaa, että rinnuksilla on myös tuttu rusketusruokalappu muodostumassa. Ja vielä tarkempi tarkastelu osoittaa, että vasen käsivarsi on itseasiassa jopa hieman palanut, woa.]

Ois jonnin verran puuhaa:

- 2 kirjoitustyötä pitäis aloittaa ja saada valmiiks
- vikaan tenttiin pitäis lukea
- avoimen kesäopinnot alkaa ens viikolla
- kesäleirijuttuja ois puuhasteltavana
- verhokangas ostettu, pitäis ommella
- eteisen puulaatikkohärpäke pitäis saattaa valmiiks ja päällinen ommella
- siivotakin pitäis, että saa uudet matot eteiseen
- huomenna yliopistolle ilmoittautumaan tentteihin
- passihakemus pitäis kirjottaa ja viedä poliisille

Kaekenlaesta sitä taas. Huomenna meen sijaistamaan pariks tunniks ja sit hoitelen noita juoksevia asioita. Jos vaikka sais kotia kuntoon hieman kanssa, viikonloppu menee meinaan metsässä teiniksien kanssa.


00:58 # 0 kommenttia


13.5.06

 
Viime yönä näin koulu- ja harrastuspainoitteisia unia kauhukuvilla höystettyinä. Vaikka unet olivatkin stressaavia ja niissä oli ties mitä avaruuspalloja, joita piti varoa ja juosta pakoon, oli niissä mukaviakin kohtia. Päälimmäisenä opiskelukaverini T:n kainaloon kaivautuminen. En tiedä lohdutimmeko toisiamme vai olimmeko avaruuspalloja paossa vai mikä oli tilanne, mutta kovin fyysistä oli kanssakäymisemme. Pidin T:tä kovin lähellä ja suukotin otsaa, kunnes tuosta noin vaan suutelimme. Tilanne oli melko outo, kun ympärillä oli muut opiskelukaverit. Loppu-unessa kuitenkin ainoa päämääräni oli aina päästä T:n luo turvaan, kun etsin ties mitä sokkeloisesta yliopistorakennuksesta ja pakoilin maanjäristyksiä ja palleroita. Hämmentävää, emme ole koskaan T:n kanssa edes halanneet.

Sain kuin sainkin äitienpäivälahjan ja kummitytön synttärilahjan hommattua. Sivussa tuli tietysti shopattua itselle pari vaatekappaletta, mutta nyt loppuu moinen tuhlailu. Posti toi Luottokunnalta laskun, piirun alle 700 euroa. Mukana Prahan lentoliput, mutta SILTI! Duunivuoroja on aika hintsusti, joten katsoo nyt miten tuon saa maksettua. Saatan joutua käymään äidin tilillä loppukuusta.

Kohta pitäisi lähteä Areenalle mopopelleilyä valvomaan ja siitä sitten toiseen duuniin suoraan. Kotona oon vähän ennen puoltayötä ja aamulla onkin lähtö Varsinais-Suomeen synttäreille. Koska sitä oikein saisi univelkoja nukuttua? Siivottua ja sisustettua kämppää? Hoidettua roikkuvat kouluhommat? Yksi tentti enää ja pari kirjallista työtä palauttamatta. Ensi viikolla alkaakin kesän sivuaineopinnot avoimessa.

Blogger ei taas ole suostunut toimimaan niinä aikoina, kun itse olisin ollut koneella ja valmiina päivittämään.
Alla siis postaus torstailta 11.5.

- - - - - - - -

Book-a-holic got wild again!

Käväisin Akateemisessa tänään etsimässä kummitytölle nuottikirjaa ja helppolukuista nuorten kirjaa englanniksi. Eipähän onnistanut, mutta oma kirjahylly sai täytettä:

Delavier, Frédéric: Lihaskuntoharjoittelun anatomia 45,90
Uskomattoman hyvät kuvat lihaksista, suoritustekniikoista ja niiden vaikutuksista eri lihaksiin. Tyhmä-Enon suosittelema suunnitteilla ollut hankinta.

Lederer, Richard: The Cunning Linguist 15,50
Kaikkea mukavaa lingvistiikan ystävälle! Ylläriostos.

"Frankly speaking"

Sally is a friend of mine.
She resembles Frankenstein.
For a nickle or a dime
she would do it any time.

Bananas 1,00
Ihania banaanikuvia ja reseptejä ja kaikkea kivaa. Toimitettu teos alekorista.

Faelten, Sharon: Kilot kuriin - keho kiinteäksi 6,00
Halpa alekorin löytö, jossa yli 300 sivua juttua terveydestä ja harjoittelusta.

Foster, John: Teasing Tongue Twisters 7,50
Aivan mahtavuutta, paras löytö! Voitte vaikka tällä verrytellä huulet ja kielet kuntoon perjantain pususessioita varten:

Shapely swordfish in shallow shoals
shift shivering shellfish from shell holes.
Tentatively titivating, Treena Trees
tries twenty T-shirts, trying to please.
Burping Beppo bottles bad beer,
flat and foully flavoured, I fear..
Proper, portly politicians
put preposterous propositions.
Glowering Gloria's gloomy glances
rarely result in ripe romances.
Ghastly Grandpa's gurgling grog,
Greedy Greg grumbled, grudgingly agog.
Slithery snakes, slimly sliding,
celebrate Snake Swamp's surviving.


Ja Jessille ostin myäs Elämä on laiffii-possukirjan synttärilahjaksi. Käytiin Grandessa syömässä hillittömät pihvit. Pakko oli testata juustokakku ja taisi jopa löytyä voittaja Amarillon aivan sairaan hyvälle vastaavalle, jonka vasta jokin aika sitten maistoin. Nyt on harvinaisen turvonnut olo ja pitäis suunnata petiin. Huomenna taas 7 tuntia enkun opetusta ja sit suoraan tenttiin. Tämänpäiväinen sujui ihan mukavasti, tosin parempaankin olisin pystynyt.

Kiireinen ja vähäuninen viikko ollut. Ainoa miinus se.


09:43 # 0 kommenttia


7.5.06

 
Yet another Sunday.

Tämä on näköjään YAD:n 501. postaus. Määrä ei ole huikea yli kolmen vuoden ajalta, mutta kun ottaa huomioon ekan vuoden kuivat kuukaudet Jyskälän metsissä ja NYC:issa, tietokoneettoman ajanjakson ja kaiken muun, niin minusta tuo on kyllä ihan riittävästi. 501 päiväkirjakirjoitusta on varmasti enemmän kuin lapsuuden ja teiniajan kaikki päiviskirjoitukset yhteensä, ainakin melkein.

Taas alkaa uusi viikko, groaah. Tiedossa on 5 päivää opettamista, 2 iltavuoroa, 2 käännöstenttiä ja yksi mopopelleilytyövuoro. Pitäis lukea viikon päästä olevaan tenttiin, ostaa kummitytölle synttärilahja ja käydä kampaajalla. Siinä ne tän viikon puuhat sitten kai. Vaatekaapit pitäis siivota, mutta vihaan sitä hommaa.

Olin yövuorossa, joten viikonloppu tuntui taas tosi lyhyeltä. Lauantaina siivoilin, pesin pyykkiä, kokosin kolme lamppua (yllättävää, että yhdestä puuttui joku tärkein ruuviosa..) ja maalasin semmoisen puulaatikon. Hirveästi mitään fiksua ei tullut tehtyä, mitä nyt tänään kesäleirikokoustettiin.

Kalenteri näyttää taas ihan liian täydeltä. Ahdistaa. Onneks tentit on kohta ohi.


23:06 # 0 kommenttia


4.5.06

 
Eilen illalla jutskailin hetken aikaa Wagnerin kanssa. Lopulta kaiken itkemisen jälkeen oli aika turta fiilis ja aattelin, että seuraava päivä alkaa sit paremmin. Aamusta oli ihan hyvä olo, mut sit luin sähköpostin ja vittuunnuin. Soitin mutsille ja kiukkusin sille. Pari minuuttia puhelun jälkeen soitin takas: "Anteeks et oon tällänen kiukuttelija, ei mul muuta. Moikka." Hetken kuluttua puhelin soi: "No mut kylhän mäki aina kiukuttelen sulle, ja kyl mulle saa kiukutella, tiiän ainakin että välität."

Vittu, mikä perhe.

Sain jossain vaiheessa itteni liikkeelle ja huonekaluhelvettejä kiertämään. Ikeasta tarttui mukaan pari lamppua ja matto, kukkaruukkuja ja kynttilöitä. Anttilasta hain vaaleanpunaisen ämpärin (innostaa siivoamaan?) ja dvd:n. Plantagenista vähän multaa ja muutama ulkokukka. Siinähän sitä taas olikin.

Istuttelin pihalla, kun yläkerran parvekkeelta alkoi tulemaan vettä oikeen urakalla alas. Kävin huomauttamassa asiasta, mutta ne perkeleet mitään taas tajunneet. Nyt on vastakylvetyssä nurmikossa halkaisijaltaan puolimetrinen mutakuoppa, eikä siemenistä tietoakaan. Jumalauta, että korpeaa. Kirjoitin välittömästi valituskirjeen isännöitsijälle ja mainitsin parin viikon takaisesta mielenosoituksesta kanssa. Toivottavasti jotain alkaa tapahtumaan, kyllästyttää ihan riittävästi moiset naapurit.

Eilen pannukakutti ihan kauheasti, mutta ei ollut maitoa. Mietin jopa et oisin soittanut maailman parhaalle lettumestarille. Toisaalta, mummi tuskin olisi arvostanut soittoa kymmenen aikaan illalla, oli varmaan jo nukkumassakin. Tänään sit piti korjata toi vaje ja pistelin melkeen puol peltiä herkkua napaan töllöä katellessa.

Tänään tuntuu taas, että asiat on pikkuisen paremmin mallillaan. Kouluhommat ei oo edistyneet, mutta onneks sain lisäaikaa projektille. Hemmetin hyvä. Nyt onkin töitä ihan pirusti tiedossa, eikä se homma tuu varmaan kauheesti edistymään, kun pitäis tentteihinkin lukea. En vaan taida jaksata stressata. Saahan noita tenttejä uusittua, eikä mun valmistuminen pariin tenttiin kaadu. Ja jos se kandin tutkinto nyt parilla kuukaudella siirtyy, niin ei se loppupeleissä mun elämää kauheesti hetkauta. Samalla voi kuitenkin aloittaa jo gradun tekemisen ja muuta mukavaa. Taisin ihan vahingossa keksiä aiheenkin tässä eräänä päivänä. Which was nice.


23:23 # 0 kommenttia


3.5.06

 
Stressaa. Pakko kuitenkin listata mitä olen tänään saanut aikaan, jos se vaikka helpottaisi:

- soitto SeriVäriin ja tiedustelua logon painannasta
- soitto avoimeen ja varmistus siitä, että kaikki on ok
- soitto töihin ja pari lisävuoroa kalenteriin (missä välissä nyt luetaan taas tentteihin?!)
- tentteihin ilmoittautuminen
- maili opettajalle ja kitinää lisäajan saamiseksi
- puhelinkeskusteluja äidin, Jessin ja Sedän kanssa stressin lievittämiseksi
- laskujen etsiminen ja maksu
- tiskit

Vielä tekemättä:

- pitäis käydä Areenalla hakemassa kamoja
- pitäis noutaa helmitilaus (menis samalla keikalla ylemmän kanssa)
- tekstianalyysi perjantaiksi (jos lisäaikaa ei tipu)
- aloittaa tenttiin lukeminen
- tekstipäiväkirja perjantaiksi
- vois pistää pyykkikoneen elämään

Koko ens viikko menee opettaessa ja illat töissä. To-pe pari käännöstenttiä, joihin ei onneks tarvi valmistautua kuin etsimällä McMillan jostain. Kummitytön synttäritkin lähestyy, pitäis käydä shoppaamassa lahja 12-vuotiaalle.

Vittu ku tekis mieli juoda nuppi turvoksiin. Mutta kun tietää, mitä vatsa sanoo sen jälkeen, niin ei oikein huvita. Yhtään ei helpota, että vasta heinäkuussa saa hengähtää.


14:24 # 0 kommenttia


 
Itkettää, masentaa ja mikään ei tunnu taas miltään. En tykkää, että asiat on kesken ja solmussa. Enkä tykkää, kun tuntuu että kaatuu kaiken taakan alla. Miten voikin olla välillä aivan aallonharjalla ja sitten taas pohjamudissa..


10:48 # 1 kommenttia


1.5.06

 
V***U.

V - Voeh, menihän sekin juhla. Töissä oli rauhallista, liekö syynä tarpeen ylittävä miehitys vai pitkä viikonloppu, joka uuvutti juhlijat. Viime vuoden helvetti ei toistunut ja hetkittäin oli jopa vaikea saada aika kulumaan. Väsynyt olin tosin, takana oli katkonaista unta muutama tunti, kun edellinen yö tuli juostua makkarin ja vessan väliä.

A - Aamuvuoron jälkeen käväisin kotona ja totesin, että taidan nukahtaa pystyyn. 50 minuutin päikkärit ja kovaa kyytiä Areenalle. Palelin ja oli vetämätön olo. Turvat meni ihan ok, kun oli taas vierailevista firmoista palkattu porukkaa. En tosin ole koskaan niin uppiniskaisten tyyppien kanssa joutunut töitä tekemään, ainakin kyseisen firman pomon vaimo jaksoi valittaa jatkuvasti täysin aiheettomasti. Yleisö oli melko siistissä kunnossa, ottaen huomioon päivän.

P - Puolessa välissä työvuoroa olo vain paheni alkavasta kuvotuksesta jatkuvaan paleluun. Söin Hesepaskaa toiveenani saada kuvotus kuriin, mutta eipä auttanut. Käväisin ensiavussa mittauttamassa kuumeen ja sehän oli loistokkaassa nousussa. En kyllä edes harkinnut kotiinlähtöä, tuplaliksalla seistään vaikka aidanseipään kannattelemana. Onneksi porukka alkoi valua ulos hallista jo paljon ennen keikan loppua.

P - Päästyäni kotiin, singahdin suoraan peiton alle. Siinä vaiheessa vapisin ja tärisin jo siihen malliin, ettei mönkäänmennyt tapaaminen Turun M&M-kaksikon kanssa enää harmittanut. Wagnerkin oli niin väsynyt, että paineli suoraan keikalta kotiin, vaikka alunperin oli pitänyt lähteä yksille.

U - Uneksia posottelin sitten aamuun asti, ensimmäisen kerran moneen päivään. Eipä sitä tullut nukuttua kuin reilu kuus tuntia ja väsytti herätessä ihan helvetisti. Painelin töihin ja nappailin Panadolia aamupalaksi. Pari tuntia meni, ennen kuin aloin taas ymmärtämään maailmanmenosta mitään ja sitten alkoikin taas kuumeilu ja palelu.

Kotona nukahdin sohvalle välittömästi ja sen jälkeen käynnistyi uusi vessaravaaminen. Tajusin vasta, että tää kuumeiluhan voi liittyä tähän vatsaan, mitään flunssan oireitahan mulla ei edes ole. Saatanan saatana. Just kun kuvittelin, että noi solumyrkyt alkaa puremaan ja pystyy leikkimään normaalia elämää edes hetken, niin vitut. En kyllä toisaalta keksi mistä muustakaan tää kuvotus vois johtua. Kroppa vetelee tyhjäkäynnillä, varmaan yhtään vitskua, protskua tai suoloa jäljellä lähimaillakaan. Sopivastipa napsahti päälle just, kun perjantaina pitäis palauttaa seuraava kouluproggis. Olenko aloittanut? En.

Pardon me, taidan mennä oksentamaan.


20:58 # 0 kommenttia


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna