- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

14.9.06

 
Hohhoh. Mistähän sitä turisisi..? Mankuisko siitä, kuinka vituttaa olla töissä ja tilanne on ihan kakspiippuinen, kun tarviin kuitenkin sitä rahaa, mut duuni on perseestä ja vuorot menee aina kaiken kivan päälle, kun ne pitää arpoa paria kuukautta aiemmin työnantajalle. Vai mankuisko siitä työn aivoja sulattavasta ykstoikkoisuudesta ja muutamasta työkaverista, niskoja jumittavasta työasennosta ja paskoista esimiehistä.

Voisin myös ottaa aiheeksi saamattomuuden. Omastani en edes aloita, ois tossa varmaan kouluhommaa tehtävänä ja kämppää siivottavana, pyykkiä pestävänä. Kohta kuitenkin tyhjennän ja täytän tiskikonetta ja käyn kaupassa, joten se nollaa noi muut tekemättömät hommat selkeesti. Muiden saamattomuus on sitä paitsi paljon vituttavampaa.

Meillä on tänään yhteistyöpalaveri erään alueen harrastustahon kanssa. Näähän nyt on jo vuosien takaa tuttua porukkaa, mut parina viime vuotena ei olla oltu kovinkaan läheisissä väleissä. Niiden pääjehun piti sit kutsua niiltä muutama tyyppi mukaan, mut eilen kun kysyin osalllistujamäärästä, niin ei tää idari ketään oo pyytänyt. Luuleeko se tosiaan, että me istutaan siellä kolmisteen palaveeraamassa? Ja tänkin se on tiennyt jo ties kuin pitkään. Laitoin ite nyt mailia niille muille, et josko ne raahautuis paikalle. Voi vittu taas, mitä asioiden hoitoa.

Mut niinhän se on, että jos jotain haluaa saada tehdyksi, niin se pitää tehdä itse. Miks ihmiset ottaa hommia, jos ne ei hoida niitä? Kukaan ei o pakottanu, ei. Noita harrastushommiakin tehään vaan omasta halusta ja muiden ilahduttamiseksi, eihän siinä muuten ois mitään järkeä. Meillä onneks nuoremmat on ymmärtäneet tän pointin ja ne tekee niille kuuluvat hommat hyvin. Nyt vielä pitäis saada tätä vanhaa kermaa eli taloudenhoitajaa ja sihteeriä potkittua perseelle, eikä yhtään jaksata.

Mutta, iloisempiin aiheisiin. David! Ihana, lutuinen David! Enempää en sitten voikaan aiheesta kirjottaa. Damn shit fuck. I need an uncensored diary.


10:40 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna