- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

7.6.06

 
Nukahdin sohvalle illalla, siirryin sänkyyn ja nukuin vielä 12 tuntia päälle. Tais olla pikkasen univelkaa ja asioita mielen päällä. Noi harrastusluontoiset asiat stressaa niin paljon, että tukka lähtee. Viikon päästä se stressi toivottavasti loppuu, jos kaikki menee putkeen.

Jessi soitti eilen illalla. "Moi, missä oot? Saanko avautua?" ja sitten melkein tuli itselläkin itku. Voi pientä, ollaan molemmat päästetty ittemme henkisesti aika paskaan kuntoon. Nyt kun toi kesäyliopisto loppuu ihan kohta, niin taidan ruveta käymään leffassa ja paarissakin enempi. Jos ei muuta niin vaikka tanssimassa vaan. Ja uimassa ja pyöräilemässä. Ja kirppareilla ja jäätelöllä. Pitää kirjoittaa tytön kanssa joku lista, millä kohennetaan elämän laatua. Kerran viikossa pitää ainakin tavata muitakin ihmisiä, esim. Wagneria ja Hannaa en oo pitkään aikaan nähnyt. Kauheen iso osa tästä paskasta fiiliksestä tulee kyllä duunista, molemmilla. Syö kyllä sisältä moinen työympäristö.

Mulla taitaa olla burn outti. Eilisessä leirikokouksessa oli todella lähellä etten saanut itkukohtausta. Väsyttää ja vituttaa. Tarviin lomaa ihan kaikesta, et jaksan olla taas iloinen. Vatsahaavan ja aivoverenvuodon tässä kohta hankin itselleni. Ku ei tarttis muiden asioista huolehtia, vaan pelkästään omistaan. Helpompaa olis.

Haluun takas itteni!


13:53 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna