- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

26.5.06

 
Tsiisusmaaria kun väsyttää. Voisin nukkua kevyesti kellon ympäri. Tänään on oltu jalkeilla ja viipottamassa jo aamukasista asti ja tunnin päästä alkais kasituntinen työvuoro. Eli ei unta ennen aamukasia tiedossa. Fuckin' Hell, vastahan tulin kotiin. Käveltyjä kilometrejä ja kantamuksia kertyi melkoinen määrä, mutta nyt on räiskälepannut ja kuksat ja petanquet ja askartelumassat etc kesäleirille ostettu. Muutamia juttuja pitää vielä hankkia, mutta toi oli jo hyvä alku.

Ihan pikkasen vaan harmittaa tuo Lordin torijuhla. 50.000 ihmistä aiheuttaa pienokaista ruuhkaa meikäläiselle tänään, mutta toisaalta oon kyllä niin poikki, että ilman toimintaa varmaan kuukahtaisin koneen ääreen töissä. Mahtava keli, ois ollu kiva olla itekin paikalla, mutta ei ois ollut mitään järkeä tässä välissä "kipaista" sinne tungokseen. Melkoinen tuuli tuolla kyllä on, tänään treffattiin Sebastian Publicin terassilla Tanyan kanssa ja melkein sai pitää tuopista kiinni, ettei lähtenyt omille teilleen. Vettä vaan tuopissa, mutta silti.

Vatsa oikuttelee aivan täysillä. En tajua mitä tässä pitäis kohta syödä, että pysyis sisällä. Ei varmaan mitään? No, jospa nää Onnenpäivät kohta loppuu, niin rauhottuu toi masukin. Parin viikon päästä lekuri ja kortisonit ois tarkotus lopettaa kokonaan. Saiskohan sillä aikaan kunnon nesteiden lähdön?

Aajoo. Nordealta tuli myös lainalupaus, mutta marginaali ei laskenut toivottua määrää. Vielä Handelsbankeniin kilpailuttamaan ja sit verovirastoon selvittämään tuloja. Kelalta pitää kanssa kysellä opintotukijutuista. Pikkuhiljaa tää homma tästä etenee, vielä kun tulis kivoja kämppiä myyntiin.

On vähän ikävä T:tä, se ei ole linjoilla nyt. Sen kanssa on niin mukava höpötellä... En just tunnustanut tota.


21:49 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna