- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

1.5.06

 
V***U.

V - Voeh, menihän sekin juhla. Töissä oli rauhallista, liekö syynä tarpeen ylittävä miehitys vai pitkä viikonloppu, joka uuvutti juhlijat. Viime vuoden helvetti ei toistunut ja hetkittäin oli jopa vaikea saada aika kulumaan. Väsynyt olin tosin, takana oli katkonaista unta muutama tunti, kun edellinen yö tuli juostua makkarin ja vessan väliä.

A - Aamuvuoron jälkeen käväisin kotona ja totesin, että taidan nukahtaa pystyyn. 50 minuutin päikkärit ja kovaa kyytiä Areenalle. Palelin ja oli vetämätön olo. Turvat meni ihan ok, kun oli taas vierailevista firmoista palkattu porukkaa. En tosin ole koskaan niin uppiniskaisten tyyppien kanssa joutunut töitä tekemään, ainakin kyseisen firman pomon vaimo jaksoi valittaa jatkuvasti täysin aiheettomasti. Yleisö oli melko siistissä kunnossa, ottaen huomioon päivän.

P - Puolessa välissä työvuoroa olo vain paheni alkavasta kuvotuksesta jatkuvaan paleluun. Söin Hesepaskaa toiveenani saada kuvotus kuriin, mutta eipä auttanut. Käväisin ensiavussa mittauttamassa kuumeen ja sehän oli loistokkaassa nousussa. En kyllä edes harkinnut kotiinlähtöä, tuplaliksalla seistään vaikka aidanseipään kannattelemana. Onneksi porukka alkoi valua ulos hallista jo paljon ennen keikan loppua.

P - Päästyäni kotiin, singahdin suoraan peiton alle. Siinä vaiheessa vapisin ja tärisin jo siihen malliin, ettei mönkäänmennyt tapaaminen Turun M&M-kaksikon kanssa enää harmittanut. Wagnerkin oli niin väsynyt, että paineli suoraan keikalta kotiin, vaikka alunperin oli pitänyt lähteä yksille.

U - Uneksia posottelin sitten aamuun asti, ensimmäisen kerran moneen päivään. Eipä sitä tullut nukuttua kuin reilu kuus tuntia ja väsytti herätessä ihan helvetisti. Painelin töihin ja nappailin Panadolia aamupalaksi. Pari tuntia meni, ennen kuin aloin taas ymmärtämään maailmanmenosta mitään ja sitten alkoikin taas kuumeilu ja palelu.

Kotona nukahdin sohvalle välittömästi ja sen jälkeen käynnistyi uusi vessaravaaminen. Tajusin vasta, että tää kuumeiluhan voi liittyä tähän vatsaan, mitään flunssan oireitahan mulla ei edes ole. Saatanan saatana. Just kun kuvittelin, että noi solumyrkyt alkaa puremaan ja pystyy leikkimään normaalia elämää edes hetken, niin vitut. En kyllä toisaalta keksi mistä muustakaan tää kuvotus vois johtua. Kroppa vetelee tyhjäkäynnillä, varmaan yhtään vitskua, protskua tai suoloa jäljellä lähimaillakaan. Sopivastipa napsahti päälle just, kun perjantaina pitäis palauttaa seuraava kouluproggis. Olenko aloittanut? En.

Pardon me, taidan mennä oksentamaan.


20:58 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna