- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

29.7.07

 
Edellisen postauksen jälkeen kiukuttelin Peikkopojalle, joka oli mun mielestä vaan muka-kipeä, eikä lähtenyt kanssamme maanantaibaariin. Saatoin myös kiukutella sitä, etten näin ollen saisi seksiä ja sitä, että olin "turhaan meikannut ja laittanut tukan", tsiises. Lähdin kuitenkin duuniporukalla liikkeelle ja pilkkuun astihan meillä meni. Koitin Rocksista lähettää kännisen viettelevää tekstiviestiä Peikkikselle, mutta merenruntelema puhelimeni ei suostunut kirjoittamaan oikeita sanoja. Soitin siis taksijonosta "Ootshä hereillä, tuukshmä sinneh?"-puhelun. Uskottelin itselleni, että tein se ainoastaan, koska muilla kyytiläisillä oli sama suunta, eli omasta kodistani täysin päinvastainen.

Peikkopoika oli hieman huvittunut ylipirteästä aamutilastani ja paikalle könyämisestäni. Olihan se vähän kipeä joo ja minä humalassa, mutta puhkipanemiseksihan se silti meni. Taisin jossain välissä todeta, että olisitpa kipeä useammin tai jotain muuta yhtä romanttista.

Tiistaina käytiin sitten Peikkiksen ja Tanyan kanssa syömässä kinkkibuffassa ja kotiinpäästyäni nukuin muutaman tunnin päikkärit. Voihan sitä vapaapäivää niinkin viettää. Keskiviikkona viestiteltiin Leppiksen kanssa parin viestin verran ja tuli kiva mieli. Samanlaista bullshittihömppää kuin alkuaikoinakin, muttei sen kummempaa. Kiva kuulla, että se on ajatellut mua.

Perjantaina istuttiin Kaislassa Tanyan, Jessin ja Peikkopojan kanssa pelaamassa Kimbleä. Sain kuulla olevani kuulemma pelottava kilpailun tuoksinassa. Pah! Tahdoin vain voittaa ja voitinkin! Menin Peikkiksen luo yöksi ja sieltä suoraan 12 tunniksi töihin. Sama vuoro tänäänkin. Flunssaa pukkaa, pitäis koittaa saada sairastettua pois, kun ens viikonloppu on koko kesän ainoa vapaa. Olis tarkoitus lähteä maakuntamatkailemaan joko Turkuun tai Tampereelle. Katsotaan mihin tie vie.


09:23 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna