- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

17.3.07

 
Without you, I'm not okay.

Pakko kirjottaa tää nyt tännekin, koska yleensä tästä asiasta puhuminen kääntää tilanteen päinvastaiseksi ja homma alkaa pelaamaan normaalisti. Menkat myöhässä useamman päivän. Jos huomenna ei ala tapahtua, on tiedossa apteekkikeikka. Mitään pienintäkään mahdollisuutta/syytä tälle ei pitäisi olla, joten en juurikaan ole huolissani. Toisaalta kuuden kilon painonpudotus parissa viikossa on kyllä omiaan tekemään juuri näitä tepposia.

Peikkopojalta tuli tänään viestiä, notta olenko viihteellä. Lupasin huomenna olla, vaikken oikeastaan olekaan varma jaksanko lähteä. Wagnerin ja Jessin kanssa on hieman puhetta ollut hippaamisesta, mutta tiedän, että se menee väkisinkin puhelimen kyttäilyksi ja sitä en halua. Olis helpompi vaan tulla kotiin töistä ja painaa pää tyynyyn. Tarkistaa aamulla onko Leppiksestä kuulunut vai nou.

Toisaalta olis kiva tavata Peikkistä, meidän edellisestä tapaamisesta alkaa olla puoltoista vuotta. Pelottaa vaan, että eksytään samaan petiin jälleen kerran ja se ei taida olla sitä mitä tällä hetkellä haluan, kaipaan tai tarvitsen. Tiedän, että se saisi mut kaipaamaan Leppistä vaan enemmän.

Ens perjantaina autokaupat. Pugi tulee kotiin, awww! <3


00:01 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna