- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

4.5.06

 
Eilen illalla jutskailin hetken aikaa Wagnerin kanssa. Lopulta kaiken itkemisen jälkeen oli aika turta fiilis ja aattelin, että seuraava päivä alkaa sit paremmin. Aamusta oli ihan hyvä olo, mut sit luin sähköpostin ja vittuunnuin. Soitin mutsille ja kiukkusin sille. Pari minuuttia puhelun jälkeen soitin takas: "Anteeks et oon tällänen kiukuttelija, ei mul muuta. Moikka." Hetken kuluttua puhelin soi: "No mut kylhän mäki aina kiukuttelen sulle, ja kyl mulle saa kiukutella, tiiän ainakin että välität."

Vittu, mikä perhe.

Sain jossain vaiheessa itteni liikkeelle ja huonekaluhelvettejä kiertämään. Ikeasta tarttui mukaan pari lamppua ja matto, kukkaruukkuja ja kynttilöitä. Anttilasta hain vaaleanpunaisen ämpärin (innostaa siivoamaan?) ja dvd:n. Plantagenista vähän multaa ja muutama ulkokukka. Siinähän sitä taas olikin.

Istuttelin pihalla, kun yläkerran parvekkeelta alkoi tulemaan vettä oikeen urakalla alas. Kävin huomauttamassa asiasta, mutta ne perkeleet mitään taas tajunneet. Nyt on vastakylvetyssä nurmikossa halkaisijaltaan puolimetrinen mutakuoppa, eikä siemenistä tietoakaan. Jumalauta, että korpeaa. Kirjoitin välittömästi valituskirjeen isännöitsijälle ja mainitsin parin viikon takaisesta mielenosoituksesta kanssa. Toivottavasti jotain alkaa tapahtumaan, kyllästyttää ihan riittävästi moiset naapurit.

Eilen pannukakutti ihan kauheasti, mutta ei ollut maitoa. Mietin jopa et oisin soittanut maailman parhaalle lettumestarille. Toisaalta, mummi tuskin olisi arvostanut soittoa kymmenen aikaan illalla, oli varmaan jo nukkumassakin. Tänään sit piti korjata toi vaje ja pistelin melkeen puol peltiä herkkua napaan töllöä katellessa.

Tänään tuntuu taas, että asiat on pikkuisen paremmin mallillaan. Kouluhommat ei oo edistyneet, mutta onneks sain lisäaikaa projektille. Hemmetin hyvä. Nyt onkin töitä ihan pirusti tiedossa, eikä se homma tuu varmaan kauheesti edistymään, kun pitäis tentteihinkin lukea. En vaan taida jaksata stressata. Saahan noita tenttejä uusittua, eikä mun valmistuminen pariin tenttiin kaadu. Ja jos se kandin tutkinto nyt parilla kuukaudella siirtyy, niin ei se loppupeleissä mun elämää kauheesti hetkauta. Samalla voi kuitenkin aloittaa jo gradun tekemisen ja muuta mukavaa. Taisin ihan vahingossa keksiä aiheenkin tässä eräänä päivänä. Which was nice.


23:23 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna