- Yet Another Diary..: heinäkuuta 2007

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

29.7.07

 
Edellisen postauksen jälkeen kiukuttelin Peikkopojalle, joka oli mun mielestä vaan muka-kipeä, eikä lähtenyt kanssamme maanantaibaariin. Saatoin myös kiukutella sitä, etten näin ollen saisi seksiä ja sitä, että olin "turhaan meikannut ja laittanut tukan", tsiises. Lähdin kuitenkin duuniporukalla liikkeelle ja pilkkuun astihan meillä meni. Koitin Rocksista lähettää kännisen viettelevää tekstiviestiä Peikkikselle, mutta merenruntelema puhelimeni ei suostunut kirjoittamaan oikeita sanoja. Soitin siis taksijonosta "Ootshä hereillä, tuukshmä sinneh?"-puhelun. Uskottelin itselleni, että tein se ainoastaan, koska muilla kyytiläisillä oli sama suunta, eli omasta kodistani täysin päinvastainen.

Peikkopoika oli hieman huvittunut ylipirteästä aamutilastani ja paikalle könyämisestäni. Olihan se vähän kipeä joo ja minä humalassa, mutta puhkipanemiseksihan se silti meni. Taisin jossain välissä todeta, että olisitpa kipeä useammin tai jotain muuta yhtä romanttista.

Tiistaina käytiin sitten Peikkiksen ja Tanyan kanssa syömässä kinkkibuffassa ja kotiinpäästyäni nukuin muutaman tunnin päikkärit. Voihan sitä vapaapäivää niinkin viettää. Keskiviikkona viestiteltiin Leppiksen kanssa parin viestin verran ja tuli kiva mieli. Samanlaista bullshittihömppää kuin alkuaikoinakin, muttei sen kummempaa. Kiva kuulla, että se on ajatellut mua.

Perjantaina istuttiin Kaislassa Tanyan, Jessin ja Peikkopojan kanssa pelaamassa Kimbleä. Sain kuulla olevani kuulemma pelottava kilpailun tuoksinassa. Pah! Tahdoin vain voittaa ja voitinkin! Menin Peikkiksen luo yöksi ja sieltä suoraan 12 tunniksi töihin. Sama vuoro tänäänkin. Flunssaa pukkaa, pitäis koittaa saada sairastettua pois, kun ens viikonloppu on koko kesän ainoa vapaa. Olis tarkoitus lähteä maakuntamatkailemaan joko Turkuun tai Tampereelle. Katsotaan mihin tie vie.


09:23 # 0 kommenttia


23.7.07

 
Värisyttää. Miten valtavan ihana fiilis onkaan se, kun seksinhimo valahtaa kropan läpi jalkoväliin ja jää sinne tykyttämään. Muisto tilanteesta saa vapisemaan, nostaa suunpielet hymyyn, aiheuttaa silmiin sameuden. Peikkopojan kanssa on erilaista, niin monin tavoin sitä, mitä pitääkin. Jotain mitä puuttui aiemmin. Tunnen itseni kauniiksi, seksikkääksi, halutuksi. En ajattele sitä, mitä puuttuu nyt.

Tartten kohta varmaan seksipäiväkirjan, koska en kehtaa tänne kirjoittaa ihan kaikkea. Ja jostain syystä juuri näistä kokemuksista tekisi mieli kirjoittaa. Kuinka löytää itsestään taas jotain, mitä ei päässyt toteuttamaan pitkään aikaan.


21:08 # 0 kommenttia


22.7.07

 
Back in Helsinki, back at work. We sure had one hell of a week.

Silmäkulma ja varvas rikki. Sata mustelmaa, viisikymmentä hyttysenpuremaa ja kolmekymmentä naarmua ja nirhaumaa. Palaneet olkapäät, polvet ja jalkapöydät, kuivat kantapäät ja jalat väsyneet flipflopeista. Puhelin ui meressä, minä en. Mottona shortsit jalassa, sää kuin sää. Hölmöilyä, naurua, ystäviä ja lopuksi itku. Paras leiri ikinä.

Paluu arkeen 12-tuntisten työpäivien kautta. Yöunta liian vähän, univelkaa miljoona pilkku kakskytyks. Pyykkiä kasa, työpaikan avaimet ja salasanat hukassa. Uusin Harry Potter pöydällä, vissyä mukissa. Mekko päällä ja jollain kierolla tavalla maailma taas kasassa.

Ennen leiriä vietin yön Peikkopojan luona. Helppoa, mukavaa, rentouttavaa. Jälkikäteen silityksiä, hajamielisiä kosketuksia. Kotiin kolmen tunnin unien jälkeen, kamat kasaan ja leirille. Bussissa nukuin tunnin ja kuolasin. Epätodellinen fiilis - salaisuus sisällä, joka tuntui niin hyvältä. Turussa sain viestin "Panettais vähän.." ja hymyilin.

Samaan aikaan puristaa ja tuntuu hyvältä. Elämä.


08:58 # 0 kommenttia


12.7.07

 
Tää leiri vie multa hengen. Olen niin rikki, poikki ja väsynyt jo nyt. Sunnuntainahan se vasta alkaa. Puhelinta en kanna enää mukana, ei mua tarvitse tavoittaa. Ei pysty nyt kirjottamaan, silmät sulkeutuu ja aivot sanoo pim.

Silti: Huomenna vika duunipäivä ja pyykinpesun ja välikuoleman jälkeen suuntaan baariin. Olen jumalauta siiderini ansainnut. Enemmänkin kuin jaksan edes juoda.


22:42 # 0 kommenttia


8.7.07

 
Mulle saattaa tulla koira! Ihana, sininen pitbull-poika! Mietin vain, että onko mulla tahtoa ja voimaa muuttaa elämäni koiraystävälliseksi.. Mietin, teenkö elämäni virheen?

Mutta KOIRA! Koira on koira. Koira on kaiken sen arvoista, mistä koiran takia joutuu luopumaan. <3 Kai.


08:43 # 4 kommenttia


5.7.07

 
Sain vihdoin nyt niitä mansikoita! Kerralla meni heti kaksi litraa, mitäs panttasivat itseään koko alkukesän ja olivat sitten vielä niin perkeleen makoisia! Eikä yhtään huonoa kokoa satsissa, mieletöntä. Some things are worth waiting for..

Puhuin töissä parin kaverin kanssa edellisen postauksen fiiliksistä. Helpotti ehkä vähän. Luulen, että tää fiilis ei niinkään oo ikäkriisiä, vaan yksinäisyyttä. Teen niin hautausmaavuoroja taas, ettei pysty hengailemaan kenenkään kanssa, kun menee työt ristiin. Nyt olis aikaa lukea, siivota, sisustaa, harrastaa liikuntaa. Noh, oon mä sentään vieraillut hammaslääkärissä ja maanantaina grillattiin. Huomenna terkkarille aika, en kyllä tajua miks, kun ei se mitään reseptejä saa kirjottaa?

Nyt tupakan kautta petiin kirjan kanssa. Nukuin viime yönä ekan kerran 10 tuntia sitten moneen moneen viikkoon. Aika ihana fiilis oli töissä, kun ei koko ajan lupannut silmä. Nyt luppaa.


00:21 # 0 kommenttia


4.7.07

 
Mä kuvittelin, että tässä elämässä on kriisiä riittänyt tarpeeksi, mutta nyt tuntuu siltä, että mulla on ikäkriisi. Uskon ja toivon, että tää on ohimenevää, mutta tällä hetkellä tuntuu raskaalta. Duunikaveri kertoi, että poikaystävänsä oli kosaissut. Kihlat ja häät tiedossa ja ikää 25 vee. Toinen duunikaveri on seurustellut kundikaverinsa kanssa 10 vuotta, ikää myöskin 25 vee. Vuotta vanhempi pomo kyseli mitä suunnitelmia mulla on 30-vuotisbileisiini. Siis anteeks mihin? Entisellä lukiokaverilla on helvetin hyvä työpaikka, vaimo, kaksi lasta, omakotitalo keskellä ei mitään ja varmaan farmariautokin. The whole nine yards.

Mä olen elämästäni seurustellut seitsemisen vuotta enemmän ja vähemmän suhteesta toiseen siirtyen. On asuttu yhdessä, vietetty pariskuntajuhannuksia mökkeillen, puhuttu tulevaisuudesta ja ties mitä muuta paskaa. Nyt yli neljä vuotta sinkkuna, milloin mitäkin säätöä. I was supposed to be the marrying kind?

Ja mitä musta tuli? Musta tuli tän biisin naispuoleinen versio.


Cheek feat. Sami Saari - Sun täytyy

KERTO (Sami Saari):
Unohda unelmas
Ollaan tää ilta vaan
Sun täytyy ottaa iisimmin
Älä vaadi multa enempää

Hautaa noi toivees pois
Ne mulle liikaa ois
Sun täytyy ottaa iisimmin
Älä pyydä multa enempää

”Voidaaks nähä tänään illalla?”
Jes, vois väijyy jonku pätkän kimpassa
Mul on huomen vapaapäivä, ja mä oon vapaa äijä
Siks voin rauhas chillaa illat ja makaa päivät
Nyt on aikaa sulle, sohval paikka vapaana
Voidaan tsiikaa Pakoa ja kokkaa vaikka samalla
Tänään ollaan tässä, unohda muu kun
Kaikki on hyvin, jos et kurota kuuhun


(Sami Saari):
Unohda unelmas
Ollaan tää ilta vaan

Eletään hetkessä, musta ei oo enempään
Yea, sori mä en oo kenenkää nyt

KERTO (Sami Saari):
Unohda unelmas
Ollaan tää ilta vaan
Sun täytyy ottaa iisimmin
Älä vaadi multa enempää

Hautaa noi toivees pois
Ne mulle liikaa ois
Sun täytyy ottaa iisimmin
Älä pyydä multa enempää

Kyl sä tiiät, kyl sä tiiät, et mä pidän susta
Mut mä tiiän että tästä ei voi mitään tulla
Tunteet, ne mä oon oppinut hallitsemaan
Tätä poikaa sä et tuu kahlitsemaan
Edetään, mut ei vaan kantsi venaa
Tuun kai vaan aina pysyy kapakoiden kantiksena
Se on vähän säälittävää
Mut jollain näitä morkkiksii on lääkittävä

Vika on mussa, sä oot lähes virheetön
Mun pitäis sanoo se, mut en tiedä ilkeenkö
Sä taidat olla tähä leikkiin liian tasokasta

Ja muutenkin ei vaan pysty, liian hapokasta

KERTO (Sami Saari):
Unohda unelmas
Ollaan tää ilta vaan
Sun täytyy ottaa iisimmin
Älä vaadi multa enempää

Hautaa noi toivees pois
Ne mulle liikaa ois
Sun täytyy ottaa iisimmin, iisimmin


(Sami Saari):
En mä tahdo liikaa, jotain omaa rauhaa
Niin kuin levottomat haluaa
Piirität mua turhaan
Sori, mut en koskaan
Pysty sopeutuu sun vankilaan


KERTO (Sami Saari):
Unohda unelmas
Ollaan tää ilta vaan
Sun täytyy ottaa iisimmin
Älä vaadi multa enempää

Hautaa noi toivees pois
Ne mulle liikaa ois
Sun täytyy ottaa iisimmin
Älä pyydä multa enempää

Unohda unelmas
Sun täytyy chillata
Ollaan tää ilta vaan
Sun täytyy ottaa iisimmin
Älä vaadi multa enempää
Älä pyydä multa enempää..


Toivottavasti tää johtuu vaan seksin puutteesta. Tai ei kai se puutetta ole, jos sitä ois tarjolla. Seksistä kieltäytymistä kai sitten?


13:22 # 1 kommenttia


2.7.07

 
Mä haluan mansikoita, jäätelökoneen, nukkua öisin enemmän kuin kuusi tuntia, että mulla on seuraa vapaapäivisin, että mulle jaetaan vaan kivat mainokset, mutta ei aluelehtiä, mun auton puhtaaksi, grilliruokaa, Lahteen (se kauppa ei enää myykään niitä juttuja, mitä mun piti haluta!), ruskettua, siivotun kodin, että naapurin kakarat lakkaa mekastamasta loma-aikana, kivoja koruja, humalan ilman krapulaa, laihtua seitsemän viisi kiloa, että mulle soitetaan ja tekstataan, pitää sitä eilen ostamaani ihanaa hamosta, ajaa Turun saaristoon kahdessa tunnissa, pusuja, uimaan, mutakakkua.

Jotain sentään tullut tehtyä töiden lisäksi, vaan en kyllä ymmärrä miksei noita mansikoita ilmesty mulle! Mä haluaisin myös iltatorille, koeajamaan pari uutta autoa, nollata aivot, tehdä jotain repäisevää ja lakata ajattelemasta koko ajan kuinka pitäis, täytyis, kerkeis ja ois kiirus.

Hyvä puoli tässä on, että palkka tosiaan juoksee ihan kivasti. Ostin kakkoskoneen, ihanan läppärin. Gradukoneeksi. Kuulostaa tuhoontuomitulta, tiedän. Kolmen vuoden takuu, sinä aikana pitäis saada se kyhättyä kasaan. Plääh. Ens vuos menee enemmän tai vähemmän välivuotena. Jos sais tenttejä ja metodiopintoja kasaan, toisen sivuaineen loppuun, jotain pientä sillon tällöin. Tekis rahaa ja olis, nauttis, ei stressais. As if.

Hengaillut Tanyan ja Peikkopojan kanssa. Baareillut, nauranut, humaltunut. Jokin silti syö sisuksia, vaikka ajoittain onkin niin onnellista ja ihanaa. Eilen melkein itkin onnesta, kun tapasin X vuoden jälkeen parhaan ystäväni lukiosta vaimoineen. Todella ihana oli nähdä ja höpöttää. Ja MIKSI se näytti edelleen 19-vuotiaalta?!

Edit: piti korjata tuo vuosimäärä pois tuolta. Eihän siitä voi olla enempää kuin kolme vuotta, eihän.. EIHÄN?!


15:12 # 0 kommenttia


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna