- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

15.5.06

 
Aina epäsäännöllisesti tulee surffatua blogista toiseen ja löydettyä jotain kivaa. Yleensä en kuitenkaan lisää sivua suosikkeihin, koska luotan siihen, että löydän paikalle uudestaankin. (Aina näin ei kuitenkaan käy ja sitten alitajuntaan jää se fiilis, että nyt on joku sivu jossain, missä haluais poiketa, mutta ei muista edes millaisesta sivustosta on kyse..) Tänään menin laskurin kautta blogiin, jonka kirjoittaja opiskelee samaa ainetta kuin mä, jonka musiikkimaku sivupalkista päätellen on melko loistava ja muutenkin tuntui olevan samansuuntaisia ajatuksia kuin mulla. Tai siis mulla on.. kuin sillä, eiku.. miten nää jutut nyt menee? Kuka on kuka ja pitääks välttämättä olla samiksii? Jos vaan on. Great minds think alike.

Oltiin tänään kummitytön synzillä. Oli kiva nähdä tätiä ja serkkuja taas, mutta harmitti kovasti, ettei Tyhmä-Eno pesueineen päässyt paikalle. Se on jostain syystä kuitenkin mun lempparisukulainen vaikka onkin ihan Tyhmä. Syötiin voileipä- ja mansikkakakkua ja herkkuja ja istuttiin auringossa. Vähän kylmästi kyllä tuuli ja oli pilviä, joten välillä piti siirtyä sisälle. [Nyt kun kattelen tota vasenta kättä, niin näyttää saaneen vähän aurinkoakin. Jaha, tarkempi tutkiskelu osoittaa, että rinnuksilla on myös tuttu rusketusruokalappu muodostumassa. Ja vielä tarkempi tarkastelu osoittaa, että vasen käsivarsi on itseasiassa jopa hieman palanut, woa.]

Ois jonnin verran puuhaa:

- 2 kirjoitustyötä pitäis aloittaa ja saada valmiiks
- vikaan tenttiin pitäis lukea
- avoimen kesäopinnot alkaa ens viikolla
- kesäleirijuttuja ois puuhasteltavana
- verhokangas ostettu, pitäis ommella
- eteisen puulaatikkohärpäke pitäis saattaa valmiiks ja päällinen ommella
- siivotakin pitäis, että saa uudet matot eteiseen
- huomenna yliopistolle ilmoittautumaan tentteihin
- passihakemus pitäis kirjottaa ja viedä poliisille

Kaekenlaesta sitä taas. Huomenna meen sijaistamaan pariks tunniks ja sit hoitelen noita juoksevia asioita. Jos vaikka sais kotia kuntoon hieman kanssa, viikonloppu menee meinaan metsässä teiniksien kanssa.


00:58 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna