- Yet Another Diary..: maaliskuuta 2007

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

29.3.07

 
Tänään oon nukkunut kahdet päiväunet ja edelleen väsyttää. Olo on ollut vähän kuumeinen ja vatsa kipeä, joten ei tarvii hirveä nero olla laskeakseen yksi plus yksi. Taitaa olla sairaalakeikka edessä nopeammin kuin arvaankaan. Fucking A.

Mulle tarjottiin mahdollisuutta lähteä vaihtoon ensi vuonna. Päätös piti tehdä kahdessa päivässä, joten en ole lähdössä. Olisi helppoa olla tavisopiskelija vuokrakämpässä, mutta nuo kahden asunnon vastikkeet ja lainanlyhennykset, auton maksut ja muut aikuisen ihmisen velvollisuudet hieman vaikeuttaa lähtöä. Rahallisesti toi olis mulle niin iso persnetto, ettei kannata edes harkita asiaa enempää. Ehtii sinne myöhemminkin, vaikka töihin.

Mun hormonitasapainossa on varmaan taas vikaa. Kaiken pitäisi olla ihan hyvin, mutta silti on jokseenkin paska fiilis. Opiskelut ei stressaa, mutta tää terveydentila kyllä. Jonkun verran myös raha-asiat, koska kandintyötä pitäis kirjoitella ja töitä on siksi vähemmän. Leppistä on ikävä aina ja jatkuvasti, enkä oikein osaa tehdä asialle mitään. Töihin hukuttauminenkaan ei onnistu tällä hetkellä. Kovasti haluaisin jonkin varmuuden tälle asialle nyt, sen lisäksi, että haluaisin viettää jokaisen hetken hänen kanssaan.

Miks ihmeessä annoin itseni joutua tähän tilaan? Riipsraaps, raastaa!


23:50 # 1 kommenttia


27.3.07

 
Perjantai oli kiireinen päivä. Ensin olin opettamassa uskontoa muutaman tunnin, käväisin kotona hakemassa musiikkia, ajoin veljen kanssa hakemaan auton, kävin kaupassa ostamassa viikonlopun ruoat, täytin vesikanisterit, pakkasin omat kamani ja noukin tytöt autoon. En ehtinyt syödä ennen iltakuutta, joten chillattiin hetken Hesburgerissa ennen metsään painumista.

Illalla ei oikein jaksanut kauaa nuotiolla kököttää, vaikka ostimme pari siideriä sitä varten. Uni kutsui ja nukuinkin melkein kymmenen tuntia lähes katkeamatonta unta. Olo oli herätessä loistava, eikä selkää särkenyt, kuten niin usein kyseisessä paikassa herätessäni. Pienemmät tytöt pistesuunnistivat ja puuhasivat ties mitä ja me isommat kolusimme lähimetsiä kaatuneita puita etsien ja paloitellen. Tehtiin paljon puita kuivumaan ja jätettiin muutamia runkoja vielä muillekin tehtäväksi.

Lauantai-iltana lähdettiin sitten takaisin Helsinkiin ja jätettiin nuoriso pärjäämään keskenään. Väsytti kovasti, mutta piti päästä cruisailemaan uudella autolla ja eksyttiin sitten parille baariinkin. Pilkun jälkeen heitin Tanyan ja Leppiksen kaverit kotiinsa ja menin itse Leppiksen viereen yöksi. Seuraavana aamuna oli ihana herätä, kun oli ollut ihan limulinjalla. Ulkona oli mitä ihanin kevätilma ja hieman harmitti, kun jouduin iltapäivästä lähtemään töihin. Sitä ennen vietettiin kuitenkin laatuaikaa monimuotoisesti.

Ärsyttää, että noiden hetkien jälkeen on aina niin epätodellinen olo. Toisaalta onnellinen, toisaalta vähän höpsö fiilis, kuin olisi pitkältä lomalta palannut kotiin, eikä osaisi oikein ryhtyä mihinkään. Töissä oli hieman kuumeinen ja huono olo ja kotiin päästyäni nukuinkin taas yli kymmenen tuntia.

Parin tunnin luennon jälkeen mentiin syömään Tanyan kanssa ja kaikenlaisten yhteensattumien jälkeen päädyttiin siiderille. Jessi liittyi myös seuraan, eikä siiderikään loppunut kesken. Syötiin lisää ja käväistiin Alkon kautta. Hienointa tässä ex tempore-reissussa oli se, että olin samaisena päivänä yllyttänyt Tanyan sopimaan deitit illaksi Leppiksen kaverin kanssa. Hihiteltiin, että pitäähän sitä nyt rohkaisuryyppyä ottaa. Noh, onneksi tää tyyppi on tosi rento, eikä ollut millänsäkään kun iltasella ilmestyi Tanyan luo. Sain kyydin kotiin ja toiset jatkoivat iltaa yömyöhälle. Oli kuulemma ollut kivaa, hyvä niin. :)

Tänään kävin tekemässä viimeiset kandin testit ja kotiuduin hetki sitten. Väsyttää jälleen kovasti, vaikka ihan täydet unet nukuinkin. Illalla pitää mennä Svenskaniin kattomaan teatteriskulttuuria ja sitä ennen pitäisi luukuttaa koneelle muutamat tekstit ja lähettää ne eteenpäin. Kamala, kun on tullut viime päivinä syötyä ja juotua ihan mitä sattuu, joten paino on noussut, kun nestettä kertyy kroppaan. Täytyy skarpata ja poistaa ne perjantaihin mennessä, ettei kuukauden painotavoite mene vituralleen.

Mutta nyt hetkeksi silmät kiinni ja sitten touhukasta puurtamista. Mun uus auto on ihana ja siellä soi parhaat popit! Mun kaverit on ihania! Päiväkännit on ihania! Leppis on ihana! Mä oon ihana.


12:47 # 0 kommenttia


22.3.07

 
En osaa oikein sanoa nyt mitään. Kone on lataillut kohta 11 tuntia musiikkia ja aika hyviä biittejä onkin kovolle solahtanut. Väsyttää kovin, 9 tunnin päästä pitää olla opettamassa. Hyvä, että tulee rahaakin, koko viikon oon koululla kuitenkin pyörinyt noita kanditutkimuksia tekemässä.

Kolme yötä mennyt Leppiksen viekussa, enää ei olla puhuttu suhteen tilasta. Josko molemmat (lähinnä minä!) nyt tajuaisi olla analysoimatta tätä keissiä sen enempää. Varmaa on se, että tykätään, vaikkei mitään muuta pystyttäisikään lupaamaan. Tai ainakaan en usko, että kummallakaan olisi syytä valehdella toiselle tykkäävänsä, jos asia ei niin olisi. Huolestuttaa vain, kun tekisi mieli olla sen kanssa koko ajan. Vaikka kuinka pidän itsenäisyydestäni, olen alkanut kaipaamaan Leppiksen seuraa. Vaikkei mitään ihmeellistä tehtäiskään, tuntuu sama rötvääminen ihan turhalta yksikseen. Jos voit olla tekemättä mitään seurassa, miksi pitäisi olla yksin?

Olen jotenkin kovin ylpeä itsestäni. Tunnen niin positiivisia tunteita, enkä ollenkaan etsi huonoja puolia. Arvostan ja ihailen kovasti, mutten silti typerällä ja lapsellisella tavalla. Kovin vaikea selittää, mutta on niin mukava kun voi olla vilpittömästi iloinen toisen puolesta ja kunnioittaa tämän valintoja ja tekoja.

Huomenna uusi auto ja metsään pikkulikkojen kanssa. Harrastusasiat seisoo, vaikka tehtävä homma on he-le-ve-tin pieni. Jotenkin fiilis on vaan niin kadonnut kaikkeen. Tuntuu, että haluaa vaan hetken elää itselleen, ei itsensä tai muiden kautta. Kyllä mä hommani hoidan, vaikka ne viimetippaan nyt jääkin. Antakaa vaan hetki armoa, jooko. Jotenkin on sellainen kutina, että jossain latautuu vuosia tyhjillään ollut akku ja sitten alkaa Duracell-meno taas. :)


23:02 # 0 kommenttia


19.3.07

 
Jos ei jaksa odottaa seuraavaa junaa, voi lähteä kahden parhaan kaverin kanssa Kallioon shoppailemaan. Pääsin itse vasta hetki sitten kotiin ja molemmat tytöt jo ilmoittivat testanneensa omia ostoksiaan, jösses! Pitäis tehdä huomista kandin työhön tulevaa testiä, mutta Leppis soitti, että lähti juuri töistä ja käski pakkaamaan ostokset ja suuntaamaan pikimmiten luoksensa. Hitto, että on naisella taas vaikiaa!

No, jos mailaan sen kandin homman itelleni ja sitten Leppiksellä vaikka sitä kattelen illalla loppuun.. Tai ehkä aamullakin ehtii, koululla pitäis olla vasta puolilta päivin.

Hyr, jännittävää!


19:06 # 2 kommenttia


 
Jumalauta, mikä vaalivoitto! Ihan tuskaista oli duunissa istua ja katella lukujen muuttumista. Kepun suosio pelotti, mutta siinä vaiheessa kun SDP oli kaadettu, alkoikin jännitys pääministerikamppailusta. Pääasia on kuitenkin se, että porvarihallitus mitä todennäköisemmin tulee ja että demarit ja kepu menetti yhteensä 12 (!!) paikkaa. En voi myöskään olla iloitsematta vasemmiston kahdesta miinuspaikasta, sitä ei lannista edes yksi vihreä pilvenpolttelija lisää eduskunnassa. Mieletöntä!

En silti voi kuin ihmetellä tuota äänestysprosenttia. Vittu, näitä tämän maan luusereita, jotka sitten vielä kehtaavat valittaa. "Natosta kansanäänestys!" Just, minkä äänestyksen te ootte muka ansainneet, kun ette täytä kansalaisvelvollisuuttanne vähimmässäkään määrin? Olen aina ollut sitä mieltä, että jos ei edes yritä vaikuttaa asioihin, menettää oikeutensa kitistä.

Raskaustesti näytti yhtä punaista viivaa, huh. En sitten tiedä mihin lienevät Onnen Päivät kadonneet, mutta pääasia on se, ettei tarvitse lähteä miettimään näitä juttuja ensinkään. Eiköhän sekin aika vielä joskus tule, mutta toistaiseksi tää on ihan hyvä tilanne.

Olin Leppiksellä yötä ja oli ihanint! Tykkään siit ja seki must! Tai niin se ainaki sano!


10:32 # 0 kommenttia


17.3.07

 
Without you, I'm not okay.

Pakko kirjottaa tää nyt tännekin, koska yleensä tästä asiasta puhuminen kääntää tilanteen päinvastaiseksi ja homma alkaa pelaamaan normaalisti. Menkat myöhässä useamman päivän. Jos huomenna ei ala tapahtua, on tiedossa apteekkikeikka. Mitään pienintäkään mahdollisuutta/syytä tälle ei pitäisi olla, joten en juurikaan ole huolissani. Toisaalta kuuden kilon painonpudotus parissa viikossa on kyllä omiaan tekemään juuri näitä tepposia.

Peikkopojalta tuli tänään viestiä, notta olenko viihteellä. Lupasin huomenna olla, vaikken oikeastaan olekaan varma jaksanko lähteä. Wagnerin ja Jessin kanssa on hieman puhetta ollut hippaamisesta, mutta tiedän, että se menee väkisinkin puhelimen kyttäilyksi ja sitä en halua. Olis helpompi vaan tulla kotiin töistä ja painaa pää tyynyyn. Tarkistaa aamulla onko Leppiksestä kuulunut vai nou.

Toisaalta olis kiva tavata Peikkistä, meidän edellisestä tapaamisesta alkaa olla puoltoista vuotta. Pelottaa vaan, että eksytään samaan petiin jälleen kerran ja se ei taida olla sitä mitä tällä hetkellä haluan, kaipaan tai tarvitsen. Tiedän, että se saisi mut kaipaamaan Leppistä vaan enemmän.

Ens perjantaina autokaupat. Pugi tulee kotiin, awww! <3


00:01 # 0 kommenttia


15.3.07

 
Tapahtui tänään (eilen):

- Tapasin kansanedustajaehdokkaani kadulla ja sain lehtisen. Kerroin päättäneeni jo äänestää häntä, mikä sai hänet hieman hämilleen. Söpöä.

- Tapasin Shakiran työn merkeissä ja vaihdoimme muutaman sanan. Pieni tyttö, iso ääni. Vanhempiansakin moikkasin, pieniä olivat myös, mutta herttaisia.

- Soitin Leppikselle ja se oli aika mälsä, koska dvd-laite oli jumittanut leffan ja ei suostunut sylkäisemään sitä ulos. Puhelu oli melko lyhyt ja tylsä, joten laitoin vielä piristävän viestin perään. Ei vastannut. Taisi mennä nukkumaan tai miehen logiikallaan kuvitteli, ettei viesti kaipaa kuittausta. News flash: kaikki naisten lähettämät tekstarit kaipaavat vastauksen, eikä vastaus saa olla "OK".

- Pidin sen ruotsin esitelmän ja kädet hakkasivat kovasti. Kummallista, en yleensä jännitä. Ruotsin sanakoe menikin sitten vielä huonommin.

- Paino putoaa käsittämätöntä tahtia, mikä taas ei ole ollenkaan huono asia.

- Kandin työ alkoi ahdistaa. Samoin italian jatkokurssi. Miksi yliopistolla liputettiin? Opiskelustressille?

Ainiin, mulla on englanninkielinen Scrabble ja Simpsons Monopoly!! Sweeeet.


00:19 # 0 kommenttia


14.3.07

 
Oliko se tässä? En rehellisesti sanottuna tiedä. Yksi Leppiksen viimeisistä lauseista oli "Mä laitan sulle sit kännitekstareita..", joten niitä kai sitten odotellessa. Voin tietysti toivoa, että se ikävöisi mua niin paljon, että olisi valmis tekemään mitä vaan saadakseen takaisin sen mitä meillä oli [sarkastinen leffasitaatti]. Mikään ei kuitenkaan muuta sitä faktaa, ettei meistä vaan taida olla mihinkään vakavampaan. Vakavampi tuo aina mukanaan velvollisuuksia ja odotuksia ja emme ole varmoja voimmeko vastata niihin.

Vaikkei tähän mennessä mitään toisillemme luvattukaan, oltiin me silti luottamuksen arvoisia. Ei ollut muita säätöjä, mutta silti juttu oli huoleton ja (kamala sana) helppo. Leppiksen mukaan kaikki muuttuisi, jos homma kävisi vakavaksi. Itse olen kahden vaiheilla; en tarvitsisi kuin lupauksen siitä, että yritetään. Yhdessä, erehtyen luvan kanssa, ilman paineita tulevasta. Enempää en itsekään voisi antaa.

Jossain sisälläni tiedän, että me vielä nähdään. Jos ei muuta, niin Pugia pitää käydä kuitenkin näyttämässä. Sen verran paljon aiheesta tuli kuitenkin keskusteltua. Uskon myös, että lauantaina Leppikseltä tulee duuniini liittyvä pyyntö, jonka jo etukäteen olen luvannut hoitaa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että yhteydenotolla olisi mitään tekemistä meidän jutun kanssa.

Humalaisia tykkäämistunnustuksiako tässä nyt sitten odottelen? Tähänkö on tultu? En osaa vastata muuta kuin, että jos tää homma tosiaan loppui näin, on mun elämäni ennustuksessa tapahtunut ensimmäinen virhe. Kaikki muu on käynyt toteen täysin, ihan kaikki. Pitäisi varmaan taas mennä sinne ennustajalle, saada mielenrauha siitä, että kaikki tulee menemään hyvin. Olenhan kuitenkin syntynyt onnellisten tähtien alla ja syntymäpäivässäni on kolme vahvuuden lukua.

Haikea olo, mutta ei enää niin rikkinäinen. Onhan se toisaalta ymmärrettävää, kun ekan kerran neljään vuoteen mikään oikeasti tuntuu miltään näin kauniilta ja oikealta. Ihminen, joka kokonaisuudessaan on mulle tän hetkisessä tilanteessani täydellinen paketti ja joka saa mut tuntemaan kunnioitusta, arvostusta, ihailua. Ihminen, jonka seurassa viihdyn, nauran, tunnen itseni turvalliseksi, ihanaksi, kauniiksi.

Ei auta kuin katsoa mihin elämä vie. Nyt se vie ruotsin esitelmän pariin ja sekös ahdistaa.


00:03 # 2 kommenttia


12.3.07

 
Game over.

Kotiin neljältä aamulla Céline Dionin automatkalla itkettämänä. Mitä saadaan, kun laitetaan kaksi tunnevammaista sitoutumiskammoista yhteen? Vittu, että on tyhjä olo.

"Mä tykkään susta tänään ja ihan varmaan huomennakin, enempää en voi luvata."
"Mulla tulee ikävä sua."
"Niin mullakin sua, stadin kylmin tyttö."


Siinä se sitten oli. Over and out. Shit hit the fan.


23:18 # 3 kommenttia


11.3.07

 
Sanat "niin kaunis ja kiva" pyörivät mielessä ja saavat hymyilemään typerästi.. "Mä oon sentään kouluttanut oman naiseni.." macholause myös. Ihaninta ikinä.

Meen kohta suihkuun ja sitten esiavioimaan tuon höpsön tyypin kanssa. Väliviikko on ohi ja huomenna alkaa luennot. Voi helvetti.


19:35 # 0 kommenttia


 
Halusin vain ennen peiton alle kömpimistä sanoa, että eilinen keikka ja sitä seurannut ilta oli aivan mahtava. Suurenmoinen porukka, ihana fiilis, parhaat jutut, omat rakkaat, musiikkia, tanssia, Leppis ja sen kaverit, mä ja mun. Kahdenkeskiset jatkot, pitkä aamu.

Kerrassaan hävytöntä olla näin onnellinen.


00:27 # 0 kommenttia


9.3.07

 
Muutama tunti ja sitten eräs kovanluokan kundi saa mut lämpenemään ihan huolella. Siinä sivussa näen varmaan Elastisen, Snoopin ja Diddynkin. Leppis on taas niin täysillä ajatuksissa ja tunteissa kuin vaan mun tilanteessa voi ja kaikki tuntuu olevan mallillaan. Kun vaan jaksaisi odottaa ja antaa asioiden kehittyä, mikä se suunta sit ikinä onkaan. Mut on se vaan niin ihana <3.

Ostin tänään auton. Punainen paholainen tulee kahden viikon päästä kevätkäyttöön ja kesällä vaihtuu alle 150-heppainen RC. Voi kiesus, että naista vietiin! Okei, ranskalainen on aina ranskalainen, mutta kun muistaa vaihtaa tarpeeksi usein, ei sähköviat ja muut skeidat jää omalle kontolle. Kyllä tuosta punikistakin kehtaa kattoikkunasta tähtiä tsiigailla kesällä, on se sen verran pähee. En kyllä olis koskaan kuvitellut Pugia ottavani, mutta sitä Bemaria odotellessa ton auton herkut kyllä vähän edes lämmittää neitokaista. Tulis vaan jo paljon enempi kevät!

Eilen oltiin Tanyalla punkkua kittaamassa. Pääsin pari tuntia aiemmin töistä, joten oli kiva kun sai rauhassa höpötellä ja parantaa maailmaa. Käväistiin vielä lähipubissa yksillä ja sitten mua vietiinkin petiin melkoista kyytiä. Aamulla oli jokseenkin kova punkkuhedari, mutta siitä selvittiin särkylääkkeellä ja ihanalla lounaalla Wagnerin kanssa. En oo muuten koskaan ennen ajanut Itiksestä Vihdintielle 8 minuutissa, paitsi ehkä yöaikaan. Tuli vähän kiire auton palauttamisessa..

Nyt vois vaikka kuurata nassun ja laittaa vähän pakkelssia. Ensin poikain ja tyttöin kera keikkaamaan ja sitten varmaan jatkamaan iltaa johonkin Helsingin loistoluokan anniskelulaitoksista. Kyä joskus ottaa niin päähän tää tuppukylä, kun ei edes kunnon yökerhoa ole koko Tsadissa!


17:58 # 0 kommenttia


6.3.07

 
Viikonloppuna tein 32 tunnin aikana 24 tuntia töitä. Nyt maanantaina 13 tuntia ja tänään tiistaina on edessä vielä 15 tunnin päivä ennen keskiviikon vapaata. Väsyttää, mutta toivon jaksavani vielä huomisen. Sitten saa nukkua univelat pois.

Ei mitään niin työntäyteistä, ettei jotain hyvääkin. Uusi vuokralainen löytyi tänään, sain auton huollosta ja kuulin muitakin hyviä uutisia. Keskiviikkona pankkiin neuvottelemaan lisälainasta uutta kämppää varten ja autokauppoihin valitsemaan uutta autoa. Leppistäkin pitäisi tavata, vaikka en oikein tiedäkään mitä tekisin tyypin suhteen. Lienenkö kyllästynyt koko touhuun jo vai mistähän nyt tuulee..?

Perjantaita odotellessa...


00:32 # 0 kommenttia


2.3.07

 
Ihana fiilis, tentit ohi, väliviikko edessä, nukuttu yö Leppiksen viekussa takana. Tänään yövuoro, joten on koko päivä vapaata. Lähden Jessin kanssa Ikeaan. Autokin on huollossa ja uusi vuokralainen kiikarissa.

Miksi asiat ensin tuntuvat elefanteilta ja kutistuvatkin kärpäsiksi? Onneksi mulla on kohtalotovereita, muuten varmaan epäilisin tulevani hulluksi tai jotain.


10:40 # 1 kommenttia


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna