- Yet Another Diary..: syyskuuta 2006

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

26.9.06

 
Hähää, tätäpä ette osanneet odottaa! Muttaku tuli oikeasti sanottavaa. Oisin kertonut jo eilen, mutta Elisa päätti pitää huoltokatkon, joka venyikin sitten useamman tunnin mittaiseksi.

Mäpä näin eilen Bryanin. Ihan lähietäisyydeltä, kyllä se on pikkanen.

Mut arvatkaa kenet muut näin! Tiijan! Ihan lähietäisyydeltä, kyllä se on ihku, tolleen vaan alko halailemaan ja kaikkea! Olin kovasti punaisia tukkia bongaillut, kun silmäkulmassa vilahti jotain punertavaa. Joku seisoi tiellä, en saanut kunnolla näköyhteyttä. Mutta sitten vilahti vasen pohje. On se Tiija! Ja eikun karmea huuto päälle, niin että kaikki tajus missä tässä ny mennään. Huisia ja hauskaa. Heipatettuani totesin, että "Nähdään!", niinkuin nyt aina kaikille. Hihi. Hassua ja ihanaa.

Eipä mulla oikeestaan muuta. Koht lähtö Turkuun, kunhan jaksan repiä silmämollukat avonaisiks.


09:40 # 2 kommenttia


22.9.06

 
Aika lopettaa.

Olen jo jonkin aikaa kirjoittanut rinnakkaisblogia toisaalla ja nyt on aika lopettaa täällä. Päätös asiasta syntyi viime yönä ollessani äärimmäisen masentunut. Tarvitsen paikan, johon voin kirjoittaa kaiken ilman, että tarvitsee miettiä kuka tekstiä lukee ja miten se nyt tulkitaan. Samasta syystä siirryin bloggeriin reilu kolme vuotta sitten toisaalta, kun en halunnut eksäni tietävän synkkiä ajatuksiani suhteestamme. Pian YADin aloittamisen jälkeen erosimmekin, mikä oli pelkästään hyvä asia.

Kaikenlaista tänä aikana on tapahtunutkin: pari poikaystäväsäätöä, suhde naimisissa olevaan mieheen, sairaalareissuja ja leikkaus, rakkaimpani hauvan tulo luokseni sekä poislähtö. Paljon paljon kaikkea. Iloa ja surua.

Kiitos jokaiselle kolmellekymmenelleyhdelle lukijalleni erikseen. Mukava, että jaksoitte roikkua matkassa. :)

Yet Another Diary
22.1.03-22.9.06

Rest in peace.


10:03 # 4 kommenttia


21.9.06

 
Kaikki on oikeestaan hyvin. Oli ihana ilta eilen, parasta seuraa, hyvää siideriä, tärkeitä ihmisiä. Toisaalta ahdistaa, kun noi solumyrkyt tekevät kipeäksi. Ainakin oletan tämän huonon olon johtuvan niistä. Vähän puolikuntoisena siis mennään.

Harmittaa myös maailman eniten harrastusasiat. Siihen meni vain reilu kuukausi, että sain kehitettyä itselleni burn outin ja vitutuksen koko touhuun. Tekee mieli kysyä näiltä ihmisiltä, että pitääkö ne musta ollenkaan? Jos pitävät, niin minkä vitun takia sitten aiheuttavat mulle pahaa mieltä tekemättömillä hommillaan? Kysyn vaan. Luulis tietävän jo kuinka vitusti mä muutenkin tän eteen teen. Tänään kokouksessa kuitenkin A ilahdutti kovin ja otti vähän taakkaa harteilta. Luulis, että nää ois itsestäänselvyyksiä muillekin, vaan ei.

Taidan kehittää jotain syömäiltävää, on oikeasti huono olo ja tekee mieli jotain suolaista. Sitten ajoissa nukkumaan, ansaitsen kunnon yöunet.


22:33 # 0 kommenttia


19.9.06

 
Aamumeemi, ku ei oo parempaakaan seuraa tässä teen kanssa. Ohje oli, että kato kännykästä ensimmäinen tuolla kirjaimella alkava nimi ja tee lista.

A: harrastuslapsen äiti
B: tuttu kaveripiiristä, jossa en enää pyöri
C: paikka, josta tilasin lentoliput Pekingiin
D: -
E: entisen ystävän isän numero
F: eräs kuntosalifirma, jonka asiakas en ole
G: -
H: lukioaikainen kaveri, jonka kanssa ollaan pidetty yhteyttä
I: eräs koiran omistajahemmo, en koskaan vastaa soittoihinsa
J: tyhmäeno <3
K: yks pomo vanhalta jäähallilta
L: kummitädin poika <3
M: välitysfirma, jonka listoilla en kuitenkaan ole
N: harrastuskaveri
O: huoltoyhtiö harrastusalueella
P: ex-harrastusihminen, voisi poistaa tän numeron
Q: -
R: kollega, kuviksen opettaja, ihana ihminen!
S: kaverin kaveri, kampaaja, pitäis joskus soittaa
T: kollega, apulaisrehtori, ihana hänkin! <3
U: tutorparini
V: lastenleirillä olin kesätöissä, talon puhelinnumero
W: ex-kämppis, ex-bestis, nykyään tosi vähän tekemisissä..
X: -
Y: YTHS-ajanvaraus
Z: Zed Finder
Å: -
Ä: Äiti
Ö: -


10:43 # 0 kommenttia


 
Hahaa, 2 do-lista lyheni tänään sillä tärkeimmällä. Tilasin vihdoin sen verokortin, oikeastaan kaksi. Välissä nimittäin palautin valtiolle hieman rahaa opintorahojen merkeissä. Tulot ropisteli yli, joten parempi ne oli maksaa vapaaehtoisesti pois ennen korkoja. Eikun tilaamaan uutta korttia ja prosentti senkun laski. Weirdness.

Muita listalla olevia asioita:

- käy pankissa maksamassa opintolaina pois ja selvitä asuntolainan maksusysteemi
- selvitä pissapojan vika ja korjauta tarvittaessa
- hanki takalasinpyyhkijään sulka
- siivoa koti
- pese pyykkiä
- harrasta liikuntaa
- tee läksyjä
- opiskele ruotsia
- lue kirjoja
- ole tyytyväinen :)

Ei paha lista, noita toteuttaa ihan mielellään. Paitsi tuon siivousosuuden, phyäh. Liikuta ja ruåtsi tulee hoidettua huomenna, jälkimmäinen Jessin ja ensimmäinen Tanyan kanssa. Läksyjä käväisen tekemässä yliopistolla ennen ruotsi- ja lounassessiota. Illalla vois vielä sitten pestä koneellisen pyykkiä urheilun jälkeen, niin eiköhän aleta olla plussan puolella. Kaikki harrastusasiatkin sain tänään kuntoon, joten on syytä olla tyytyväinen. Joskus kyllä ahdistaa ajatus, että eikö elämä ole muuta kuin hommien suorittamista, välietappeja, tavoitteita ja velvollisuuksia..

Tänään on kuitenkin kiva mieli. Lauantaina piipahdin nopskasti baarissa Tanyan, Pekan, Outin ja muiden kanssa ennen työvuoroa. Heitin taas astetta karumpaa läppää, josta toki sain kredittiä Pekalta. Tänään sain vähän samaa kommenttia opiskelukaverilta hänen tokaistessaan "I like the way you think.." Kumpikaan näistä kaiffoista ei kyllä todellakaan pidä mua sen ikäisenä kuin ajokortti näyttää ja sehän on vaan positiivista. Meizi on vielä vedossa, vaikka välillä tuntuukin ikälopulta.

Jos huomenna muistaisi ottaa nuo Free Record Shopin lahjakortit mukaan ja törsätä ne johonkin kivaan. James Bluntin cd:n voisin vaikka ostaa tai jotakin DVD:tä hyllyyn. Jos muistaa ja ehtii niin vois käyä Kilroylla myös kyselemässä majoituksia. Pari matkakohdetta olis tässä kiikarissa jo. Mutta tiistaina Turkuun Tanyan kanssa! Eväät mukaan, piknikille ja semmoista. Ehkä jopa kepakkia ennen kotsaan tuloa. Kiwaa.


00:37 # 0 kommenttia


18.9.06

 
Vituikshan se tääki ilta sit meni. Kattelin hetken töllöä ja aloin tekemään harrastusjuttuja. Helvetillinen turhautuminen ja vitutus iski päälle taas muiden tekemistä (ja etenkin tekemättä jättämistä) jutuista. Siinä vaiheessa katkeskin kamelin selkä, kun tajusin, etten voi ees pitää ajatustaukoa käymällä röökillä välillä. Soitin mutsille ja annoin palaa kuinka mua vituttaa ja ahdistaa ja ottaa pannuun ihan huolella nää hommat. Se lohdutti ja antoi luvan polttaa yhden röökin.

Päätin soittaa Tanyan iltakävelylle, jotta pääsisin purkamaan mieltäni ja ahdistustani. Käytiin parin tunnin lenkillä, jonka aikana parannettiin maailmaa ja toistemme kuuppia. Mieli oli jo hyvä, kun ajelin kotiin. Sain harrastushommat tehtyä ja kattelin jopa töllöäkin hetken. Päätin antaa luvan itselleni missata (taas) huomenna aamuluennot, jotta saan nukuttua itseni paremmalle tuulelle ja hoidettua pari juttua aamulla. Ajattelin kuitenkin mennä yliopistolle tekemään yhtä dokkarin tekstitysjuttua puolenpäivän pintaan, samalla on mahdollisuus treffata Tanyankin kanssa.

Jotenkin tää syksy tuntuu niin kovin kiireiseltä, ahdistavalta ja pimeältä jo nyt. Mitä se onkaan kuukauden tai kahden päästä? Helvettiä, sanokaa mun sanoneen. Duuneja mulla on suht vähän, joten rahaa ei oo tiedossa juurikaan. Samaan aikaan halajan matkalle. Pakko päästä pois täältä, ihan oikeasti. En ole minä, jos vaan möllötän täällä, enkä reissaa maailman turuja. Siellä on mun paikkani, sinne tunnen kuuluvani. Eikä siellä tarvitse pettyä niihin ihmisiin, joita mun ympärillä on.

Kolme yötä Davidiin. Ah. I can barely wait.


01:44 # 0 kommenttia


17.9.06

 
Päivän ensimmäinen kompastuskivi on ohi: kaverin puhelu. Toinen iskee päälle näinä hetkinä: aamupalan jälkeinen, yleisesti päivän ensimmäinen. Neljätoista ja puoli tuntia polttamatta. Lopetin töissä yöllä, eikä niksupurkkaakaan mennyt kuin yksi, vaikka työvuoro tuntui jatkuvan ikuisuuden. Tein tietysti aloittelijan virheen ja lähdin jauhamaan purkkaa kuin jääkiekkojoukkueen valmentaja. Oksennus oli lähellä. Joskus kannattaisi lukea ne ohjeet ensin..

Eletään toivossa, että tämä nyt olisi se vihoviimeinen kerta. Ensimmäistä kertaa geimeissä on mukana myös kyseinen nikotiininkorvaushoito, kun niitä niin näppärästi lähikaupan kassalla myydään turhien lehtien yläpuolella.

Särkee päätä, mut se on kyl varmaan ihan vaan lihas- ja hammasperäistä. Pitäis päästä sinne hierojalle ja hammaslääkäriin. Kukahan varais ajan ja veis mut sinne? Varmaan se sama ihminen, joka soittais mun puolesta verovirastoon ja tilais mulle uuden verokortin. Sen saman, joka piti tilata jo kesällä.

Ihmeen pirteä olo yövuoron jälkeen. Vaikka en mä ajatellut mitään tärkeetä tänään tehdä. Lintsille ois kiva mennä käymään, mutta jäänee ajatuksen tasolle.


16:43 # 0 kommenttia


15.9.06

 
Vituttaa ja itkettää. Taas ois halpoja lentoja maailman ääriin ja olin jo erittäin lähellä klikkausta, mut sit tuli mieleen eilinen. Voin äärettömän pahoin ja pelkäsin koko kotimatkan, että oksennan bussiin. Pysäkiltä kotiin kävellessä pyörrytti koko ajan. Ei ollut ensimmäinen kerta ja tuskin viimeinen. Miten siis voin lähteä reissuun yksin? Mitä jos pyörryn taas johonkin ja tällä kertaa ei ole kavereita vieressä ottamassa kiinni? Ei ketään kelle soittaa, että puhu mulle tää matka, kun meen kotiin ja tarkista et pääsen perille asti.

Tää on just tätä. Menkatki varmaan viel.


23:40 # 1 kommenttia


14.9.06

 
Hohhoh. Mistähän sitä turisisi..? Mankuisko siitä, kuinka vituttaa olla töissä ja tilanne on ihan kakspiippuinen, kun tarviin kuitenkin sitä rahaa, mut duuni on perseestä ja vuorot menee aina kaiken kivan päälle, kun ne pitää arpoa paria kuukautta aiemmin työnantajalle. Vai mankuisko siitä työn aivoja sulattavasta ykstoikkoisuudesta ja muutamasta työkaverista, niskoja jumittavasta työasennosta ja paskoista esimiehistä.

Voisin myös ottaa aiheeksi saamattomuuden. Omastani en edes aloita, ois tossa varmaan kouluhommaa tehtävänä ja kämppää siivottavana, pyykkiä pestävänä. Kohta kuitenkin tyhjennän ja täytän tiskikonetta ja käyn kaupassa, joten se nollaa noi muut tekemättömät hommat selkeesti. Muiden saamattomuus on sitä paitsi paljon vituttavampaa.

Meillä on tänään yhteistyöpalaveri erään alueen harrastustahon kanssa. Näähän nyt on jo vuosien takaa tuttua porukkaa, mut parina viime vuotena ei olla oltu kovinkaan läheisissä väleissä. Niiden pääjehun piti sit kutsua niiltä muutama tyyppi mukaan, mut eilen kun kysyin osalllistujamäärästä, niin ei tää idari ketään oo pyytänyt. Luuleeko se tosiaan, että me istutaan siellä kolmisteen palaveeraamassa? Ja tänkin se on tiennyt jo ties kuin pitkään. Laitoin ite nyt mailia niille muille, et josko ne raahautuis paikalle. Voi vittu taas, mitä asioiden hoitoa.

Mut niinhän se on, että jos jotain haluaa saada tehdyksi, niin se pitää tehdä itse. Miks ihmiset ottaa hommia, jos ne ei hoida niitä? Kukaan ei o pakottanu, ei. Noita harrastushommiakin tehään vaan omasta halusta ja muiden ilahduttamiseksi, eihän siinä muuten ois mitään järkeä. Meillä onneks nuoremmat on ymmärtäneet tän pointin ja ne tekee niille kuuluvat hommat hyvin. Nyt vielä pitäis saada tätä vanhaa kermaa eli taloudenhoitajaa ja sihteeriä potkittua perseelle, eikä yhtään jaksata.

Mutta, iloisempiin aiheisiin. David! Ihana, lutuinen David! Enempää en sitten voikaan aiheesta kirjottaa. Damn shit fuck. I need an uncensored diary.


10:40 # 0 kommenttia


11.9.06

 
Hakusanojen aikaa - minkä alan ihminen olisin näiden perusteella?

Ylivoimaisesti suosituimpia ovat seuraavat hakusanat. Olisin selkeästi hääsuunnittelija tai joku kirkon työntekijä. Tai sitten omistaisin lahjapuodin.

hääkarkit
hääkutsujen teksti(t)
kastelahjoja
ristiäiset lahja
seuraleikkejä häihin
lahjaksi 12 vuotiaalle

Toiseksi suosituimmat hakusanat löytyvät terveyden saralta. Lääkäri.

veriarvot+koira
crp nousee
kakkeli lekuri
papakoe

Kosmetologi tai kuntosaliohjaaja.

kuoppaiset kynnet
finnistä eroon
kilot kuriin keho kiinteäksi

Näistä seuraavista löytyykin sitten asunnonvälittäjää, meteorologia, psykiatria, maksullista naista, kääntäjää, katastrofialuetyöntekijää, matkaopasta, tutkijaa, keksijää, kaupan myyjää ja jotain tietokonenörttiä.

eka asunto
ilmatieteenlaitos, ilmanpaineet
mies pikkupöksyt
Hemaiseva seksikäs pörröpää
pissis englanniksi
khao lak vuosi 2006
khao lak
klooni
mäkiauto
palapeli 1000 palaa
nettiautokoulu

En kyllä ihan oikeasti ymmärrä miten tuo hääkutsujen tekstin keksiminen voi olla niin vaikeaa. Ja miksi joku haluaisi käyttää samaa tekstiä kuin joku muu pariskunta? Luulisi, että sitä jo tuntisi toisensa hääkutsua laatiessa niin hyvin, että keksisi jotain omaperäistä. Mä ainakin kirjotan vaan, että Koo ja David pitää nyt pirskeet, tulkaa juomaan viinaa ja muistakaa lahjat! Siitähän siinä on kuitenkin kyse.


13:20 # 0 kommenttia


10.9.06

 
Viime yönä nukuin 13 ja puoli tuntia. Uskomatonta. Tosin, takana oli perjantain bileiden jäljiltä neljä tuntia yöunta, aamuysiksi pienryhmään meno ja sieltä suoraan töihin. Olinkin aika sippi kotiin päästyäni ja sammahdin lähes välittömästi. Annoin itselleni luvan nukkua niin pitkään kuin unta riittää. Olikin heräämisen jälkeen sekava olo monta tuntia. Not going to do that again any time soon..

Enpä ole juuri mitään saanut tänään aikaan, pistin tiskikoneen pyörimään ja tein herkkusafkaa, jota söin aivan liikaa. Tanyan kanssa tuli puhuttua useaan otteeseen puhelimessa ja Jessikin soitteli töistä. Siellä on taas melkoista paskaa liikkeellä, ihan kiinnostaa saatanasti tiistaina ja keskiviikkona sinne raahautua. Pitäis duunikaverille se vuokrasoppari kämpästäkin väsätä siihen mennessä. Noh, ehkä huomenna skippaan yliopiston avajaisbileet ja hoidan asioita. As if. Joku saa mut kuitenkin houkuteltua hummaamaan ja siinä sitä taas ollaan..

Aika rientää, vaikka en ees oo ollut töissä pitkiin aikoihin. Silti oli tänään kiva fiilis, kun ties ettei tarvi tehdä mitään pakollista. Taidan alkaa panostaa näihin "vapaisiin" viikonloppuihin, on paljon kivempi aloittaa uusi viikko tämmöisen jäljiltä.

Huomenna, tai ehkä vasta tiistaina - riippuen avajaisbileistä ja osallistumisesta, alkaa minimize me-projekti. Parin viikon hunninkokuuri on saanut aikaan tähtitieteellisen paisumisen ja vaaka näyttää hirvittäviä lukemia. Puhumattakaan siitä kuinka PASKA olo on fyysisesti. Samalla pitäisi opetella taas tulemaan toimeen ilman nikotiinia. Sijaistoimintoja siis kaivataan. Nyt taidan kuiteski korkata siiderin tai fiksata Malibun. Hetken aikaa surffailua ja sit petiin. Miten voi muka edes kuvitella saavansa unta viimeöisen maratonin jälkeen, häh??


22:27 # 0 kommenttia


7.9.06

 
Fiksasin itselleni tuossa pienen Malibudrinksun ja kylläpä teki terää. Kämppä on nyt vuokrattu ja kaikki on sen puoleen kunnossa. Ihanaa. Ja ihana vuokralainen.

Pyykkikone hurraa, töllöstä ei tuu mitään katsomisen arvoista. Huomenna opettamaan ja illalla opiskelurällästystä. Muksa päätös kipeilyviikolle.

Eiköhän nää asiat tästä lutviudu muutenkin. Tällä hetkellä on taas kivaa olla minä.


21:01 # 0 kommenttia


 
On unohtunut kokonaan kertoa! Lekuri käski mun lopettaa masuantibiootin, jota oon nyt lähes katkeamattomasti syönyt jo viis vuotta! Tää kyseinen lääkehän on muotoa antabusreagoiva, joten kaikenmoinen alkoholin kanssa läterrys on pitänyt "suunnitella" pari päivää etukäteen. Outo fiilis, kun nyt ei tarvitse enää syödä tota moskaa. Ja saa koska tahansa ottaa huikan jos toisenkin. Ottaisin nyt, jos maistuisi.


00:03 # 0 kommenttia


6.9.06

 
Lasken tän päivän vasta ekaksi oikeaksi koulupäiväksi, koska tänään olin omalla laitoksella, tutussa rakennuksessa ja vaikka olenkin jo yli viikon tuolla pyörinyt, TÄNÄÄN SIELLÄ OLI KAIKKI MUUTKIN! Oi onnea ja mukavuutta. Kaulaanhyppelyä ja morjenstelua ja kaikenlaista!

Aloitin tosin päivän turhan intopirkkomaisesti. Kaahasin kasiksi Viikkiin ruotsin tunneille vain huomatakseni, että ne alkaa vasta ens viikolla. Onneks en ollut ainoa paikalle eksynyt ja loppuen lopuks koko juttu ei oikeestaan harmittanut. Tulin nimittäin takas himaan, siivosin auton, vein sen huoltoon ja matkailin rauhassa junalla seuraaville tunneille. Onnistunut ja touhukas aamu siis. Yöunet tosin jäivät tarpeettoman lyhyiksi.

Ristiriitaisia tunteita täynnä tämä päivä. Tein mielessäni kaikenlaisia kielitaitoa parantavia päätöksiä, raapustin (get this!) läksylukkaria ja olisin ostanut jo tarvittavan kirjankin (vain yksi!), mutta Stockan kortti jäi kotiin, eikä kirjoja kannata ostaa ilman alennusta. Toisaalta nuokuin kahdella luennolla, muistaen kuinka väsymyksissäni nukahtelin viime keväänä lähes minne vain.

Mutta kivan lukkarin kyllä itselleni rakensin, vaikkei laitos maisteriopintoihin vielä päästänytkään. Kahtena päivänä viikossa on aikaa tehdä töitä ja läksyjä, varsinaisesti aamusta iltaan koululla tarvii istua vain kerran viikossa. Plus että opiskeltavat jutskat on tosiaan niin monipuolisia, ettei mitään oppikirjoja tarvitse hankkia kuin yhdelle kurssille. Toisella kirjallisuuskurssilla käsitellään tietyt tekstit, mutta ne saa monistettua jostain ja niitä on paljon vähemmän. Silti noppia tulee kasaan jonninverran yli 50 tältä syksyltä.

Viime syksynä harkitsin blogin kirjoittamista toisella kielellä. Tänään se tuli taas mieleen, joten saa nähdä miten YAD:n käy. Tätä en ainakaan jatka vaihtamalla kieltä, sillä on niin paljon sellaista sanottavaa, josta henkilöllisyyteni paljastuisi. Tästäkin tekstistä opiskelukaverini mut tunnistaisivat, siksipä jätänkin kertomatta yksityiskohdat tänään vastaantulleesta Davidista. Tietenkään sen nimi nyt ei oikeesti oo David, muutenhan mä oisin pyörtynyt ja kaikkea!

(Defination of David: The ultimate Man. Like Shakespeare is everything a person can be to poetry, David is the man of all men.)


22:21 # 0 kommenttia


5.9.06

 
Olin tänään Meikussa väliaikatarkastuksessa tosta vatsasta. Lekuri oli sama, joka mut tähysti reilu vuosi sitten ja kysyi oonko ollut polttamatta. Nolona tunnustin, että kyllähän sitä on taas tullut säännöllisen epäsäännöllisesti savustettua. Sain siis lähetteen tupakkaklinikalle ja ukaasin lopettaa moinen touhu välittömästi. Josko tällä kertaa sitten ei alkais leikkimään mitään "mä vaan tän yhden sillon tällöin"-leikkiä ja pystyis lopettamaan ihan oikeasti ja lopullisesti.

Opiskelukaveri T vittuilikin itsekurista, joten kaipa sitä on näytettävä, että musta on siihen. Ja moneen muuhunkin. Auto pitäis tosiaan viedä huomenna huoltoon ja sitä ennen pitää tyhjentää takakontti. En kyllä tiedä missä välissä sen huomenna ehdin tehdä, toivottavasti niille sopii neljän jälkeen vielä. Tai sit pitää kysyä, jos mutsi ehtis viedä sen sinne. Tänäänhän sen ois tietty voinut viedä, jos olisi ensin soittanut ja sopinut. Liian vaikeaa.

Ikeaan kohta likkain kanssa. Sitä ennen vois pötköttää hetken. (Sen sijaan, että siivoais sen takakontin..) Onneks lekuri kirjotti huomisen vielä saikkua, ei tarvi mennä töihin, jeij.


15:10 # 0 kommenttia


3.9.06

 
Kipeily on tyhmää. Erityisen tyhmää se on silloin kun olisi miljoona asiaa hoidettavana ja opiskelut alkaa. En taida huomenna päästä luennolle. Pöh.

Päätä tyynyyn ja nappia huuleen. Oli kiva viikonloppu tyttöjen kanssa. Parasta!


23:31 # 0 kommenttia


1.9.06

 
Astetta rankempi fuksiviikko on melkein ohi. Kohta vielä piipahtamaan yliopistolle ja sitten alkaa viikonloppu. Lähdetään tyttöin kanssa viettämään suunnitteluviikonloppua salaiseen tukikohtaan. Oon järjestänyt muruille kaikkea kivaa ohjelmaa, joten eiköhän tiedossa ole melkoisen mukavaa aikaa yhdessä.

Eilen illalla lähdin autolla baariin välttääkseni eilisaamuisen olotilan. Kulmakunnan kissat tuntuvat käyttävän suutani hiekkalaatikkonaan krapula-aamuisin. Nyt on kyllä taas sen verran tullut pidettyä mukavaa, tutustuttua uusiin ihmisiin ja syvennettyä suhteita vanhoihin, että jaksaa ensi viikollakin raahautua yliopistolle. Muksalta vaikuttaa tämä toisen vuoden alku, jotten paremmin sano.

Ihanata viikonloppua jok'ikiselle!


12:32 # 0 kommenttia


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna