- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

26.8.07

 
Eilen oli superkivaa. Lähdettiin Jonskin kanssa duunivuoron jälkeen Shakeriin, jossa treffattiin Tanya. Kipoteltiin listaa läpi ja koska illalle ei ollut suunnitelmia, laitoin Leppikselle viestin. Paluuviesti sisälsi "mä haluun nähdä sut"-viboja ja puolen tunnin päästä törmättiinkin pojat. Jatkettiin iltaa Mollyssä viisisteen ja törmäsin siellä myös Haidiin, yläasteaikaiseen kaveriini Elinaan, pariin duunikaveriin sekä Tanyan homo-Erikiin, hassua ja mukavaa!

Kaikenlaisten kommervenkkien eli meistä riippumattomien suhdesäätöjen, taksitappeluiden, välienselvittelyiden ja drama queen-esitysten jälkeen päädyin Leppikselle yöksi. Oli ihanaa ja outoa. Ihanan tuttua, kovin turvallista ja silti kaukaista. Jotain oikeaa, jotain haikeaa. Vaan kaappasipa se mut kainaloonsa halirutistukseen ja puristi vielä ennen nukahtamista oikein lähelle. Miten ihana siinä olikaan olla.

Meidän juttu ei todellakaan ole over, kummankaan puolelta. Vaikkei tästä varmaan suuntaa olekaan mihinkään, oli se silti kiva huomata. Välittää se, oikeasti ja vieläkin. But for the record: mehän ei kyl pantu. Samalla hyvä juttu ja samalla tosi sääli, koska se homma meillä toimii niin kovin täydellisesti. Jään kovasti odottamaan jatkoa. We'll see.

Life is just so beautiful at the moment. <3


20:03 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna