- Yet Another Diary..: tammikuuta 2007

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

31.1.07

 

Puhuttiin tossa just kerran, että mikä ihme tässäkin on logiikkana. Kun ihminen on varattu, tosissaan ihastunut tai muuten vaan lojaali jollekulle, alkaa entiset hoidot nostamaan päätään, uusia ilmestymään ja huomiota pukkaa joka puolelta. Kun taas on menossa hieman kuivempi kausi, ei seksiä, miehiä, saati huomiota tipu sitten mistään. Jotain tekemistä tällä lienee Mr Murphyn kanssa. Kesäkissa vuodelta 2005, Peikkopoika, on ottanut kontaktia, ehdotellut tapaamista, muistellut menneitä, flirtannut ja tullut torjutuksi. Syksyn nopea ihastukseni Prinssi taasen on lämmennyt myös tähän suuntaan ja kiusoittelu ja flirtti on alkanut uudestaan. Noh, saahan sitä katsoa, flirtata ja vähän koskeakin, vaan enempää en lähde säätämään.

Mutta silti! Niinku mitä ihmettä, kysyy hän. Lukeeko mulla otsassa "I'm happy, come and fuck up my life"? Kummallista suorastaan.

Melkein arvasinkin, että Leppis ehdottaisi yökyläilyä tälle päivälle. Huolimatta siitä otin kuitenkin vastaan ylimääräisen duunivuoron huomisaamulle ennen töitä. Todella aikainen herätys, pitkä päivä koulussa, mahdollisesti töihin vielä koulun jälkeenkin. Duunissahan se puhelin sitten surahti ja jouduin vastaamaan kieltävästi. Tavallaan harmillista, normaalisti oltaisiin saatu molemmat nukkua pitkään, mutta tuleehan noita kertoja. Huomenna esimerkiksi.

Nyt lakanat sänkyyn, koululaukku pakkaukseen ja unta pollaan. Väsyttää kovin.


22:06 # 0 kommenttia


 
Lupasin jossain vaiheessa, että tsemppaan ja kirjoitan enempi niistä iloisista asioista. Nyt kuitenkin itkustaa. On ikävä isiä, lapsuutta, meidän perhettä. Miksi kaiken piti mennä niin päin helvettiä? Miksi joidenkin elämä menee kauniisti samaa suunnitelmaa kuin juna ja toisilla hajoaa bussi joka asemalla? Miksi toiset ampuvat itseään päähän autotallissa ja muuttavat samalla muidenkin elämän? Koska siitä pääsee yli, montako vuotta ja elämää tarvitaan? Tuntuu kuin tämä olisi jo kolmas. Ei aina jaksaisi nollasta uudestaan.

Ikävä. Aikaa, jolloin ei tarvinnut olla näin aikuinen. Enkä edes koe itseäni aikuiseksi, enhän ole vastuussa kuin itsestäni. Ikävä aikaa, jolloin ei tarvinnut pelätä ikäviä muistoja. Aikaa, joka tuntuu nyt niin kaukaiselta.


00:55 # 1 kommenttia


30.1.07

 
Olen minä hengissä juu! Viikonloppuna tuli vaan tehtyä kamalasti töitä ja sitten tässä nyt on yövytty ihan muissa maisemissa monta päivää. Oikeastaan ei ole kauheesti sanottavaa, eikä aikaa. Pitäisi nytkin olla italian tunneilla, mutta en vain saa itseäni liikkehelle. Tekee kauheasti mieli suklaata.

Bongasin Thiiren pesueineen sunnuntaina. Kaunis perhe, kauniit lapset, ihana mies, ihana massu! Vähän oli vain härpäkkää siinä kahden esityksen välissä, olisi ollut kiva turista selväjärkisemmin, eikä toinen silmä ja korva työtehtävissä. Oli muuten kylmä, kahdet toppahousut ja kaksi takkia, pipa ja muut varusteet. Olisin voinut esiintyä jäällä Aladdinin norsuna, mutta eivät antaneet luistimia, pöh.

Kerroin Leppikselle olevani hieman ihastunut. Ei kaduta.


10:55 # 0 kommenttia


25.1.07

 
Oon hymyillyt koko päivän, vaikka oonkin ollut ihan poikki vähäisten yöunien takia. Oli vaan niin mahtavaa taas eilen Leppiksen kanssa. Melkein alkajaisiksi poika pamauttaa suustaan jotain sellaista, mikä sai mut vaan typeränä hymyilemään seuraavan tunnin kaikelle mitä se sanoi. "Mun kaverit kiusaa mua, että oon rakastunut suhun, kun lähdin lauantaina baaristakin niin aikaisin." Pleijerinä tietysti heti kysäisin, että no ootko sitten? "En.. Ainakaan vielä. Mä oon vähän tälleen hitaasti lämpeevä." AWWW! Moni varmaan käsittäis ton jotenkin negatiivisena, mutta mulle toi oli Leppiksen suusta jo iso tunnustus. Ja jos kaveritkin vihjailee moista, niin huh. Mihin tässä vielä joudutaan?

Toisaalta, mua ei pelota yhtään. En oo vieläkään keksinyt siitä yhtään huonoa puolta ja meillä on aina järjettömän hauskaa keskenämme. Puhutaan pitkälle yöhön ja katellaan leffoja kylki kyljessä, silitellään ja kiusoitellaan. Olenko mä ihastunut? En tiedä, vaikea sanoa. Ehkä vähän. Tuntuisiko musta pahalta, jos me ei enää koskaan tavattais? Ehdottomasti. Mutta siitä ei liene tällä hetkellä pelkoa. :)

Hupsista, blogi täytti neljä vuotta tällä viikolla.


23:34 # 0 kommenttia


23.1.07

 
Äh ja yäk. Mikä lie saatanan päähänpisto oli ostaa Makuunista järjetön pussi irttareita ja syödä ne lähes yhdeltä istumalta?! En syönyt karkkia vuosiin ja nyt oon sitten viime kuukausina onnistunut koukuttamaan itseni sokeriin uudestaan. Tästä päivästä onkin hyvä aloittaa uusi täysin karkiton elämä. Oksettaa, mutta en lähde testaamaan tulisko toi satsi ylöspäin, vihaan oksentamista enemmän kuin tätä huonoa oloa.

Pitäis tehdä hirveesti rästijuttuja, yhden sain jo alta pois. Kolme ruotsin kirjoitelmaa odottaa inspiraatiota, pitäis valita pop-tähti ja kirjoittaa essee siitä miten kyseinen henkilö edustaa brittiläisyyttä, lukea tenttiin ja tehdä italian läksyt.

Huomenna on ensin kahdeksan tuntia luentoja ja sitten illaksi vielä Disney-hommiin. Töistä suoraan Leppiksen luo yöksi, mmmjeah. Torstaiaamuna meenkin sukupuolitautienpolille otattamaan testit taas ihan varmuuden välttämiseksi. Mielestäni erittäin hyvä palvelu: ilmainen ja ei tarvii aikaa varata. Saapahan taas mielenrauhan.


17:27 # 0 kommenttia


 
Boy, we had fun. En nukkunut kotosalla viikonloppuna, mutta silti ei oo juurikaan univelkaa. Miljoona juttua tehtävänä ja pitäis selvitä tästä viikosta. Onneks huomenna on vapaa ilta, tosin viikon ainoa, ja Leppiksenkin tapaaminen peruuntui, joten taidan vaan syljeskellä kattoon (ja lukea ruotsin tenttiin).

Sekava fiilis. Kirjoittelen, kun ei tunnu siltä, että puhun vierasta kieltä jonkun toisen suulla.

Ainiin. Leppiksen suusta kuultua: "..jos en olisi sitoutunut tuohon punatukkaiseen tyttöön taksin takapenkillä.." Hrrr.


01:07 # 0 kommenttia


20.1.07

 
Checklist.

Lakattu kynnet.
Hankittu yösija.
Shoppailtu hiusjutut.
Shoppailtu uusi paita.
Shoppailtu kivoja koruja.
Shoppailtu uudet housut.
Shoppailtu uudet alusvaatteet.
Melkein pakattu laukku huomiselle.
Kirjoitettu juomapelin säännöt ylös.
Printattu kartta ja merkitty baarit siihen.
Tehty itse maailman kivoimmat prinsessakorvikset.
Shoppailtu uusi hajuvesi, vartalosuihke ja dödö samasta sarjasta.

To do:


Varmista, että jollain on pelikortit.
Selviä luennosta ja työvuorosta.
Valitse kengät ja laukku.
Osta blandista.
Muista syödä.

Lets party.


01:22 # 1 kommenttia


18.1.07

 
Kuolema ei kuittaa univelkoja, liiallinen väsymys tekee sen. En jaksanut pitkistä yöunista huolimatta raahautua tänään italian tunneille, enkä siis voi juhlia täydellistä läsnäoloa ensimmäisellä opiskeluviikolla. Sen sijaan jaksoin kuitenkin raahautua shoppailemaan ja löysin muutaman kivan paidan ja uudet rinkulakorvikset kadonneiden tilalle. Satasten heittäminen ilmaan on paljon kivempaa kuin opiskelu, uskokaa tai älkää.

Tästä pääsenkin oivaa aasinsiltaa kolistellen aiheeseen, joka on vituttanut nyt pari viikkoa. Luulin ennen lapsellisesti, että nuoret ja teinit sotkevat ja töhrivät julkisia paikkoja ja etenkin kuuluvat siihen ihmisryhmään, joka kirjoittelee vessojen seinät täyteen viisauksia. Tämän väitteen todistaa kuitenkin vääräksi yliopiston vessat, jotka ovat täynnänsä mitä pässimpiä tuhruja. Näistä tuhruista eniten ärsytystä aiheuttaa kuitenkin kuukautiskuppien mainostaminen ja kuukuppikunnan nimissä toimiminen. "Olemme huolissamme tavarastasi", "Vain idiootti pilaa pildensä kertakäyttösuojilla" ja muita valikoituja "jos et ymmärrä tätä, olet vajaaälyinen ja et ansaitse elää"-tyyppisiä iskulauseita.

Kyllä, tässä maassa vallitsee vielä toistaiseksi sanan- ja valinnanvapaus, mutta en vaan oikeasti tajua mikä saa aikuisen ihmisen tuhrimaan toisen omaisuutta! Enhän itsekään kirjoittele porvariuteen kannustavia iskulauseita pitkin seiniä. Vaikka kuinka mielestäni rahan hassaaminen nätteihin ja kivoihin juttuihin olisi elämän tarkoitus, en seiso asematunnelissa jakamassa aiheesta flaijereita. Ja pidänkö niitä ihmisiä typerinä, jotka eivät tajua miten elämänsä laatua voi parantaa kulkemalla omalla autolla julkisten sijaan? En, enkä todellakaan haluaisi "Porvarit on POP"-yhdistykseni nimissä moista harjoitettevan. Hemmetin nulikat. Tonne yliopistoon pitäisi muutenkin perustaa lastenostasto, jonne kaikki vajaamittaiset voisi tussauttaa.

Ärh. Tulis jo se lauantai.


22:28 # 1 kommenttia


17.1.07

 
Vaikka oonkin ollut kiireinen, ei mitenkään ole voinut välttyä fiilikseltä, että selkäni takana puuhaillaan jotain. Toivottavasti se ei liity tämän lauantain baarikeikkaan, en todellakaan jaksa mitään älyvapaita kanailtaylläreitä.

Mutkatonta juomapeliä, suoraan baariin, kommervenkitöntä tanssahtelua ja henkeäsalpaavaa seksiä, kiitos. Meidän porukka ja poikien porukka, jossain vaiheessa sitten varmaan toivottavasti yhdistytään. Tai mä ainakin yhdistyn Leppikseen.

Joojoo, oon ihan hemmetin puutteessa, vaikka saan säännöllisemmin seksiä kuin edellisessä parisuhteessani. Mutta nälkähän tunnetusti kasvaa syödessä. Nyt töihin, koitan olla ihmisiksi.


15:21 # 0 kommenttia


16.1.07

 
Vaikka meninkin nukkumaan edellisen postauksen kaltaisissa fiiliksissä ja sain vain viitisen tuntia unta, sukeutui eilisestä kuitenkin oikein mukava päivä. Istuin läpi kaikki luennot, tsemppasin ruotsissa, jaksoin vielä töihinkin. Piti viettää kahdenkeskinen ilta Dean Wintersin eli Ryan O'Reilyn seurassa, mutta uni vei jo Rescue Men kohdalla, ei tarvinnut valvoa OZiin asti.

Lauantaiksi tyttöin kanssa suuria suunnitelmia. Ah. Vaan nyt vois suihkuun, jos meinaa olla puolen tunnin päästä muka junalla.


07:05 # 0 kommenttia


15.1.07

 
Vietin just muutamia tunteja Leppiksen seurassa ja olo on helvetin sekava. Se heitti mut hetki sitten himaan ja hillitön itku vaan purkautui. En edes tiedä miksi. Meillä oli taas mielettömän kivaa, katsottiin leffaa ja maattiin sohvalla, mä sen kainalossa. Tapasin pitkästä aikaa Toimittajankin, jonka kautta oikeastaan tutustuttiin jouluna.

Miten on mahdollista, että huomaavaisempaa jätkää oikeasti saa hakea ja mä tunnen itteni ihan täysin paskasti kohdelluksi? Oon vaan niin tottunut jäämään sen viereen, että jotenkin ehkä sitten harmitti tää kotiintulo. Ehkä tää johtuu emotionaalisesta yliannostuksesta, jonka kaikki se yhdessäolo aiheutti.

Alkavasta viikosta tulee kiireinen, mutta tiedän jo, ettei se estä mua ajattelemasta ja ikävöimästä. Vitun vittu, mikä tilanne.

You can buy a dream or two,
To last you all through the years
And the only price you pay
Is a heart full of tears.

Goin' down to lonesome town,
Where the broken hearts stay,
Goin' down to lonesome town
To cry my troubles away.


01:54 # 0 kommenttia


13.1.07

 
Tällä viikolla on tosiaan tullut shoppailtua, mutta vain kirjoja, leffoja ja musiikkia. Suomalaisesta napsin mukaan:

Charlotta Cederlöf - Hello Love
Len Deighton - ... och Kärlek
Säg mig vad du drömde
Kalabalik i Skrubben - sarjakuva

Osa ruotsinkielenparantamisprojektiani.

Maailman 100 Suurta Ihmettä
Night Sky Identifier
The rough guide to Cult Pop
Stephen J. Spignesi - In the Crosshairs, famous assassinations and attempts from Julius Caesar to John Lennon

Tietokirjallisuutta ahmintahetkiin ja ihania kuvia.

Muutama leffa piti vielä saada:
- Training Day
- Matchstick Men
- Devil's Advocate
- American Pie: Band Camp
- Fakta Homma (!!!)

Synttärit tuli ja meni. Aamulla oli kiva herätä Leppiksen vierestä ja joutua tiukkaan onnitteluhaliin. Ruotsin tuntien jälkeen käytiin Wagnerin kanssa thaimaalaisessa syömässä ja istuskelemassa kahvilla, sekä kiertelemässä aleja. Tapasin vielä Tanyan ja Suskinkin ennen töihin menoa. Lahjaksi sain kallista hajuvettä, lahjakortin teatteriin, Kiroileva Siili- ja Penis-kirjat (ensimmäinen Tanyalta, jälkimmäinen Wagnerilta) ja ruusuja työkavereilta. Melkoista, ihanaa. Kivoimmat synttärit vuosiin ja paljon onnitteluja. Kavereiden, tuttujen ja ystävien määrä on selkeästi lisääntynyt viime vuosina, huippua!

Nyt onkin sitten tehty vaan töitä, enkä oikeen koskaan taida tottua yövuoroihin. Tuntuu tyhmältä herätä, kun on jo pimeetä ja töihin pitäisi lähteä muutama tunti heräämisestä. Koitan tässä vähän siivoilla, pestä pyykkiä ja laittaa kämppää kuntoon. On sitten kivempi aloittaa opinnotkin ensi viikolla täydellä teholla.


15:15 # 0 kommenttia


10.1.07

 
What? I was just warming up..

Nämä puuttuivat kokoelmista:
- Pulp Fiction - Soundtrack
- Justin Timberlake - FutureSex/LoveSounds
- Creed - Weathered
- James Blunt - Back to Bedlam
- Kemopetrol - Teleport
- Norah Jones - Feels like Home
- Guns n' Roses - Use Your Illusion I
- Guns n' Roses - Use Your Illusion II
- Irish Drinking Songs

Dvd-puolelta lähti mukaan:
- Ice Age
- Tankki täyteen
- Brokeback Mountain
- Hostage

Huomenna sitten uudella innolla, ilman lahkeessa roikkuvaa kitisijää. Halvalla lähtee!


16:59 # 0 kommenttia


 
Kylläpä väsyttäisi vielä. Toissayö Leppiksen kanssa tuotti vain neljä unituntia, joten olin melko poikki eilen ruotsin kurssilla ja illalla töissä. Nukahdin lähes samantien, kun kotiin pääsin. Nyt sitten ei enää saa unesta kiinni, vaikka väsynyt olo toki vielä onkin. Nousin sängystä sillä verukkeella, että tekisin muka ruotsin läksyt. Katsotaan jaksanko kaivaa monisteita edes esille.

Olen ollut taloudenhoidollisesti täysin ala-arvoinen ihminen, joten kirjoitin kalenteriin kahdelle päivälle "SIIVOA JA PESE PYYKKIÄ SENKIN LAISKIMUS". Paljonpa tuo hyödytti, nuo kaksi päivää on juuri ne, jolloin nähdään Leppiksen kanssa. Taidan olla hieman ihastunut. Miten jonkun kanssa voikaan olla vain niin käsittämättömän helppo olla?

Silmät turpoavat taas ihan mahdottomiksi aamuisin. Mitä lie plunssaa pukkaamassa. Ei nyt kiinnostaisi sairastella, kun yliopistokin alkaa ensi viikolla täydellä teholla. Niin, pitääkin tänään muistaa soittaa Meikkuun. Leikkausaika kolahti postiluukusta maanantaina. Lienen tyhmä, varomaton idiootti, mutta en aio mennä. Koko kevään opinnot menisivät vituralleen ja duunikuviotkin uusiksi. Ei nyt. Toivottavasti saan uuden ajan ilman, että joutuu taas menemään sinne kirurgin puheille. Jos ne vaan SIIRTÄISIVÄT sitä aikaa, mutta taitaa olla liian helppo toimenpide näin maalaisjärjellä ajateltuna. Tottakai pitää tehdä kymmenen eri lippulappua ja hoitosuunnitelmaa ja hyväksyttää ne lääkäreillä ja muilla ja ties mitä. Uskon kuitenkin, että tällä hetkellä olen sellaisessa kunnossa, että leikkauspöytäpaikasta on varmasti jollekin muulle enemmän hyötyä. Minä päriään vielä.

Aamuteetä, vaikkapa.


07:01 # 1 kommenttia


7.1.07

 
Vittu, että mä vihaan ihmisiä, jotka soittaa keskellä yötä vain kysyäkseen olenko mahdollisesti autolla liikenteessä ja voinko viedä heidät kotiin baarista. Mahdollisuus kun tähän kaikkeen on alle 0,1%. Jos kyseessä olisi edes hyvä ystävä, nousisivat prosentit huomattavasti, mutta tämän kyseisen idiootin kuskaaminen ei ole, eikä koskaan tule olemaankaan mikään prioriteetti, oli vuorokaudenaika mikä tahansa.

Vaikka en vastannutkaan puheluun, vaan painoin punaista luuria, olen nyt ihanasti valvonut lähes kaksi tuntia. Töihin pitäisi lähteä neljän tunnin päästä. Niin, miksi jätin puhelimen äänille? Oliskohan unohtunut väsymyksen takia, saatana!


03:39 # 0 kommenttia


6.1.07

 
Näin yövuoron, vaikkakin lyhyen sellaisen, jälkeen onkin hyvä kirjoittaa vastausta Vanskulle. Väsyttää armottomasti, mutta kaipa sitä pitää muutama sananen mieliksi raapustaa. Tällä hetkellä on niin hyvä fiilis, että pakkohan se on hyödyntää. Herätessä väsyttää taatusti.


Raportti herra Leppiksestä

Ulkonäkö
Todellista yhdennäköisyyttä löytyy Mikko Leppilammen kanssa, kyseessä ei siis ole mikään unikuva. Pituutta sopivasti, oiskohan semmoinen 185, se kun on yleensä ollut mulle optimi suutelukorkeus. Ruumiinrakenne on kuitenkin Mikkoa rotevampi, eli lihasta ja hartiaa löytyy, samoin pienenpientä kaljakessiä. Tukka on tietysti tumma, siisti ja melko lyhyt. Silmät hymyillessä vilkkuvat, tummien kulmakarvojen ja ripsien reunustamat. Kaveri osaa myös pukeutua just eikä melkein.

Luonne
Ilkikurinen kiusoittelija, huumorintajuinen ja fiksu. Mukavaa seuraa, todellinen herrasmies, muttei tietenkään liian kiltti (enhän mä muuten olisi kiinnostunutkaan..) ja ylipäätään siis hirmu kiva. Poikamainen, mutta mies. Hyvä itsetunto, mutta pitää kehumisesta.

Yhteiset nimittäjät
Olemme syntyneet samana vuonna ja edustamme samaa horoskooppimerkkiä. Molemmille on kaverit ja oma porukka tärkeä. Omistamme kumpikin kotimme, olemme suht hyväpalkkaisilla aloilla ja pidämme leffojen katselusta. Kotoinen oleskelu kainalossa on kivaa, samoin kuin huisi bilettäminen. Seksi: parasta aikoihin.

Mitähän vielä? Eihän me olla herranjestas edes tunnettu vielä kahta viikkoakaan! Murphyn lain tuntien tämän postauksen jälkeen koko homma ottaa ja läsähtää tuulettimeen sellaisella vauhdilla, ettei ehdi kissaa sanoa. Toivotaan, että ei. Riittikö, Vansku? :)


05:46 # 1 kommenttia


5.1.07

 
Taistelu Soneran Millojen, Anttien, Petrojen ja Sirkka-Liisojen kanssa sai jäädä. Nyt minäkin asun Welhokodissa! Pitikin kirjoittaa tuosta asiakaspalveluaiheesta enemmän kaikenlaista nasevaa, mutta nyt ei taida jaksaa. Oon ensinnäkin ihan liian hyvällä tuulella johtuen Leppiksen äskeisestä viestistä. Japaninlippupäivien ja Tanyan muuton takia on ollut pari päivää hiljaisempaa, vaikka kyllähän tuo on pyörinyt ajatuksissa. Harvoin oikeasti tapaa niin järjettömän mukavaa ihmistä. Ja seksikin kuulemma toimii 140-prosenttisesti, joten eipä tässä hätää. Pitää nyt vaan pitää nuppi viileänä, en ole nimittäin vielä löytänyt yhtään ratkaisevan huonoa puolta kyseisestä jampasta. Se jos mikä on pelottavaa ja samalla tavallaan aika ihanaa.

Alle viikon päästä synttärit. Ah ja voi tätä vanhuuden tuskaa.


20:55 # 2 kommenttia


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna