- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

18.1.07

 
Kuolema ei kuittaa univelkoja, liiallinen väsymys tekee sen. En jaksanut pitkistä yöunista huolimatta raahautua tänään italian tunneille, enkä siis voi juhlia täydellistä läsnäoloa ensimmäisellä opiskeluviikolla. Sen sijaan jaksoin kuitenkin raahautua shoppailemaan ja löysin muutaman kivan paidan ja uudet rinkulakorvikset kadonneiden tilalle. Satasten heittäminen ilmaan on paljon kivempaa kuin opiskelu, uskokaa tai älkää.

Tästä pääsenkin oivaa aasinsiltaa kolistellen aiheeseen, joka on vituttanut nyt pari viikkoa. Luulin ennen lapsellisesti, että nuoret ja teinit sotkevat ja töhrivät julkisia paikkoja ja etenkin kuuluvat siihen ihmisryhmään, joka kirjoittelee vessojen seinät täyteen viisauksia. Tämän väitteen todistaa kuitenkin vääräksi yliopiston vessat, jotka ovat täynnänsä mitä pässimpiä tuhruja. Näistä tuhruista eniten ärsytystä aiheuttaa kuitenkin kuukautiskuppien mainostaminen ja kuukuppikunnan nimissä toimiminen. "Olemme huolissamme tavarastasi", "Vain idiootti pilaa pildensä kertakäyttösuojilla" ja muita valikoituja "jos et ymmärrä tätä, olet vajaaälyinen ja et ansaitse elää"-tyyppisiä iskulauseita.

Kyllä, tässä maassa vallitsee vielä toistaiseksi sanan- ja valinnanvapaus, mutta en vaan oikeasti tajua mikä saa aikuisen ihmisen tuhrimaan toisen omaisuutta! Enhän itsekään kirjoittele porvariuteen kannustavia iskulauseita pitkin seiniä. Vaikka kuinka mielestäni rahan hassaaminen nätteihin ja kivoihin juttuihin olisi elämän tarkoitus, en seiso asematunnelissa jakamassa aiheesta flaijereita. Ja pidänkö niitä ihmisiä typerinä, jotka eivät tajua miten elämänsä laatua voi parantaa kulkemalla omalla autolla julkisten sijaan? En, enkä todellakaan haluaisi "Porvarit on POP"-yhdistykseni nimissä moista harjoitettevan. Hemmetin nulikat. Tonne yliopistoon pitäisi muutenkin perustaa lastenostasto, jonne kaikki vajaamittaiset voisi tussauttaa.

Ärh. Tulis jo se lauantai.


22:28 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna