- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

1.6.06

 
Kylläpähän olikin lystiä firman bileissä. Samaa ei voi sanoa aamusta, kun viiden tunnin unien jälkeen kolkutti kaamea kapula. Porukka vasta poistui bileistä 13 tunnin juhlinnan jälkeen, kun saavuin työpaikalle. Osa jatkoi vielä 8 tuntia senkin jälkeen, melkoisia sissejä.

Nyt naatiskelen kermalikööristä ja piña coladasta. Kun kerran keskeyttää antibiootit, kannattaa siitä hetki ottaa ilo irti. Eilen oltiin Grandessa syömässä ja otin pihvin kanssa siiderin, mahtavuutta.

Tänään sain pestyä pyykkiä ja hurrautettua tiskikoneen, ehkä ekan kerran taas kolmeen viikkoon. Onneks tota paita- ja pöksyvarastoa on siunaantunut, joskus laskin että t-paitatyyppisiä paitoja oli 120 kpl ja sukkia 70 paria, mutta senkin jälkeen on shoppailtu.. Tulkoon vaan sähkökatkokset ja tulvat, kyllä meillä pukimia riittää!

Ens vuoden kurssitarjonta ilmestyi tänään ja kylläpä pistääkin vihaksi. En halua nyt ajatella asiaa sen enempää, koska turhaan vittuuntuisin uudestaan, mutta huonolta näyttää syksy. Kandin paperit on parista hassusta kurssista kiinni ja niitä tarjotaan vasta keväällä. Fuck it.

Nyt hyvää musiikkia ja rentoutumista, sitten ihanat unet ja salille. Jos en kerran syksyllä voi opiskella, rakennetaan sitten kehoa, perkele.


23:30 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna