- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

26.6.06

 
Pari yövuoroa takana ja väsyttää ihan kerpeleesti. Tänään olin uudella sivuainekurssilla ja taas tuli semmonen fiilis, etten mistään ole koskaan aiemmin yhtä vähän ymmärtänyt. Miten meninkin haksahtamaan moiseen paskaan kuvitellen, että saisin 25 opintopinnaa ihan lahjana, pari esseetä kirjoittamalla?

Vittujen vittu. Keskiviikkona tentti, huomenna pitäis varmaan yrittää lukeakin. Onneks voin uusia sen sit myöhemmin, jos ei nyt natsaa. Kämppäkin on sen näköinen, että alkaa jo hirvittää. Joka paikka täynnä kamaa, roskaa, lehtiä, vaatteita, lisää kamaa, tyhjiä pulloja, likaisia astioita.. Ja täällä haisee joku raato. En vielä tiedä mistä moinen haju tulee, mutta eiköhän se raivausten jälkeen selviä. Kaksi päivää vapaata ja sitten alkaa 15 työvuoron putki. Ja sitten onkin jo Prahan reissu. Wild! Ja may I ask, mikä vitun vapaa-aika?

Yksi mies tuntuu olevan musta ihan hurjan kiinnostunut. Mulla vaan iskee taas jotenkin jarru päälle, kun en halua satuttaa itseäni ja sit alan myös murehtimaan tulevaa. Onks tää edes normaalia, että uuden ihmisen tavatessaan miettii et voiko sen kanssa tulla mitään syvempää? Miksei voi vaan antaa mennä? Väkisinkin alkaa kaikkea tulevaa miettimään ja epäröimään.. Kazotaan nyt miten akan taas käy. Malttais vaan olla, kun se nyt näyttää tykkäävän ihan tämmösenään.

Unet ois pop.


22:42 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna