- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

16.12.06

 
I'm sick and tired of always being sick and tired. Jotenkin voin samaistua Anastacian fiiliksiin, onhan mulla sen kanssa yksi yhdistävä tekijä. Vaikka suoliolio (kavereille suolio) onkin ollut tasaisen hiljaa lähiaikoina, niin väsymys ei ole hävinnyt mihinkään. Unta, paljon unta tähän suuntaan, kiitos!

Perjantaina istuin T:n vieressä kuusi tuntia yliopistolla kirjojen, papereiden, työvalojen ja hiljaisuuden ympäröimänä. Välillä näytettiin kirjasta jotain kohtaa ja hihiteltiin niin hiljaa kuin mahdollista, katsottiin toisiamme väsyneesti hymyillen ja tsempattiin jatkamaan. Useammin kuin kerran mietin miltä tuntuisi painaa pää siihen vieressä olevalle olalle ja huokaista, kun on niin hyvä olla. Mikä mua vaivaa? Hormonit aivan häränpyllyllään!

Kirjastolla näin myös aivan upean miehen (huom! miehen, en parikymppistä humanistikolllia), jolle hymyilin "oiku mä oon niin söpö ja hyväntuulinen, tutustu muhun"-hymyäni. Mieshän vastasi katseeseen ja hymyyn, useammin kuin kerran. Käydessäni Amerikkakirjastolla annoin öögaa kaljulle vahtimestarismiehelle ja duunissa tuli vielä flirtattua yhden uuden miekkosen kanssa. Jokseenkin mukava tuntea itsensä kauniiksi ja muutenkin ihanaksi. Ja mikä parasta, kaiken kiireen ja stressin keskellä. Me likey!

Pitäis jaksaa lukea tenttiin. Oli superraskas ja -kiireinen päivä duunissa. Onneks tää kuukauden keikka on kohta ohi ja pääsee "normaalirytmiin". Vaikka toi on kyllä ollut mukavinta "duunia" ikinä, saa olla parhaiden kavereiden kanssa ja homma skulaa just eikä melkein.

Huomenna harrastusporukan pikkujoulut. Keilaamaan ja texmexiä, hassuja asuja ja rooleja. Yllätyksiä ja mukavuutta. Ahdistaa vaan toi tentti ja essee. Keskiviikon jälkeen saa hengähtää. Jos ehtisi vaikka kummitytölle lahjan ostaa, se on tärkeintä. Viimetippaan jää tänä vuonna, mutta saakin jäädä.


21:54 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna