- Yet Another Diary..: kesäkuuta 2006

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

30.6.06

 
Semmoista piti vaan huomauttaa, että kun näin kesällä hormonit tekee tepposensa ja saattaisi käydä niinkin, että keskellä raikkainta luontoa tekee mieli alkaa piehtaroimaan, niin kannattaa tosiaan muistaa, että vaikka tilanne onkin yltiöromanttinen ja kaikkea, niin hyttyset tekevät pahaa jälkeä kesken vilkkaimman akrobatian. Ja siilille kovasti anteeksi häiriöstä.

Onpa hankalaa saada pyörä huoltoon! "Nyt on vähän ruuhkaa, tuo ens viikolla.." Jaa, kun nyt olisi aikaa tuoda se vitun pyörä, niin eipä tuo ens viikko kovasti lämmitä. Sama se, koska työ on valmis, kunhan edes saisin tuon käsistäni ja homman etenemään.

Noh, josko pukemaan. Tanya tulee kohta tänne, lähdetään taluttelemaan fillaria korjuumolle. (Ja sen jälkeen siiderille. Tänäänhän on perjantai ja huomenna vasta iltavuoro, mahtaisikohan sitä sairasloman keskeyttää ja lähteä ihan hummailemaan..)


14:31 # 0 kommenttia


29.6.06

 
Kylläpä on rattoisaa mennä nukkumaan, kun aurinko on jo noussut ja linnut visertelevät äänenavauksiaan. Tosi mageeta myös herätä, kun suurin osa ihmisistä katsoo kelloa ja toteaa, että pari viimeistä piinatuntia vielä ja sitten on työpäivä takana ja pääsee tuonne ihanaan ilmaan. Mikä ihmeen vuorokausirytmi?

Hain sitten kolme päivää sairaslomaa ja hoitsu otti pikana tulehdusarvot. Luku 17 sai hoitajan irvistämään, mutta itse vain virnuillin mielessäni. On ollut aikoja, jolloin 45-60 oli "normaalia" mulle. Ehkäpä tosiaan olen paranemaan päin? Ehkä jo parin vuoden päästä voin käsittää itseni terveeksi. Se olisi nastaa.

Sairaslomapäiväthän kannattaisi käyttää jotenkin fiksusti. Kuten tenttiin lukemalla tai esseetä kirjoittamalla. Muuuutta paskanvitut! Parempi vain pötkötellä ja murehtia raha- ja asuntoasioita. Valvoa myöhään, nukkua koko päivä ja tuntea itsensä saamattomaksi. Silti on jotenkin kiva fiilis, enkä osaa oikein määritellä miksi! :) Kaipa sitä Prahan matkaa odotan, pääsee pois täältä rutiineista. Alennusmyynnitkään ei nyt houkuta, vaikka kyllähän shoppaaja sieltä varmasti jotain kivaa löytäisi.

Eilen nähtiin sedän kanssa pikaiseen, oli kiva halata, vaikkei mitään pussailumaratonia kokeiltukaan. Tänään nähdään luentojen jälkeen, hmm.. Taidan mennä suihkuun, kahden tunnin päästä pitää olla yliopistolla. Joku tehtäväkin piti tehdä, mutta hups, kun pääsi unohtumaan...


14:29 # 2 kommenttia


26.6.06

 
I was going to write a poem. A poem about how he makes me feel. But then I realized that he makes me feel. Feelings. Things that weren't supposed to be there.

He makes me feel alive. And I thank him for that.


23:04 # 4 kommenttia


 
Pari yövuoroa takana ja väsyttää ihan kerpeleesti. Tänään olin uudella sivuainekurssilla ja taas tuli semmonen fiilis, etten mistään ole koskaan aiemmin yhtä vähän ymmärtänyt. Miten meninkin haksahtamaan moiseen paskaan kuvitellen, että saisin 25 opintopinnaa ihan lahjana, pari esseetä kirjoittamalla?

Vittujen vittu. Keskiviikkona tentti, huomenna pitäis varmaan yrittää lukeakin. Onneks voin uusia sen sit myöhemmin, jos ei nyt natsaa. Kämppäkin on sen näköinen, että alkaa jo hirvittää. Joka paikka täynnä kamaa, roskaa, lehtiä, vaatteita, lisää kamaa, tyhjiä pulloja, likaisia astioita.. Ja täällä haisee joku raato. En vielä tiedä mistä moinen haju tulee, mutta eiköhän se raivausten jälkeen selviä. Kaksi päivää vapaata ja sitten alkaa 15 työvuoron putki. Ja sitten onkin jo Prahan reissu. Wild! Ja may I ask, mikä vitun vapaa-aika?

Yksi mies tuntuu olevan musta ihan hurjan kiinnostunut. Mulla vaan iskee taas jotenkin jarru päälle, kun en halua satuttaa itseäni ja sit alan myös murehtimaan tulevaa. Onks tää edes normaalia, että uuden ihmisen tavatessaan miettii et voiko sen kanssa tulla mitään syvempää? Miksei voi vaan antaa mennä? Väkisinkin alkaa kaikkea tulevaa miettimään ja epäröimään.. Kazotaan nyt miten akan taas käy. Malttais vaan olla, kun se nyt näyttää tykkäävän ihan tämmösenään.

Unet ois pop.


22:42 # 0 kommenttia


24.6.06

 
Taas vituttaa pientä ihmistä. Mitä iloa on tehdä duunia, jota lähestulkoon inhoaa ja sitten se duuni vielä estää sua tekemästä jotain muuta kivaa? Lennot Dubliniin 133 euroa ja mä istun hikisessä toimistossa! Paskan vitut, sanon! Toivottavasti noita lentotarjouksia tulis syksymmälläkin, koulussa kun ei ole mikään pakko homehtua. Tai sitten yksinkertaisesti haen pari viikkoa saikkua. Harmi vaan, kun olo on ollut kuin voittajalla viimeisen viikon, mistä sitä nyt keksisi? No, burn outista saisi varmaan, kun tirauttaisi parit "mun työ on paskaa"-kyyneleet.

Näin telkkarissa ihanan miehen. Se työskentelee ravintolassa ja minäpäs sitten näpsäkkänä tyttönä laitoin sinne raflaan sähköpostia. Vastaus tuli puolessa vuorokaudessa, hih. Eikä ole naimisissa, jipee! Nyt katsellaan noita lentohintoja sitten.. ;)


13:48 # 0 kommenttia


22.6.06

 
Taas onnistunut paskomaan ton unirytmin aika kuninkaallisesti. Pitäis olla nukkumassa jo, et jaksaa huomenna puolilta päiviltä lähteä Annin kanssa rinkkoja/reppuja kattomaan ja ostamaan safkat viikonlopulle. Juhannus menee Helsingissä ja osaksi töissä, mutta äipän backyard on käytössä. Grilli kuumaksi, muurinpohjalettuja, solaa ja tenttiin lukemista. Ihan jees. Yhtä mörssäriäkin voisin käydä moikkaamassa, jos vain jaksaisin. Kassotaan nyt. Pääasia on vaan olla ja nauttia olosta.

Pitäis viedä pyörä tohon parin kilsan päähän kunnostettavaks. Vaijerit ja jarrupalat uusiks, kiitos ja rasvaa ketjuihin. En taida kyllä huomenna ehtiä, mutta ens viikolla sitten. Pääsis pyöräilemään työmatkat ja muutenkin vähän eroon tosta autoilusta.

Oltiin Annin kanssa tänään lapsenvahteina neljälle muksulle ja ansaittiin samalla harrastuskassaan parikymppiä. Pelattiin persistä (tai mä vaan oikeestaan keinuin) ja Aliasta. Voitettiin, tottakai.

Ressaa toi asunnonosto. Mitään kivoja kämppiä ei oo just nyt tarjolla ja ois kiva saada koko homma pois päiväjärjestyksestä. Kolmen viikon päästä jo Prahaan ja sit vaihtuukin jo kuukaus taas. Kauhee ku aika menee vauhdilla!

Josko nyt sitä unta..


01:45 # 0 kommenttia


20.6.06

 
Noniin, nyt se mulkvisti on tunnistettu. Ei muuta kuin koko kämppä desinfiointiin. Vittujee. En jaksa! Oksettaa ja ahdistaa tommonen!!

Tänään Annin kanssa ottamaan brunaa äipän pihalle ja sit illalla epävirallisen virallista BBQ-kokoustamista ja muurinpohjalättyjä. Namskiz.

Eilen ostin kivat vaaleanpunaiset sandaalit ja Jessin kanssa salaattia Iguanassa ja lihojen tarkkailua terassilla. Ihan muksaa, vaikka olikin kovia käynnistymisvaikeuksia.

Taidan mennä pötköttää vaik pitäs pestä pyykkiäki. Ei vaan jaksa tehdä mitään hyödyllistä.


11:29 # 2 kommenttia


19.6.06

 
Niin se vaan leiri hurahti. Hullua, että ensin tehdään töitä kuukausikaupalla sellaisen eteen, mikä on ohi muutamassa päivässä. Ja tärkeimmät päätökset tehdään kuitenkin paikanpäällä, ei etukäteen. Vaan olipa parasta. Huipputiimi, huippupenskat, paljon mukavia muistoja. Oikein ahdisti eilen istua autossa matkalla kotiin. Helsinki ei näyttänyt yhtään kivalta paikalta ja toivoin vain, että leiri olisi saanut jatkua vielä.

En kuitenkaan jäänyt tuleen makaamaan vaan starttasin heti kotona käytyäni auton ja hurautettiin Jessin kanssa syömään. Ville Valokin osui samalle terassille, taisi olla Provinssisekoilut pohjalla kun niin silmät seisoivat päässä. Ja Seiskalle vinkki: Jonna on edelleen kuvioissa mukana vaikka parin erosta jossain vaiheessa uutisoittekin. Safkan jälkeen menin katsomaan Jessin uutta kotia ja vein Tallinnasta ostamani tuliaisen, joka osoittautui kovin mieluisaksi. Ilta venyi yöhön ja hyydyttiin sängylle kesken sanapelin.

Jouduin ajamaan vielä duunipaikan kautta palauttamaan (GET THIS) elokuun työvuorotoivelistan. Vitustako tiedän kesäkuun alussa mitä vuoroja voin tehdä elokuussa?! Ärsyttää tuo lafka niin vitusti tällä hetkellä, että alan tosissaan hakemaan toista työtä. Paska ilmapiiri, paska johto, paska palkka ja paska duuni. Hittoako itseäni kidutan, eiköhän sitä taas jotain kivempaa löydy. Harmi vaan, kun tuolla on saanut sumplittua nuo vuorot yleensä tosi hyvin.

Tänään on viimeinen kerta noita sivuaineopintoja. Tenttiin pitäisi lukea ja kaipa sen esseen aiheenkin tänään saamme. Olisi taas mukava kasa opintopisteitä koottuna. Prosemmaan pääsy varmistui, joten enää puuttuu tosiaan muutama hassu kurssi HUKista. Toisaalta, nyt kiinnostaisi jäätelö ja terassi huomattavasti enemmän kuin mitkään opiskeluasiat!


12:59 # 0 kommenttia


14.6.06

 
Ihanat ilmat tulossa, auringon polttamaa ihoa, hyttysiä ja kaikkea! Töistä vapaata viikko, tuntuu kuin olisi ihan oikeasti jotain ihan oikeaa lomaa. Pitäisi olla jo nukkumassa, enkä ole muuten edes pakannut. Liian aikainen herätyskin huomenna.

Mutta! Kiva viikko tiedossa, se on mukavaa se! YAD hiljenee.

Tämä on YAD:n automaattinen puhelinvastaaja. Emme ole juuri nyt paikalla, eikä päivityksiäkään kannata odottaa ennen sunnuntaita, mutta jätä toki viesti kommenttilootaan äänimerkin jälkeen.

*PIIIIIIIP*


00:10 # 0 kommenttia


10.6.06

 
Eipä nuolaista vielä ennen kuin tipahtaa, mutta näyttäisi siltä, että joku on tilannut leiriviikoksi melkoisen hulppeaa keliä. Hesari uskaltautui arvailemaan jopa +28:n lämpötiloja, which would be nice, koska sadetta tässä ollaan pelätty jo pidempään. Uimavedet tuskin ehtii lämmetä vajaassa viikossa, joten talviturkki varmaan pysyy visusti ainakin tämän neidon niskassa.

Yövuoroputki loppuu tän yön jälkeen ja oon nukkunut valitettavan huonosti. Päätä tuntuu särkevän koko ajan ja olo on muutenkin puolikuntoinen. Huomenna pitäis jaksaa Tyhmä-Enolassa serkkutytön synttäreitä muutaman tunnin unilla. Goddamn.

Maanantaina lähdetään päiväreissulle Tallinnaan äipän kanssa. Tarkoitus ois humputella, käydä hieronnassa, ostella leirikamoja ja syödä hyvin. Eiköhän tuo tavoite saavuteta ilman liian suuria ponnistelujakin.

Vituttaa tää vatsan tilanne. Jostain käsittämättömästä syystä se nyt kiukuttelee ihan huolella, vaikka pitäis ilmeisesti kaiken olla kunnossa. Toivottavasti tää nyt asettuu ens viikoks, muuten ei oo kellään kivaa. Yritän pitää leirilläkin tiukkaa ruokavaliota yllä, vaikka se tuleekin olemaan vaikeaa. Kuka voisi vastustaa äipän tekemää makaronilaatikkoa?!

Citymarket, Jumbo.
"Kato mitä löysin, alapäärapsutinharja!"
"Oota, tutkin näit hammastahnoi.."
"No, voitko kattoo, ihmiset tuijottaa."
"Oota nyt hetki.."
"Äkkii nyt tai mult tulee."
"MITÄH!?"


17:37 # 0 kommenttia


7.6.06

 
Nukahdin sohvalle illalla, siirryin sänkyyn ja nukuin vielä 12 tuntia päälle. Tais olla pikkasen univelkaa ja asioita mielen päällä. Noi harrastusluontoiset asiat stressaa niin paljon, että tukka lähtee. Viikon päästä se stressi toivottavasti loppuu, jos kaikki menee putkeen.

Jessi soitti eilen illalla. "Moi, missä oot? Saanko avautua?" ja sitten melkein tuli itselläkin itku. Voi pientä, ollaan molemmat päästetty ittemme henkisesti aika paskaan kuntoon. Nyt kun toi kesäyliopisto loppuu ihan kohta, niin taidan ruveta käymään leffassa ja paarissakin enempi. Jos ei muuta niin vaikka tanssimassa vaan. Ja uimassa ja pyöräilemässä. Ja kirppareilla ja jäätelöllä. Pitää kirjoittaa tytön kanssa joku lista, millä kohennetaan elämän laatua. Kerran viikossa pitää ainakin tavata muitakin ihmisiä, esim. Wagneria ja Hannaa en oo pitkään aikaan nähnyt. Kauheen iso osa tästä paskasta fiiliksestä tulee kyllä duunista, molemmilla. Syö kyllä sisältä moinen työympäristö.

Mulla taitaa olla burn outti. Eilisessä leirikokouksessa oli todella lähellä etten saanut itkukohtausta. Väsyttää ja vituttaa. Tarviin lomaa ihan kaikesta, et jaksan olla taas iloinen. Vatsahaavan ja aivoverenvuodon tässä kohta hankin itselleni. Ku ei tarttis muiden asioista huolehtia, vaan pelkästään omistaan. Helpompaa olis.

Haluun takas itteni!


13:53 # 0 kommenttia


5.6.06

 
Huomenta. Tuli tehtyä viikonloppuna vähän töitä taas. Koska sitä sitten rikastuisi? Väsyttää ja on aika jyrätty olo. Nukkumaan en tietenkään päässyt ajoissa, kun oli tuo helluntaideitti, johon piti keskittyä.

On muuten tosiaan seis-olo. Heräsin ekan kerran, kun T soitti. En jaksanut vastata. En jaksa puhua sen kanssa joka päivä. Ei voi olla yhtäkkiä niin paljon asiaa, ei vaan voi! Nousin kuitenkin ylös vasta hetki sitten. Pakosta. Pitää ehtiä Meikkuun ennen kahta, labrakontrollit. Olo on hyvä, vaikkei se ole ollut sitä ihan koko aikaa. Lääkäri ei soita, jos arvot on kohdallaan. Saisi soittaa, kun pitäisi tuo yksi lääke heivata enkä oikein muista heivaamisohjeita. Oliko se nyt tässä kuussa vai mitä hittoa.

Tänään alkoi kuuluisasti taas se uusi vaihe elämässä. Luin duunissa artikkelin yhdestä perheestä ja silloin taas kerran naksahti omassa päässä palaset kohdalleen. Olen niin hyvä tekemään päätöksiä. Vielä kun oppisi pitämään niistä kiinni. Otan kuukauden testijakson, sitten arvioin tilanteen ja katson toisen kuukauden. Jos ei vielä siinäkään vaiheessa ala onnistumaan, niin pitää yrittää vain kovemmin. Ei tästä muuten mitään tule, kun ei näinkään ole hyvä.

Mainitsinko jo, että ajatus seisoo? Pää tuntuu sumuiselta lyijyltä. Voiko lyijy olla sumuista, kysyn vaan. Tällä viikolla en sitten lue Jarkkoa. Paha maku suussa. Nälkä. Pitäis, en jaksais, pakkohan kohta on. Ulkona liian lämmintä. Ääh, kesä. Taidan sittenki mennä autolla. Stream of consciousness.


11:38 # 0 kommenttia


2.6.06

 
Haastenainen kävi:

Kokoa pieni tarina vähintään kolmesta seuraamastasi blogista, ottamalla virke kustakin vähintään ja yksi haastajan blogista ja haasta jokainen lainaamasi blogaaja, paitsi haastajasi.

"Nyt ei taas mikään suju. Herra Kaniinilla on turkissaan vielä vähän talven häivää. Häntä pysyy vielä mukana. Vaikka aurinko paistaakin. Oli parempi kuin odotin, mutta silti keskinkertainen."

Haastan ainoastaan Miiran ja Minnan, koska muut tytsät ovat jo meemin hoitaneet tai jo haastetut.

Väsyttää ja masentaa. Kerkko-kissa on kuollut. Joku 40 päivää se eli ja voi hyvin. Kunnes typerä Jonna meni ja tappoi sen. Ja vielä koitti lohduttaa ostaneensa uuden, vaaleanpunaisen! Ihan kuin haluaisin Kerkon tilalle uutta. Kerkko asui Jessin Samsungissa ja oli maailman kaunein ja lihavin kissa. Nyt ei ole Kerkkoa enää. Vain typerä vaaleanpunainen Mauri, jota en suostu edes katsomaan. Ei voi mihinkään enää luottaa, edes kavereihin!


23:45 # 1 kommenttia


1.6.06

 
Kylläpähän olikin lystiä firman bileissä. Samaa ei voi sanoa aamusta, kun viiden tunnin unien jälkeen kolkutti kaamea kapula. Porukka vasta poistui bileistä 13 tunnin juhlinnan jälkeen, kun saavuin työpaikalle. Osa jatkoi vielä 8 tuntia senkin jälkeen, melkoisia sissejä.

Nyt naatiskelen kermalikööristä ja piña coladasta. Kun kerran keskeyttää antibiootit, kannattaa siitä hetki ottaa ilo irti. Eilen oltiin Grandessa syömässä ja otin pihvin kanssa siiderin, mahtavuutta.

Tänään sain pestyä pyykkiä ja hurrautettua tiskikoneen, ehkä ekan kerran taas kolmeen viikkoon. Onneks tota paita- ja pöksyvarastoa on siunaantunut, joskus laskin että t-paitatyyppisiä paitoja oli 120 kpl ja sukkia 70 paria, mutta senkin jälkeen on shoppailtu.. Tulkoon vaan sähkökatkokset ja tulvat, kyllä meillä pukimia riittää!

Ens vuoden kurssitarjonta ilmestyi tänään ja kylläpä pistääkin vihaksi. En halua nyt ajatella asiaa sen enempää, koska turhaan vittuuntuisin uudestaan, mutta huonolta näyttää syksy. Kandin paperit on parista hassusta kurssista kiinni ja niitä tarjotaan vasta keväällä. Fuck it.

Nyt hyvää musiikkia ja rentoutumista, sitten ihanat unet ja salille. Jos en kerran syksyllä voi opiskella, rakennetaan sitten kehoa, perkele.


23:30 # 1 kommenttia


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna