- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

5.9.06

 
Olin tänään Meikussa väliaikatarkastuksessa tosta vatsasta. Lekuri oli sama, joka mut tähysti reilu vuosi sitten ja kysyi oonko ollut polttamatta. Nolona tunnustin, että kyllähän sitä on taas tullut säännöllisen epäsäännöllisesti savustettua. Sain siis lähetteen tupakkaklinikalle ja ukaasin lopettaa moinen touhu välittömästi. Josko tällä kertaa sitten ei alkais leikkimään mitään "mä vaan tän yhden sillon tällöin"-leikkiä ja pystyis lopettamaan ihan oikeasti ja lopullisesti.

Opiskelukaveri T vittuilikin itsekurista, joten kaipa sitä on näytettävä, että musta on siihen. Ja moneen muuhunkin. Auto pitäis tosiaan viedä huomenna huoltoon ja sitä ennen pitää tyhjentää takakontti. En kyllä tiedä missä välissä sen huomenna ehdin tehdä, toivottavasti niille sopii neljän jälkeen vielä. Tai sit pitää kysyä, jos mutsi ehtis viedä sen sinne. Tänäänhän sen ois tietty voinut viedä, jos olisi ensin soittanut ja sopinut. Liian vaikeaa.

Ikeaan kohta likkain kanssa. Sitä ennen vois pötköttää hetken. (Sen sijaan, että siivoais sen takakontin..) Onneks lekuri kirjotti huomisen vielä saikkua, ei tarvi mennä töihin, jeij.


15:10 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna