- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

8.12.07

 
Tarttis varmaan kirjottaa jotain, edellisestä postauksesta on aikaa. Tähy meni morfiinihuuruissa ja toimenpide, jota tähyssä piti yrittää, jäi haaveeksi. Mitään tarvetta sille ei kaikista viime vuosien puheista huolimatta ollut. Tavallaan hyvä niin, mutta löydökset olivatkin sitten uuden leikkauksen vaativia. Lekuri peloitteli, että leikkuriin joudun jo ennen joulua, mutta leikkausaika kopsahti luukusta vasta pari päivää sitten ja se on tammikuussa. Tai siis ei ole, jahka soitan sinne ja siirrän sen maaliskuulle. Aion nimittäin lähteä reissuun ystävänpäivänä, olinpa suolipuoli tai en.

Tähyn jälkeen asiat lähtivät liikkumaan hirvittävällä voimalla ja olen juossut milloin keuhkokuvissa ja erinäisissä näytteissä. Tällä viikolla harjoiteltiin pistämistä ja tuikkasin itseeni neljä piikkiä, 7200 euron arvosta. Melko kallista tuo uusi lääke, vaan eipä ole minun pussistani pois, onneksi. Parin viikon päästä pistellään uudestaan. Kotonani on nyt keltainen narkkipönttö, jonne nuo käytetyt neulat säilötään. Yhh.

Opiskeluwise asiat on menneet mallikkaasti. Tiistaina oli lopputentti 15 op:n kurssista ja se meni ihan putkeen. Enää olisi yksi essee kirjoitettavana ja palautettavana, mutta enköhän sen ensi viikolla pyöräytä kasaan. Sitten lomaillaankin tammikuun puoleen väliin. Keväälle ei hirveästi kursseja tule, mutta tentittävää on jonkin verran. Ihan hyvä, kun ensin reissailen Aasiassa ja sitten mahdollisesti Meikun leikkausosastolla.

Töitä on tullut tehtyä ihan kiitettävästi, mutta se on ollut ihan mukavaa. Meillä on Vilkun kanssa ollut samoja vuoroja, joten se paskajengi ei ole päässyt vittuunnuttamaan pahasti. Harmi vaan, kun tammikuussa yhteisiä vuoroja ei juuri ole. Ehkä me selvitään, edessä on kuitenkin yhteinen matka! :)

Veikkaus Oy myös muisti olemassaolostaan. Mun tilille oli ilmestynyt epäilyttävän suuri summa ja soitettuani Veikkaukseen sain tietää, että olen ollut lottovoittaja vuosikaudet. Rahat on maanneet netin pelitilillä ainakin viisi vuotta. Parempaan saumaan eivät tosin olisi voineet niitä ulos maksaa, ihan huippua! Nyt ei tarvitse huolehtia joulunajan palkanmaksusta ja matkabudjettikin sai mukavan bonuksen.

Kovin energinen olo, taidan mennä jatkamaan siivousoperaatiota.


18:02 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna