- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

24.12.07

 
Siltä varalta, etten jaksa aamulla herätä katsomaan Lumiukkoa, piti laittaa taustalle soimaan Walking in the air.. En ole nukkunut kovin hyvin viikkoon. Osaksi siksi, että ei ole ollut aikaa ja olen ollut töissä. Siksipä ajattelin huomenna nukkua niin pitkään kun unta riittää. Hyasintin voisi käydä ostamassa, jos jaksaa, mutta jos ei jaksa, niin se ei ole katastrofi.

Joulun piti olla vapaa, mutta työkaverin sairastuttua esimiesnakki napsahti mulle. Olisin ollut jo hieman loman tarpeessa, joulu tai ei. Toisaalta tuplaliksa ei tee pahaa, shoppasin itselleni useammalla sadalla joululahjoja ja kuluja on vuoden alussakin. Sukelluskurssikin tulee tienattua joulupäivän vuorolla, joten sikäli ihan mukavaa. Tahtoisin kuitenkin vain olla, maata, nukkua, levätä. Sulkea puhelimen, syljeksiä kattoon ja rapsuttaa hanuria, jos niikseen tulee. Toisaalta, yövuoroja tehdessä lepoa tulee kyllä ihan tarpeeksi, joten kaipa tämä tästä. Tärkeintä on nyt se, että koittaa olla ressaamatta..

Uusi lääke näyttää auttaneen, olen voinut paremmin tai sitten vain kuvittelen. Pistäminen sujuu jo ihan rutiinilla, eikä mustelmia ole tullut, vaikkakin lääke hieman kirvelee pistettäessä. Siihen lienee vain totuttava. Leikkaus olisi 14.1.2008, mutta välipäivinä soitan ja siirrän sen. Uudenvuodenpäivänä lekuri saa sitten haukkua mut pataluhaksi, mutta se on silloin jo myöhäistä. Thaimaata ei peruta, piste. Mä en anna tän paskataudin edelleenkään pilata tahi rajoittaa elämääni. Jos se kestää työ-, opiskelu- ja muut stressit Suomessa, kestää se kuukauden lomailunkin!

Firman pikkujoulut tuli ja meni. Oli ihan mukavaa, ei mitään superübermakeeta kuitenkaan. Kuvissa näytettiin kaikki kauniilta ja hianoilta, odotukset ja pelot iltaa kohtaan vaan taisivat olla niin suuret, että normisetti tuntui hieman lattealta. No, nyt ne on lusittu, eikä pelättyjä yhteenottoja onneksi ollut.

Joululahjat on ostettu ja paketoitu. Viikko on syöty pitsaa ja muuta skeidaa, joten nyt on turvonnut ja epäkaunis olo. Kaipa tätä pari päivää jaksaa ja sitten hullu tsemppi ruotuun. Yksi ainoa joulunajansuunnitelma mulla on töiden lisäksi: Love Actually pitää katsoa ja vetistellä niin maan perkeleesti. Gotta love that movie!

Rauhaisaa joulunaikaa kaikille!


00:43 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna