- Yet Another Diary..: syyskuuta 2007

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

30.9.07

 
Iski tyhjyys. Kävin läpi vanhoja maileja. Mihin hävisi 8 vuotta? Mihin aika meni? Mitä meille kaikille tapahtui, missä te olette nyt?

Niin suuri klöntti sisällä, tuntuu että elämä vaan jatkaa matkaa ja itse katselen asemalla. Ne joskus niin oikeat valinnat tuntuu nyt niin perkeleen vääriltä.


23:30 # 0 kommenttia


28.9.07

 
Mitäpä sitä perjantai-iltana muutakaan tekisi, kuin nukkuisi neljän tunnin päiväunet? Olisin varmaan nukkunut aamuun asti, jos en olisi herännyt siihen epämiellyttävään fiilikseen, kun tissivakoa pitkin kiirii hikikarpalot. Olin nukahtanut vaatteet päällä, eli suihkuun ja hetkeksi pystyyn. Melkoisen loistava fiilis, hetkeksi voi melkein unohtaa, että aamulla on työvuoro.

Wagner ilmeisesti sitten valmistui. Pitäisi kaiketi lähteä huomenna baariin, mutta tarkempaa tietoa mulla ei ole. Kaipa ne on tottuneet siihen, ettei paljoa tarvi informoida. Aina valmiina ja silleen.

It sucks to be a single. Unet on taas melko vallattomia - kiinalaista lesboseksiä tuntikaupalla. Mistähän nuokin oikein kumpuaa? Help me Freud.


21:04 # 0 kommenttia


 
Palasin töihin rytinällä. Tästä johtuen olen nukkunut 2-6 tuntia yössä, keskiarvona 4,3 tuntia per yö. Töitä olen tehnyt keskimäärin 10,9 tuntia per päivä - tosin keskiviikon osuus oli 18,5 tuntia, joista 12,5 tuntia pidettiin palaveria. Näytän räjähtäneeltä. Puhun sekavia. Olen väsynyt. Eka vapaapäivä maanantaina, tosin silloin on yliopistoa aamusta iltaseen.

It's not denial. I'm just very selective about the reality I accept.


Facebook on vähän kuin aikuisten tiimari, sanoi nainen julkisessa kulkuvälineessä. Jep. Lomaa tähän suuntaan, kiitos.


00:31 # 0 kommenttia


17.9.07

 
Siisteintä ikinä, suunnittelin pari paitaa ja teetätin ne netin kautta. Olis pitänyt tajuta toi jo ennen Pablon keikkaa, niin olis saatu paidat helposti ja kätevästi.

Tää viikko on ankaraa työntekoa, vaikka oonkin toisesta duunista lomalla. Perjantaina myös tiedossa tähystys ja sen jälkeen kunnon 32 tunnin työrupeama putkeen. Kaipa tuon jaksaa, on ennenkin jaksettu.

Lomalla on tullut tehtyä juttuja, joita ei koskaan aiemmin tai ainakaan pitkään aikaan. Baarissakin on luuhattu ihan kiitettävästi ja shoppailtu ihkuvaatteita. Tänään aion katsoa töllöä, wow.

Väsyttää.


20:45 # 0 kommenttia


11.9.07

 
Loma alkoi.
Tappava darra.
Oli kivaa, monta kertaa.

Nyt en stressaa.
Lomailen.


17:22 # 0 kommenttia


2.9.07

 
Miksi James Blunt laulaa suoraan mun sydämeen? Miksi se saa päivän hyvän fiiliksen kääntymään epätoivoksi ja ikäväksi? Miksi jokainen biisi saa mut ajattelemaan..?

Oltiin Meriharjussa suunnittelemassa. Naurua, pöhköjä juttuja, ystäviä, ruokaa, paras fiilis. Ja minä kun luulin, että voisin keskittyä itseeni enemmän. En mä pysty ilman noita olemaan, en ikinä. Jotain oon sentään oikein tehnyt. Ansainnut nuo, saanut aikaan.

Vielä muutama työvuoro ja parin viikon loma koittaa. Ens viikonloppu tulee olemaan ihana. Lauantaina yhdet huippusynttärit poissa Helsingistä, sunnuntaina Pablo Francisco. Niillä on hyvä aloittaa loma. Parasta.

Yliopisto alkaa huomenna. Pääsen töistä aamulla, käyn heittämässä verta hoitsulle ja menen luennoille viideksi tunniksi. Nukkumatta. Taitaa hieman väsyttää illalla. Taitaa hieman päähän sattua päivän aikana. Taitaa mennä melko vituiks. Vaan ei auta nyt enää.

Vitun James Blunt, lakkaa laulamasta mulle.


16:18 # 2 kommenttia


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna