- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

6.9.06

 
Lasken tän päivän vasta ekaksi oikeaksi koulupäiväksi, koska tänään olin omalla laitoksella, tutussa rakennuksessa ja vaikka olenkin jo yli viikon tuolla pyörinyt, TÄNÄÄN SIELLÄ OLI KAIKKI MUUTKIN! Oi onnea ja mukavuutta. Kaulaanhyppelyä ja morjenstelua ja kaikenlaista!

Aloitin tosin päivän turhan intopirkkomaisesti. Kaahasin kasiksi Viikkiin ruotsin tunneille vain huomatakseni, että ne alkaa vasta ens viikolla. Onneks en ollut ainoa paikalle eksynyt ja loppuen lopuks koko juttu ei oikeestaan harmittanut. Tulin nimittäin takas himaan, siivosin auton, vein sen huoltoon ja matkailin rauhassa junalla seuraaville tunneille. Onnistunut ja touhukas aamu siis. Yöunet tosin jäivät tarpeettoman lyhyiksi.

Ristiriitaisia tunteita täynnä tämä päivä. Tein mielessäni kaikenlaisia kielitaitoa parantavia päätöksiä, raapustin (get this!) läksylukkaria ja olisin ostanut jo tarvittavan kirjankin (vain yksi!), mutta Stockan kortti jäi kotiin, eikä kirjoja kannata ostaa ilman alennusta. Toisaalta nuokuin kahdella luennolla, muistaen kuinka väsymyksissäni nukahtelin viime keväänä lähes minne vain.

Mutta kivan lukkarin kyllä itselleni rakensin, vaikkei laitos maisteriopintoihin vielä päästänytkään. Kahtena päivänä viikossa on aikaa tehdä töitä ja läksyjä, varsinaisesti aamusta iltaan koululla tarvii istua vain kerran viikossa. Plus että opiskeltavat jutskat on tosiaan niin monipuolisia, ettei mitään oppikirjoja tarvitse hankkia kuin yhdelle kurssille. Toisella kirjallisuuskurssilla käsitellään tietyt tekstit, mutta ne saa monistettua jostain ja niitä on paljon vähemmän. Silti noppia tulee kasaan jonninverran yli 50 tältä syksyltä.

Viime syksynä harkitsin blogin kirjoittamista toisella kielellä. Tänään se tuli taas mieleen, joten saa nähdä miten YAD:n käy. Tätä en ainakaan jatka vaihtamalla kieltä, sillä on niin paljon sellaista sanottavaa, josta henkilöllisyyteni paljastuisi. Tästäkin tekstistä opiskelukaverini mut tunnistaisivat, siksipä jätänkin kertomatta yksityiskohdat tänään vastaantulleesta Davidista. Tietenkään sen nimi nyt ei oikeesti oo David, muutenhan mä oisin pyörtynyt ja kaikkea!

(Defination of David: The ultimate Man. Like Shakespeare is everything a person can be to poetry, David is the man of all men.)


22:21 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna