- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

9.3.07

 
Muutama tunti ja sitten eräs kovanluokan kundi saa mut lämpenemään ihan huolella. Siinä sivussa näen varmaan Elastisen, Snoopin ja Diddynkin. Leppis on taas niin täysillä ajatuksissa ja tunteissa kuin vaan mun tilanteessa voi ja kaikki tuntuu olevan mallillaan. Kun vaan jaksaisi odottaa ja antaa asioiden kehittyä, mikä se suunta sit ikinä onkaan. Mut on se vaan niin ihana <3.

Ostin tänään auton. Punainen paholainen tulee kahden viikon päästä kevätkäyttöön ja kesällä vaihtuu alle 150-heppainen RC. Voi kiesus, että naista vietiin! Okei, ranskalainen on aina ranskalainen, mutta kun muistaa vaihtaa tarpeeksi usein, ei sähköviat ja muut skeidat jää omalle kontolle. Kyllä tuosta punikistakin kehtaa kattoikkunasta tähtiä tsiigailla kesällä, on se sen verran pähee. En kyllä olis koskaan kuvitellut Pugia ottavani, mutta sitä Bemaria odotellessa ton auton herkut kyllä vähän edes lämmittää neitokaista. Tulis vaan jo paljon enempi kevät!

Eilen oltiin Tanyalla punkkua kittaamassa. Pääsin pari tuntia aiemmin töistä, joten oli kiva kun sai rauhassa höpötellä ja parantaa maailmaa. Käväistiin vielä lähipubissa yksillä ja sitten mua vietiinkin petiin melkoista kyytiä. Aamulla oli jokseenkin kova punkkuhedari, mutta siitä selvittiin särkylääkkeellä ja ihanalla lounaalla Wagnerin kanssa. En oo muuten koskaan ennen ajanut Itiksestä Vihdintielle 8 minuutissa, paitsi ehkä yöaikaan. Tuli vähän kiire auton palauttamisessa..

Nyt vois vaikka kuurata nassun ja laittaa vähän pakkelssia. Ensin poikain ja tyttöin kera keikkaamaan ja sitten varmaan jatkamaan iltaa johonkin Helsingin loistoluokan anniskelulaitoksista. Kyä joskus ottaa niin päähän tää tuppukylä, kun ei edes kunnon yökerhoa ole koko Tsadissa!


17:58 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna