- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

14.12.06

 
Firman pikkujoulut ohi, oli kerrassaan mukavaa. Joulurevyy oli ihan kiva, suurimmaksi osaksi. Kiroilu ja paskajutut uppoavat aina keski-ikäiseen porukkaan ja tällä kertaa myös meihin. Oli hieman haikea tunnelma, koska tein edellisenä päivänä päätöksen irtisanoutua. Toistaiseksi päätös on vielä pitänyt. En jaksa leikkiä enää kyseisen firman kanssa. Nostan sitten alkuvuodesta vähän opintotukea ja -lainaa, jos tilanne sitä vaatii. Uutta duunipaikkaa voisi katsella siinä sivussa, ainakin kesällä pitää tehdä jotain järkevää, hippaamisen ja maakuntamatkailun lisäksi. Onneksi mulla on pari firmaa tuossa takataskussa, jotka ovat pyydelleet aiemmin hommiin. Täytyy välipäivinä vaikka ottaa yhteyttä niihin. Niin, ja jäihän mulle vielä kolme työpaikkaa, että ei nyt ihan kuivin suin tartte olla.

Nukuin vain muutaman tunnin bileiden jälkeen ja aamulla taisin vielä olla kännin puolella. Olikin sitten mukava laittaa tukka kivasti ja meikata vimpan päälle. Fiilis oli aivan huippu. Lopputenttikin meni ihan kivasti, vaikka muutaman kohdan jätinkin tarkistamatta. Läpi menee liukkaasti, vaikkei parasta arvosanaa irtoakaan. Vaan väliäkö hällä, son nyt ohi ja tehty. Mulle on pääasia, että opin käyttämään kyseistä ohjelmaa, siitä voi olla jatkossa työmarkkinoilla yllättävääkin hyötyä.

Käväisin luentojen jälkeen kotona hakemassa auton ja mentiin Itikseen Tanyan kanssa syömään. Sitten yhdessä tekemään neljän tunnin duunivuoro. (Tää on se neljän viikon keikka, josta saadaan kivat harrastusmassit..) Silmänruokapoika oli paikalla ja oli hirmukiva flirttailla ja höpötellä, kun olo oli kuin prinsessalla. Mahdottoman söpöt sykeröt tukassa ja muutenkin järjettömän hyvällä tuulella.

Kotona särki jalkoja ja naama tuntui oudolta. Hittoako piti hangonkekseillä koko päivä. Duracell sitten sanoikin itsensä irti kesken CSI:n ja siirryin petiin jossain vaiheessa yötä. Ilmeisen hyvin nukutti 12 tuntia, vaikka kämpässä oli täysi valaistus, tv ja tietokone päällä. Hetki sitten huomasin, että olin myös nukkunut rintsikoissa, koska en muista niitä pukeneeni tänä aamuna. Harmillista on ainoastaan se, että nukuttu tuntimäärä on suoraan verrannollinen heräämiseen vaadittavaan aikaan. Juuri tänään, kun pitäisi mennä kirjastoon kököttämään niin pitkäksi aikaa, että keksin mistä kirjoitan 10-sivuisen esseen ensi viikoksi.

Vaan nyt saa sijaistoiminnot riittää. Heitän jotain huttua napaan, käyn suihkussa ja laukkaan keskustaan. Illalla taas saa pelata työkomistuksen kanssa. Hih. Jos vaikka koittaisi etunimen lisäksi selvittää sukunimen. Haastetta illaksi. Tytöillä on niin paljon kivempaa.


11:10 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna