- Yet Another Diary..: joulukuuta 2006

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

30.12.06

 
Netti on kotoa poikki, kiitos Soneran loistavan toiminnan. Onneksi ei ole paljoa kotona tehtäviä töitä tällä hetkellä. Tai siis on, mutta ei mitään, mitä ei voisi siirtää tehtäväksi viimetipassa kiukulla ja paniikissa. Päivittelen siis taas, kunhan Elisan mies tulee laittamaan perjantaina irti nyppäämänsä piuhan takaisin.

Viime päivät on menneet mukavasti Leppiksen kanssa, päällä, alla, edessä ja kainalossa. Joka toisen yön olen nukkunut kotona, yö yöltä huonommin. Se taas on huono enne, kun ottaa huomioon koko ajan kiihkeämmäksi muuttuvan tilanteemme; tarkoitan sitä kuinka usein nähdään ja kuinka paljon aikaa yhdessä vietetään. Näistä crash-boom-bang-suhteista kun on kokemusta jo ennestään. Noh, nautitaan vielä, kun on nautittavaa. Toisaalta, yhteydenotot on tulleet Leppiksen puolelta jokaikinen kerta, joten melkoinen vaikutus on tehty. I don't mind the attention though.

Tämä vuosi tuntuu loppuvan ihan mukavissa merkeissä. Yhtä mukavia fiiliksiä toivotan kaikille ja ennen kaikkea itselleni myös seuraavaksi vuodeksi. Welcome year 2000 and seven!


21:43 # 1 kommenttia


27.12.06

 
Dick in a box.



1. Cut a hole in the box.
2. Put your junk in that box.
3. Make her open the box.

And that's the way you do it.


Oh no Justin, you just didn't do that!!


17:32 # 1 kommenttia


 
Niin kovin usein olen viime kuukausina ja viikkoina itkenyt väsymystäni, masennustani, tyhjää oloani, stressiä, yksinäisyyttä ja ties mitä. Tällä hetkellä tuntuu, ettei elämä kauniimmin voisi olla. Tekee mieli tirauttaa pari kyyneltä ihan sen kunniaksi.

Heräsin eilen täydellisen rentoutuneena pitkien yöunien jälkeen. Heitin pyykin- ja astianpesukoneet päälle, kävin suihkussa ja lähdin äipän kanssa kävelylle. Käytiin kummitädin ja poikainsa luona kahvittelemassa ja höpöttelemässä. Köpöteltiin takaisin tänne ja ripustettuani pyykit, nappasin yökamoja mukaan ja lähdin Tanyan luo. Matkalla stadiin Jessi soitti ja lähdettiin kolmisin syömään. Jälkikäteen mentiin vielä Jessin ja kämppistensä luo jälkkärikahville ja leikkimään jääkaappirunousmagneeteilla. Oli ihanaa, rentouttavaa ja mukavaa. Ystävät <3

Jossain välissä Leppikseltä oli tullut yökutsu, joten heitettyäni Tanyan kotiin suuntasin sinne. Meillä oli aivan liian kivaa taas yhdessä ja kotiuduinkin vasta pari tuntia sitten. Soittelin Wagnerille ja sen jälkeen oon vaan ollut.

Tää rentoutuminen, nukkuminen ja kavereiden näkeminen ilman kiirettä on tullut todella tarpeeseen. Ihana joulu, ihana loma, ihana elämä. Mitäpä sitä ihminen taas tällä hetkellä muuta kaipaisi? Niin, no ehkä vähän kivoja juttusia alennusmyynneistä..


17:00 # 0 kommenttia


25.12.06

 
Tämän postaus sisältää elementtejä, joita saattaisit löytää ennemmin Vaniljasuklaan blogista kuin täältä. But here we go:

Eilen kävin heittämässä lyhyen työvuoron, jonka jälkeen ajoin suoraan äipälle saunomaan ja syömään. Pikapikaa oman kodin kautta Tanyalle joululahjojen vaihtoon ja aloittelemaan. Tyttöjen kanssa sitten tutun taksikundin kyydillä stadiin yhdentoista aikaan.

Ensimmäisessä baarissa oli vain vanhoja miehiä ja teinikersoja. Vaihdettiin siis nopeasti paikkaa ja se osoittautui kannattavaksi. Porukkaa oli liikkeellä kiitettävästi, eikä mikään tuntunut aluksi poikkeavan tavallisesta viikonlopun baari-illasta. Ympärilleen katsellessa rupesi kuitenkin huomaamaan yhä enemmän yksin liikenteeseen lähteneitä ihmisiä suurien kaveriporukoiden lisäksi. Jengi oli selkeästi tavanomaista paremmalla tuulella.

Vientiä oli kuin karjamarkkinoilla. Ympärillä pörräsi jos jonkinlaista varteenotettavaa miestä ja flirttiä riitti. Nämä hylkäsin: kulmapöydän kalju, jonka kanssa pidettiin silmäpeliä; nauravasilmäinen pitkätukka baaritiskin reunalta; iso ja lihaksikas juomaa tarjoava HD-kundi - vain aivot puuttuivat; kaveriporukassamme ollut jamppa, joka lähtiessään oli heittänyt kaverille käyntikorttinsa mulle annettavaksi - mikään ei vain sytyttänyt; hassu toimittaja, joka jostain syystä otti numeroni sekä pieni intialainen mies - just say no! Lisäksi oli muutamia hauskannäköisiä random-ehdokkaita, mutta löydettyäni toimittajan kaverin, olin jo päätökseni tehnyt: Mikko Leppilammen näköinen mies, jonka silmiin voisi halutessaan koittaa hukkua.

Koko illan kestänyt kissa ja hiiri-leikki päättyi päänahkaa kihelmöivään suutelusessioon ennen lähtöäni. Käsittämätöntä, miten kaikki loksahti heti kohdalleen! Sopivasti imua, hampaita ja kieltä - täydellinen suutelupartneri mun makuun ja se jos mikä on harvinaista. Kouluttamisvaihe saatiin siis skipattua ja keskityttyä suoraan itse asiaan.

Köröteltiin taksilla Tanyalle hakemaan kamojani ja jatkoin siitä matkaa tämän Leppilammen luo. Täydellinen yhteensopivuus ei loppunut pelkästään suutelemiseen, vaan muutkin palat loksahtivat paikoilleen - useita kertoja. Ihan mukava jouluyllätys, noin kokonaisuudessaan, eikä ilmeisesti jää yhteen kertaan. Tänään tuli jo kutsu tulla hellimään, mutta ei taida paikat kestää uusintaa. Ehkä huomenna..


22:46 # 1 kommenttia


22.12.06

 
Fiiliksiä nyt: Tyhjä olo. Essee palautettu keskiviikkona, vasta nyt käsittää minkä rutistuksen sitä teki. Vetänyt itsensä ihan piippuun. Yliväsymys, eikä saa nukuttua. Töitä kellon ympäri.

Itkin autossa, kun tuli Stone Sourin Through Glass. Oon vaan niin poikki, rikki, rätti. Odotan lomaa, odotan lepoa. Odotan, että olis aikaa pestä pyykkiä ja nukkua hyvin.

I'm looking at you through the glass,
Don't know how much time has passed.
Oh god it feels like forever.
But no one ever tells you that forever feels like home,
sitting all alone inside your head.

How do you feel? that is the question.
But I forget you don't expect an easy answer.
When something like a soul becomes initialized
And folded up like paper dolls and little notes.
You can't expect a bit of hope
So while you're outside looking in,
describing what you see.
Remember what you're staring at is me.


Positiivista on kuitenkin se, että joulu taitaa sittenkin tulla. I'm such a sucker for Xmas..


02:52 # 0 kommenttia


17.12.06

 
Pitäis mennä nukkumaan, aamulla aikainen herätys yliopistolle. Laitetaan kuitenkin vielä onnistuneiden pikkujoulujen kunniaksi joulumeemi. Hieman väsyttää, masentaa, ikävä T:tä. Niin ikävä, että soitin ja höpöteltiin yli puoli tuntia. On se vaan niin.. Niin, mitä? Ainakin turvallinen.

1. Oletko ollut tuhma vai kiltti tänä vuonna?
Riippuu millä standardilla. Hyvinkin kiltti joillekin ihmisille, antanut enemmän kuin ottanut tai saanut. Aivan riittävän tuhmakin on kyllä tullut oltua..

2. Mitä toivot eniten jouluksi?
En mitään materiaa, vaan asioita, joita en voi saada. Niille kun ei mitään mahda, niin toivon leppoisaa humalatilaa, saunaa, hyvää sapuskaa, mukavaa baari-iltaa.

3. Uskotko Joulupukkiin?
Elokuvien joulupukkiin kyllä. Ja Pimp Daddy Santa Clausiin myös, esiintyi tänään pikkujouluissamme ja olin oikein Yo an' Cool.

4. Nimeä mieluisin jouluruokasi.
Kinkku, rosolli, lanttu- ja perunalaatikko. Porkkanalaatikko putoaa myös ja jopa lipeäkala. Myös joululimppu on herkkua. Mullahan nyt tosin onkin tunnetusti perverssi sapuskamaku.

5. Oletko jo aloittanut lahjojen ostelun tai tekemisen?
En. Pari korua pitäisi tehdä ja ostaa se kummitytön lahja. Ehkä äidille, veljelle ja Tanyallekin jotain. Velvollisuuslahjoja, äh.

6. Oletko kenties jo ostanut/saanut valmiiksi kaikki aikomasi lahjat?
Ei toivoakaan.

7. Mikä on sinun kaunein joululaulusi?
Kyllä se menee tuonne englanninkieliselle puolelle. White Christmasia ja muuta. Joulumaa on myös suloinen.

8. Paras jouluaiheinen leffa?
Kaikki, joissa on onnellinen loppu. Samusirkkaa ja Lumiukkoa tulee kyllä aattona katsottua.

9. Paras joulumuistosi?
Lapsuuden joulut tietysti ja viimeinen joulu perheen kesken.

10. Mitä joulussa odotat eniten?
Rentoutumista, sitä että saa olla ihan vain tekemättä mitään. Rauhallista fiilistä.

11. Kerro joulusuunnitelmistasi.
Alunperin piti viettää joulu Tanyan ja äitinsä kanssa, mutta saa nyt nähdä. Illalla baariin T:n ja muiden joulun yksinäisten kanssa.

12. Ketä haluaisit suudella mistelin alla?
Ah, näitä on monta. T:tä, varastosmiestä, Setää, jotain tosi komeeta.. Ketä en?

13. Minkälainen joulukuusi teillä on?
Tänä vuonna tuskin on kuusta. Niitä on metsä pullollaan.

14. Osallistutko salaiseen pikkujoululahjojen vaihtoon koulussa tai työpaikalla?
En tänä vuonna.

15. Onko sinulla pikkujouluja tiedossa?
Kahdet on vietetty sekä yhdet joulujuhlat. Siinähän nuo tältä vuodelta.

16. Muistatko joulua, joka ei olisi ollut valkoinen?
Muistan.

17. Mihin aikaan jouluaattoiltana on oikea aika aloittaa lahjojen avaaminen?
Meillä on muistaakseni aina availtu siinä jonkin aikaa sapuskoinnin jälkeen. Kuuden tai seitsemän maissa. Viime vuonna avasin lahjat sitä mukaa kun sain ne ja tänä vuonnakin on jo yksi lahjakorttipaketti avattu.

18. Käykö teillä joulupukki?
Ei ole käynyt enää vuosiin, ehkä sitten joskus, kun on omia lapsia, jos on.

19. Kuinka monta joulukorttia lähetät?
Kaunis aikomukseni oli lähettää parisenkymmentä, mutta en ehtinyt. Ojentelen niitä sitten käteen.

20. Joulutoiveesi?
Hyvää mieltä ihmisille ja oloa rakkaimpiensa kanssa.


23:44 # 0 kommenttia


16.12.06

 
I'm sick and tired of always being sick and tired. Jotenkin voin samaistua Anastacian fiiliksiin, onhan mulla sen kanssa yksi yhdistävä tekijä. Vaikka suoliolio (kavereille suolio) onkin ollut tasaisen hiljaa lähiaikoina, niin väsymys ei ole hävinnyt mihinkään. Unta, paljon unta tähän suuntaan, kiitos!

Perjantaina istuin T:n vieressä kuusi tuntia yliopistolla kirjojen, papereiden, työvalojen ja hiljaisuuden ympäröimänä. Välillä näytettiin kirjasta jotain kohtaa ja hihiteltiin niin hiljaa kuin mahdollista, katsottiin toisiamme väsyneesti hymyillen ja tsempattiin jatkamaan. Useammin kuin kerran mietin miltä tuntuisi painaa pää siihen vieressä olevalle olalle ja huokaista, kun on niin hyvä olla. Mikä mua vaivaa? Hormonit aivan häränpyllyllään!

Kirjastolla näin myös aivan upean miehen (huom! miehen, en parikymppistä humanistikolllia), jolle hymyilin "oiku mä oon niin söpö ja hyväntuulinen, tutustu muhun"-hymyäni. Mieshän vastasi katseeseen ja hymyyn, useammin kuin kerran. Käydessäni Amerikkakirjastolla annoin öögaa kaljulle vahtimestarismiehelle ja duunissa tuli vielä flirtattua yhden uuden miekkosen kanssa. Jokseenkin mukava tuntea itsensä kauniiksi ja muutenkin ihanaksi. Ja mikä parasta, kaiken kiireen ja stressin keskellä. Me likey!

Pitäis jaksaa lukea tenttiin. Oli superraskas ja -kiireinen päivä duunissa. Onneks tää kuukauden keikka on kohta ohi ja pääsee "normaalirytmiin". Vaikka toi on kyllä ollut mukavinta "duunia" ikinä, saa olla parhaiden kavereiden kanssa ja homma skulaa just eikä melkein.

Huomenna harrastusporukan pikkujoulut. Keilaamaan ja texmexiä, hassuja asuja ja rooleja. Yllätyksiä ja mukavuutta. Ahdistaa vaan toi tentti ja essee. Keskiviikon jälkeen saa hengähtää. Jos ehtisi vaikka kummitytölle lahjan ostaa, se on tärkeintä. Viimetippaan jää tänä vuonna, mutta saakin jäädä.


21:54 # 0 kommenttia


15.12.06

 
Meemi. Bändillä ei väliä, valitsin vaan randomilla Traen, koska liittyy kouluprojektiini aiheesta Ebonics and Rap Lyrics. Valitsen yhden bändin/artistin ja vastaan seuraaviin kysymyksiin kyseisen bändin laulujen nimillä, via Tiude.

01. Sukupuolesi?
Asshole By Nature

02. Mikä on suurin unelmasi?
Sittin on Top of the World

03. Mitä inhoat?
Same Thing Different Day

04. Millanen fiilis sinulla on nyt?
Restless

05. Miten elämäsi sujuu ylipäätään?
Days of My Life

06. Mistä asioista pidät?
Doing My Thang

07. Mitä haluaisit sanoa ihastuksellesi/poika-/tyttöystävällesi?
Let Me Live

08. Missä haluaisit olla?
In the Ghetto

09. Kuvaile elämää.
Stressin Me

10. Kuvaile itseäsi.
Stay Out My Way

11. Mitä sinä haluaisit juuri nyt?
Phone Call

Jotain on pahasti pielessä. Oon kävelevä vamppi. Duunimies ajatuksissa, samoin T. Liikaa flirttiä, liikaa merkitseviä katseita, liikaa keskeneräisiä lauseita, liikaa hormoneja. Voi paska. Hankittava seksiä heti kun kouluhommat ja duuniprojekti on ohi. Paljon seksiä. Onneksi tiedän mistä sitä saa. Vaikkakin nyt maistuis vähän jännittävämpi, niin toisaalta takuulaatu on takuulaatua. But for some reason I feel like playing the field..


01:06 # 0 kommenttia


14.12.06

 
Firman pikkujoulut ohi, oli kerrassaan mukavaa. Joulurevyy oli ihan kiva, suurimmaksi osaksi. Kiroilu ja paskajutut uppoavat aina keski-ikäiseen porukkaan ja tällä kertaa myös meihin. Oli hieman haikea tunnelma, koska tein edellisenä päivänä päätöksen irtisanoutua. Toistaiseksi päätös on vielä pitänyt. En jaksa leikkiä enää kyseisen firman kanssa. Nostan sitten alkuvuodesta vähän opintotukea ja -lainaa, jos tilanne sitä vaatii. Uutta duunipaikkaa voisi katsella siinä sivussa, ainakin kesällä pitää tehdä jotain järkevää, hippaamisen ja maakuntamatkailun lisäksi. Onneksi mulla on pari firmaa tuossa takataskussa, jotka ovat pyydelleet aiemmin hommiin. Täytyy välipäivinä vaikka ottaa yhteyttä niihin. Niin, ja jäihän mulle vielä kolme työpaikkaa, että ei nyt ihan kuivin suin tartte olla.

Nukuin vain muutaman tunnin bileiden jälkeen ja aamulla taisin vielä olla kännin puolella. Olikin sitten mukava laittaa tukka kivasti ja meikata vimpan päälle. Fiilis oli aivan huippu. Lopputenttikin meni ihan kivasti, vaikka muutaman kohdan jätinkin tarkistamatta. Läpi menee liukkaasti, vaikkei parasta arvosanaa irtoakaan. Vaan väliäkö hällä, son nyt ohi ja tehty. Mulle on pääasia, että opin käyttämään kyseistä ohjelmaa, siitä voi olla jatkossa työmarkkinoilla yllättävääkin hyötyä.

Käväisin luentojen jälkeen kotona hakemassa auton ja mentiin Itikseen Tanyan kanssa syömään. Sitten yhdessä tekemään neljän tunnin duunivuoro. (Tää on se neljän viikon keikka, josta saadaan kivat harrastusmassit..) Silmänruokapoika oli paikalla ja oli hirmukiva flirttailla ja höpötellä, kun olo oli kuin prinsessalla. Mahdottoman söpöt sykeröt tukassa ja muutenkin järjettömän hyvällä tuulella.

Kotona särki jalkoja ja naama tuntui oudolta. Hittoako piti hangonkekseillä koko päivä. Duracell sitten sanoikin itsensä irti kesken CSI:n ja siirryin petiin jossain vaiheessa yötä. Ilmeisen hyvin nukutti 12 tuntia, vaikka kämpässä oli täysi valaistus, tv ja tietokone päällä. Hetki sitten huomasin, että olin myös nukkunut rintsikoissa, koska en muista niitä pukeneeni tänä aamuna. Harmillista on ainoastaan se, että nukuttu tuntimäärä on suoraan verrannollinen heräämiseen vaadittavaan aikaan. Juuri tänään, kun pitäisi mennä kirjastoon kököttämään niin pitkäksi aikaa, että keksin mistä kirjoitan 10-sivuisen esseen ensi viikoksi.

Vaan nyt saa sijaistoiminnot riittää. Heitän jotain huttua napaan, käyn suihkussa ja laukkaan keskustaan. Illalla taas saa pelata työkomistuksen kanssa. Hih. Jos vaikka koittaisi etunimen lisäksi selvittää sukunimen. Haastetta illaksi. Tytöillä on niin paljon kivempaa.


11:10 # 0 kommenttia


10.12.06

 
Aamulla silmien paikalla kananmunat, nokka juoksee kuin Markus Pöyhönen ja kurkkuun on joutunut piikkilankaa. Jos pysyn laskuissa mukana, on tämä neljäs flunssa syyskuun ekan viikonlopun jälkeen. Hienoa, ennätyksiä rikotaan.

Huomenna taas 14 tuntinen päivä. For fucks sake.


23:03 # 0 kommenttia


 
Tulihan se itku sieltä. Ei siihen tarvittu kuin 16 tuntia jaloillaan olemista ja paikasta toiseen hyörimistä, stressiä, töitä, opiskelua. Ties mitä. Pahoitin mieleni täysin typerästä ja mitättömästä eleestä, jonka käsitin väärin tahallani. Sitten purkautuikin leikkaus- ja kuolemanpelot, paha mieli katkolla olevasta sukulaisuussuhteesta, opiskelukiireet, työstressi, rahahuolet, jouluahdistus..

Huoh. Milloin tää tasaantuu? Koska oon valmis aikuiseksi?


00:04 # 0 kommenttia


8.12.06

 
Olin tässä yks päivä niin tuohtunut, että melkein bloggasin. Aikaa ei kuitenkaan sillä hetkellä ollut ja tajusin, ettei kohderyhmä ole muutenkaan oikea. Helmiä sioille. Sitäpaitsi lähes yhtä viihdyttävää on katsoa Visukintun kovaa putoamista kärkisatasen ulkopuolelle. Mahtaa vituttaa.

Tapasin kirurgin, lähete eteenpäin kiireisenä. Vituttaa, mutta minkäs teet. Kohta se on menoa ja turha enempiä miettiä. Toka kerta lienee jo helpompi. Punaviiniä on kuitenkin tullut kannettua handelista pullokaupalla. Jengi puhuu, että siitä saa kovan darran, mutta enpä nyt tiedä. Suussa kyllä maistuu pahemmin mörkö kuin normaalisti, mutta ei tätä kyllä pahaksi krapulaksi voi kutsua millään.

Ahdistuin eilen erään reilu 4 vuotta vanhemman pariskunnan perheidyllistä niin, että melkein sain kohtauksen. En ikinäikinäikinä näe itseäni samassa tilassa. Vastaleivottuja pipareita lasisissa purkeissa, jouluvaloja, -verhoja ja -koristeita, lasten leikkihuoneessa ihanan käteviä IKEA-ratkaisuja, vaatteet järjestetty väreittäin kaappeihin, espressokeitin, monitoimikone ja kaksi jääkaappia, askarteluhuone, lattialämmitys, viileä viinikaappi, kuivausrumpu, lasten vessa ja aikuisten vessa erikseen, kissa, jolla kulkunen kaulassa, jumalaton määrä koriste-esineitä, farmariauto ja peräkärry. Keskiluokkaisen kuvottavaa. Ensimmäinen ajatus: Kumpi pettää kumpaa?

Pitäis lähteä etsimään pikkujoulukolttua. Kiinnostus ihan miljoona. Miksi ees ilmottauduin niihin pippaloihin? Kai sitä vois käydä sen esityksen kattomassa, kiskaista sapuskat naamaan ja tulla kotiin juomaan punkkua. Seuraavana päivänä kuitenkin viimeisiä luentoja, joihin pakko osallistua. Eikä ton porukan kanssa huvita mihinkään Pressaklubille lähteä arki-iltana.


12:16 # 1 kommenttia


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna