- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

19.6.06

 
Niin se vaan leiri hurahti. Hullua, että ensin tehdään töitä kuukausikaupalla sellaisen eteen, mikä on ohi muutamassa päivässä. Ja tärkeimmät päätökset tehdään kuitenkin paikanpäällä, ei etukäteen. Vaan olipa parasta. Huipputiimi, huippupenskat, paljon mukavia muistoja. Oikein ahdisti eilen istua autossa matkalla kotiin. Helsinki ei näyttänyt yhtään kivalta paikalta ja toivoin vain, että leiri olisi saanut jatkua vielä.

En kuitenkaan jäänyt tuleen makaamaan vaan starttasin heti kotona käytyäni auton ja hurautettiin Jessin kanssa syömään. Ville Valokin osui samalle terassille, taisi olla Provinssisekoilut pohjalla kun niin silmät seisoivat päässä. Ja Seiskalle vinkki: Jonna on edelleen kuvioissa mukana vaikka parin erosta jossain vaiheessa uutisoittekin. Safkan jälkeen menin katsomaan Jessin uutta kotia ja vein Tallinnasta ostamani tuliaisen, joka osoittautui kovin mieluisaksi. Ilta venyi yöhön ja hyydyttiin sängylle kesken sanapelin.

Jouduin ajamaan vielä duunipaikan kautta palauttamaan (GET THIS) elokuun työvuorotoivelistan. Vitustako tiedän kesäkuun alussa mitä vuoroja voin tehdä elokuussa?! Ärsyttää tuo lafka niin vitusti tällä hetkellä, että alan tosissaan hakemaan toista työtä. Paska ilmapiiri, paska johto, paska palkka ja paska duuni. Hittoako itseäni kidutan, eiköhän sitä taas jotain kivempaa löydy. Harmi vaan, kun tuolla on saanut sumplittua nuo vuorot yleensä tosi hyvin.

Tänään on viimeinen kerta noita sivuaineopintoja. Tenttiin pitäisi lukea ja kaipa sen esseen aiheenkin tänään saamme. Olisi taas mukava kasa opintopisteitä koottuna. Prosemmaan pääsy varmistui, joten enää puuttuu tosiaan muutama hassu kurssi HUKista. Toisaalta, nyt kiinnostaisi jäätelö ja terassi huomattavasti enemmän kuin mitkään opiskeluasiat!


12:59 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna