- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

18.6.09

 
Kesälomat lusittu. Käväisin neljä ja puol viikkoa Aasiassa hankkimassa elämäni ensimmäisen oikean rusketuksen sitten lapsuusvuosien. Syyskuussa viimeksi tapaamani Jack Bauerin veli oli edelleen syötävän ihana ja meillä klikkasi satamiljoonaa. Yli 10.000 kilometriä on vaan hieman liikaa ja sukellussaaren todellisuus toisesta galaksista. Mahdoton yhtälö, vähän niinkuin tää koko elämä. En lähtenyt rikkomaan itseäni, vaikka kovasti kutkuttelikin. Sen sijaan lomailin ja nautin. Keräsin D-vitamiinia ja elämää.

Tiedättekö ne tarinat, joissa sairaat ihmiset kertoo, kuinka läheiset on kaikonneet ympäriltä? Ne kuulostaa tosi epäreiluilta, eikä niitä millään halua uskoa todeksi. Ei ihmiset tee sellasta toisilleen, eihän. EIPÄ. Pari kaveria käytännössä pisti välit poikki ja muutamasta en tosiaan ole kuullut halaistua sanaa enää. Mun maksa on ilmeisesti aikalailla samassa kastissa kuin homot ja hiv, tarttuvaa.

Hauskaa sinänsä, kun edes mun sukulaiset ei tiedä. Ei ainakaan ennen ens viikkoa. Iki-ihana Meilahti kutsuu, vaan luojan kiitos saan viettää suuren osan sairaala-ajasta unten mailla tai tokkuraisena toipuessa. Eikä todellakaan pelkoa, että tarttis tulla visiteeraamaan. Mulla on meinaan tosi vähän sanottavaa tietyille ihmisille:

HAISTAKAA VITTU.


00:45 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna