- Yet Another Diary..: kesäkuuta 2007

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

26.6.07

 
Mä haluan.

Mä haluan mansikoita. Mä haluan jäätelökoneen. Mä haluan nukkua öisin enemmän kuin kuusi tuntia. Mä haluan, että mulla on seuraa vapaapäivisin. Mä haluan, että mulle jaetaan vaan kivat mainokset, mutta ei aluelehtiä. Mä haluan mun auton puhtaaksi. Mä haluan grilliruokaa. Mä haluan Lahteen. Mä haluan ruskettua. Mä haluan siivotun kodin. Mä haluan, että naapurin kakarat lakkaa mekastamasta loma-aikana. Mä haluan kivoja koruja. Mä haluan humalan ilman krapulaa. Mä haluan laihtua seitsemän kiloa. Mä haluan, että mulle soitetaan ja tekstataan. Mä haluan pitää sitä eilen ostamaani ihanaa hamosta. Mä haluan ajaa huomenna Turun saaristoon kahdessa tunnissa. Mä haluan pusuja. Mä haluan uimaan. Mä haluan mutakakkua.


16:11 # 0 kommenttia


18.6.07

 
On niin helppo olla hiljaa. Tarkistaa blogit, lukea sähköpostit ja surffata vakkarisivut. Käydä tupakalla ihmisten ilmoilla, tulla takaisin sisälle ja sulkea ovi. Olla pimennettyjen sälekaihtimien takana ja tehdä aktiivisesti ei-mitään. Olla saamaton, olla ryhtymättä mihinkään, aikoa ja meinata. Ajatuksen tasolla olen hyväkuntoinen, laiha, kaunis. Urheilen, syön terveellisesti, asun siistissä ja trendikkäässä kodissani, luen tentteihin ja opiskelen ahkerasti. Tosiasiassa katson Jack Baueria netistä pimeässä huoneessa, tiskit seisoo koneessa odottamassa tyhjennystä, pyykit lajiteltuna kylppärin edessä, ahdan sisääni paskaa, jonka tiedän olevan minulle pahaksi, en osallistu päivän tenttiin enkä hoida harrastusasioita kuntoon saati urheile.

En ole masentunut, nyt ei vaan jaksata. Harmittaa asiat. Kaduttaa ja vituttaa. Koko kesä töissä, ei vapaata viikonloppua ennen elokuuta, eikä silloinkaan, jos en erikseen pyydä. 12-16-tuntisia työpäiviä, vapaata viikolla, kun kaverit on töissä. ÄRF. Mikä kesä? Mitä väliä on asioilla, joita ei voi jakaa jonkun kanssa?

Väsyttää. Fyysisesti ja henkisesti. Loppupeleissä tiedän kaiken olevan kuitenkin juuri niin kuin pitääkin. Nyt on vaan rikkipuhkipoikki. Oli mahtavinta viime viikolla. Kerron siitä sitten, kun ei tee mieli lyödä otsaa läpi monitorista.


13:12 # 1 kommenttia


7.6.07

 
Ozzy Osbourne and me, we're like this

Nyt voi lisätä tavattuihin ulkomaanjulkimoihin Ozzykin. Mulla käy kyllä aina niin uskomaton munkki noiden tähtien kanssa, että wow. Lähetin kovasti Sharonille terkkuja, diggaan sen naurusta.

En oo muuten nukkunut juurikaan sunnuntain jälkeen, kun työvuorojen, koulutusten ja taas työvuorojen välillä on ollut ihan liian vähän tunteja. Huomisen kun vielä jaksaa, niin saa yhdet kunnon unet. Perjantaina onkin vika koulutuspäivä ja sitten alkaa lomalomalomaloma! Terdelle ja Mollyyn, parasta.

Jos nyt sinne petiin, duunikaverit tulee hakemaan 7,5 tunnin päästä. Onneks tiedossa on ravintolalounas ja leppoisaa Vistailua. Illalla sitten Tanyan kanssa vaellusjuttujen hoitamista ja sitä unta. Tällä viikolla jäi Jack Bauerkin näkemättä, damn!


00:48 # 0 kommenttia


5.6.07

 
Tänään tuli ekaa kertaa ikävä sua. Sit muistin, et joo, sehän kuuluukin vaan krapulaan. Tai ainakin toivon, että tää johtuu siitä. En mä halua ikävöidä jotain mitä ei ollutkaan. Että me juotiinkin; sidua ja kaikki värit viiniä läpi. Olin niin kamalan pätkässä, kun kotiin taapertelin, että hetken oikein nauratti. Tai olis naurattanut, jos ei olis ollut siihen aikaan yöstä niin perkeleen kylmä. Aamulla joku inha ihminen soitti ihan liian aikasin. Olis kerrankin saanut nukkua, vaan ei.

Tää on rankka viikko. Koulutusta, töitä aamusta yöhön. Pitäis valmistella ens viikon lomaakin. Väsy.


01:07 # 0 kommenttia


3.6.07

 
Taas tuli heitettyä 17-tuntinen työpäivä. Tottakai ulkona oli sitten yks tän kevään näteimmistä keleistä ja me vaan kärvisteltiin sisällä. Nyt on pannu vähän sekasin, kun nukkumaan pääs aamuviideltä ja puol tuntia on nyt koittanut tässä herätellä itteensä. Pitäis lähtee serkun synttäreille istumaan pihalle, syömään herkkuloita ja kittaamaan alkoholia. Ah.


15:03 # 0 kommenttia


1.6.07

 
I'm such a sucker for love stories

Tänään näin vihdoin Mamma Mia-musikaalin kokonaan. Ei oikeastaan paskempi ollenkaan, vaikkakaan en kyllä maksais siitä ihan koko lipun hintaa. Hieno show, hienot lavasteet, söpö rakkaustarina, piilopervoja kohtauksia, eikä Abban biisitkään ei enää saaneet voimaan pahoin. Näköjään kaikkeen tottuu. Huomenna sitten vika vuoro noissa bileissä ja ens viikolla pitää repiä löystynyt työmoraali esiin jostain tosi syvältä. Ozzya ja kaikkea, sitten alkaakin loma.

Muutin hieman blogin väritystä. Piti tulla kesäisempi, mutta tulikin prinsessampi. Kelpaa silti. Nyt vois pikkuhiljaa mennä nukkumaan, vaikka Peikkopoika viritteleekin kovasti keskustelua. Ei vaan oikeen nappaa just tällä hetkellä, univelkaakin ihan tarpeeks ja huomisesta tulossa rankka ympärivuorokautinen työpäivä. Sunnuntaina sitten ihanasti relaa, sukulaisia, herkkuja, alkoholia ja Tanya! <3

Hah, onpa osuva horoskooppi, arvatkaa kuka?! ;)

Ohdake 7.1. - 3.2.

Piikikäs ja pelottava. Viljelijöiden kiroama kasvi, johon karjakaan ei koske. Ohdakkeella on hankalan kasvin maine ja vaikean ihmisen leimaa kantavat valitettavasti usein myös ohdaketyypit. Ventovieraiden on vaikea lähestyä itseään suojelevaa, sulkeutuneelta vaikuttavaa ohdaketta ja monet karttavat häntä tinkimättömyyden, suorapuheisuuden ja "piikikkyyden" vuoksi. Ohdakkeen tuntevat tietävät hänen kuitenkin olevan ahkera, tunnollinen ja usein jopa itsetuhoisen velvollisuudentuntoinen. Ohdake sopii hyvin tehtäviin, joissa vaaditaan itsenäisiä päätöksiä ja vastuunkantamista. Hän vaatii paljon itseltään ja muilta eikä aina tule toimeen ihmisten kanssa, joiden näkemykset poikkeavat hänen omistaan. Ohdake voi kuitenkin kouluttaa itsensä hyväksi kuuntelijaksi ja yhteistyöntekijäksi. Ohdakkeen yksityiselämä on yksityistä eikä hän päästä lähelleen kaikkia, ei edes halua miellyttää kaikkia. Läheistensä ja erityisesti oman perheensä vuoksi hän on kuitenkin valmis uhrautumaan.


23:37 # 0 kommenttia


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna