- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

28.5.06

 
Duunivuoro päätty tunti sit ja uus alkaa aamukasilta. Sit työt loppuu neljältä ja luento alkaa puol viis. Luento loppuu 19.45 ja siitä suoraan duunin kevätbileisiin. Ja mitä tapahtuu seuraavana aamuna seittemältä? Menen vittu töihin, yllättikö? Ja tietty samaisena iltana kevätkauden päättäjäiset harrastusmerkeissä. Maanantaina viinaa, tiistaina pannaria. Ja nukutaan koska? Rankka tämä kaikki, toudellakin.

Hartiat aivan jumissa, eikä tää jatkuva konttorirottailu tietenkään auta tilannetta ollenkaan. Nukun myös nykyään miten sattuu ja ilmeisesti väsymys alkaa olla niin korkeissa lukemissa, että yöllä ei paljoa liikahdella. Vasen puoli päästä on ollut [älkää naurako] jo monena kertana puudiksissa ja suoraan sanottuna kipeä herätessä. Alan epäillä, että mulla on joku korva-poski-aivolohkotulehdus, joka leviää. Kipu tuntuu meinaan vähän samalla tavalla kuin poskiontelontulehduksessa, jos pään laittaa alas. Mutta siis tolla mainitulla alueella, ei poskipäissä. Alati Sairas nostaa taas päätään kummine sairauksineen. Epäilemättä toinenkin alter ego Nolojen Tilanteiden Nainen herää pian talviuniltaan. Tästä kesästä tulee jotain niin omituista, jälleen kerran.

Mut taidan nyt mennä makaamaan taas paikoillani koko yön, että naama voi sitten aamulla tuntua jonkun muun naamalta. Pitäis päästä hierontaan ja salille. Ja pitäis ehkä jotain kahta miljoonaa muutakin asiaa, kuten pestä pyykkiä. Mitä vittua laitan huomenna päälle?

"Moi, oon Iso Vihree Taistelukypärä, oon sukuu tolle Pienelle Punaiselle Ratsastushupulle.."
"MITÄH!?"
"Nii, ootko miettiny miten toi Punahilkka kääntyy Suomeks..?"
"Mitä oot vetäny?!"


23:59 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna