- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

27.3.07

 
Perjantai oli kiireinen päivä. Ensin olin opettamassa uskontoa muutaman tunnin, käväisin kotona hakemassa musiikkia, ajoin veljen kanssa hakemaan auton, kävin kaupassa ostamassa viikonlopun ruoat, täytin vesikanisterit, pakkasin omat kamani ja noukin tytöt autoon. En ehtinyt syödä ennen iltakuutta, joten chillattiin hetken Hesburgerissa ennen metsään painumista.

Illalla ei oikein jaksanut kauaa nuotiolla kököttää, vaikka ostimme pari siideriä sitä varten. Uni kutsui ja nukuinkin melkein kymmenen tuntia lähes katkeamatonta unta. Olo oli herätessä loistava, eikä selkää särkenyt, kuten niin usein kyseisessä paikassa herätessäni. Pienemmät tytöt pistesuunnistivat ja puuhasivat ties mitä ja me isommat kolusimme lähimetsiä kaatuneita puita etsien ja paloitellen. Tehtiin paljon puita kuivumaan ja jätettiin muutamia runkoja vielä muillekin tehtäväksi.

Lauantai-iltana lähdettiin sitten takaisin Helsinkiin ja jätettiin nuoriso pärjäämään keskenään. Väsytti kovasti, mutta piti päästä cruisailemaan uudella autolla ja eksyttiin sitten parille baariinkin. Pilkun jälkeen heitin Tanyan ja Leppiksen kaverit kotiinsa ja menin itse Leppiksen viereen yöksi. Seuraavana aamuna oli ihana herätä, kun oli ollut ihan limulinjalla. Ulkona oli mitä ihanin kevätilma ja hieman harmitti, kun jouduin iltapäivästä lähtemään töihin. Sitä ennen vietettiin kuitenkin laatuaikaa monimuotoisesti.

Ärsyttää, että noiden hetkien jälkeen on aina niin epätodellinen olo. Toisaalta onnellinen, toisaalta vähän höpsö fiilis, kuin olisi pitkältä lomalta palannut kotiin, eikä osaisi oikein ryhtyä mihinkään. Töissä oli hieman kuumeinen ja huono olo ja kotiin päästyäni nukuinkin taas yli kymmenen tuntia.

Parin tunnin luennon jälkeen mentiin syömään Tanyan kanssa ja kaikenlaisten yhteensattumien jälkeen päädyttiin siiderille. Jessi liittyi myös seuraan, eikä siiderikään loppunut kesken. Syötiin lisää ja käväistiin Alkon kautta. Hienointa tässä ex tempore-reissussa oli se, että olin samaisena päivänä yllyttänyt Tanyan sopimaan deitit illaksi Leppiksen kaverin kanssa. Hihiteltiin, että pitäähän sitä nyt rohkaisuryyppyä ottaa. Noh, onneksi tää tyyppi on tosi rento, eikä ollut millänsäkään kun iltasella ilmestyi Tanyan luo. Sain kyydin kotiin ja toiset jatkoivat iltaa yömyöhälle. Oli kuulemma ollut kivaa, hyvä niin. :)

Tänään kävin tekemässä viimeiset kandin testit ja kotiuduin hetki sitten. Väsyttää jälleen kovasti, vaikka ihan täydet unet nukuinkin. Illalla pitää mennä Svenskaniin kattomaan teatteriskulttuuria ja sitä ennen pitäisi luukuttaa koneelle muutamat tekstit ja lähettää ne eteenpäin. Kamala, kun on tullut viime päivinä syötyä ja juotua ihan mitä sattuu, joten paino on noussut, kun nestettä kertyy kroppaan. Täytyy skarpata ja poistaa ne perjantaihin mennessä, ettei kuukauden painotavoite mene vituralleen.

Mutta nyt hetkeksi silmät kiinni ja sitten touhukasta puurtamista. Mun uus auto on ihana ja siellä soi parhaat popit! Mun kaverit on ihania! Päiväkännit on ihania! Leppis on ihana! Mä oon ihana.


12:47 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna