- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

31.5.07

 
Uudistustyö etenee, pohjoisosien asukkaat ovat ottaneet raivaukset vastaan positiivisesti. Pientä vastarintaa on esiintynyt tonnikalapurkkien edustajalta, jonka mielestä uudet rajoitetut asuinalueet aiheuttavat kiistaa öljy- ja vesilajikkeiden keskuudessa. Värväsin perinteistä aasialaista tehokkuutta kookosmaidon muodossa erottamaan näitä kiistanalaisia alueita ja tilanne on toistaiseksi stabiili. Veitsilaatikko on ottanut uuden Fiskarsin jengin vastaan avosylin, vahvistuihan niiden asema haarukoihin nähden nyt huomattavalla enemmistöllä. Lusikoiden suunnalta ei ole kuulunut juuta eikä jaata, ne kun eivät malta lopettaa lusikointiaan hetkeksikään. Kyltymättömät irstailijat!

Mitään kummajaisuuksia ei keittiöstä ole löytynyt, eikä tavaroiden paljous todellakaan tullut yllätyksenä. Raivauksen jälkeen pitää käydä vähän astiastoa läpi ja mahdollisesti luopua tai siirtää muihin maisemiin osa kamoista. Ensimmäiseen omaan kotiin ostetuilla lautasilla tuskin on niin paljon tunnearvoa, että niitä kannattaisi ehdoin tahdoin pitää kuvioissa mukana. Mielipidetiedustelua ei ole vielä tehty, mutta uskon, että nekin kaipaavat pois nurkista pölyttymästä.

Tänään olis yhden työkaverin läksiäiset, palaveria ja illalla taas Mamma Miaa. Mun aivoista puolet on liuenneet Abban mukana johonkin Areenan (toimimattomaan) ilmastointijärjestelmään. Täytyy kattoa, jos kävis polttamassa viimeisen laillisen tupakan duunin jälkeen kivassa pikkujuottolassa. Vaan nyt kuuluu tiskirättien suunnalta kutsuhuuto palata orjatyöhön..


12:08 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna