- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

19.5.06

 
Olihan päevä! En tietenkään saanut luettua tenttiin tai siivottua, koska pitihän niitä kämppiä surffata netistä. T:n vuokralaisasia sai takapakkia, joten jos joku on kiinnostunut lähiviikkoina vuokraamaan yksiön kantakaupungista, niin ottakaahan yhteyttä. T pääsisi kyllä vissiin elokuun alusta muuttamaan, mutta saapi nyt nähdä mitä sen miehen mielessä liikkuu.

Muutenkin hieman hämmentää, kun ollaan oltu nyt päivittäin yhteyksissä, joinain päivinä pariinkiin otteeseen, T:n aloitteesta aina. Tänään lisäsin sen Messengeriin ja se rupes kehumaan mun kuvaa monisanaisesti. TOUDELLA HÄMMENTÄVÄÄ suoraan sanottuna. Ei sillä, ettenkö olisi sitä sillä silmällä pariin otteeseen kattonut, mutta ei ole kyllä sykähdyttänyt kertaakaan vielä, vaikka onkin pitkä ja kalju ja fiksu ku mikä. Taijetaan vaan olla liian kaveria.

"You waited too long to make your move and now you're in.. THE FRIEND ZONE."
"No, no, no. I'm not in the zone."
"No, Ross. You're mayor of the zone."


No, luennon jälkeen Jessin kanssa vähän shopistelua just ennen sulkemisaikaa ja sit Manskun Iguanaan syömään. Mielikuvamatkailtiin Inglesiin, kun taustalla soi mitä paskimmat biisit Suomen pelin jälkeen. Naurettiin maha kippurassa ja ihmeteltiin Iguanan musiikkivalintoja, kunnes tajuttiin, että taustalla soi Euroviisut. Mutta Lordipa on jatkossa, nän-nää. Pelattiin korttia ja kikatettiin hulluna. Parasta vähään aikaan. Onneks ei oo huomenna herätys ku vasta 06.00 ja viikonlopuks Skugeen.

Sedän puhelin alkoi toimimaan, johan tässä pari viikkoa oli hiljaista. Piti nähdä nyt viikonloppuna, kun meen sen huudeille, mutta eipä se taija ehtiä. Hö.


00:51 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna