- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

31.5.07

 
Tiija sai mut kuuntelemaan Maroon 5:ia. Imaisin ton levyn jossain vaiheessa koneelle ja koska kotona ei juuri ehdi olla, saati kuunnella uutuuksia hirveen intensiivisesti, on se jäänyt vähemmälle huomiolle. Nää biisin sanat kuitenkin jäi mieleen ekan kerran, kun kuulin tän biisin radiosta. Kirjoitin ne jo sillon ylös kännypäiväkirjaan erään ikävähkön tapahtuman seurauksena. Nyt lähinnä hymyilyttää koko episodi, näköjään mulla on ennustajan lahjoja. :)

I still don't have the reason
And you don't have the time
And it really makes me wonder
If I ever gave a fuck about you

Give me something to believe in
Cause I don't believe in you
Anymore, anymore
I wonder if it even makes a difference to try
So this is goodbye

Eteinen tuli siivottua ja pestyä vähän pyykkiä. Jatkanen eteenpäin pohjoissiipeen huomenna keittiöön ja sitten makkariin. Jostain syystä olkkari tuntuu työhuoneen ohella aina vähiten inspiroivalta. Siellä on muutenkin liikaa virikkeitä, kuten esim. koruntekovälineet ja helmet. Pitäis värkätä jotain kivaa kesäjutskaa jossain välissä. Kun tietäis vaan missä välissä olis semmosta aikaa. Huomasin just, että eka tentti tulee ihan kohta ja oon lukenut 12 sivua koko neljän kirjan matskusta. Voi olla, etten enempää juuri ehdikään, kun ens viikolle pukkas kolme koulutuspäivää duunin puolesta. Ihan jees, vaikkakaan en tajua miks moiset pitää järjestää jossain vitun JÄRVENPÄÄSSÄ?

Mulla on niin kevyt ja hyvä olo. Ihan kuin loppuvuodesta ennen koko plääh-episodia. Oon kasvanut taas hieman itsenäni, muuttunut, oppinut. Euroviisuissa kokemani vahva onnellisuudentunne toistui tänään pikkusateessa köpötellessäni töistä kotiin. Ihana, kaunis, vahva minä! Ihana kesä, ihanat suunnitelmat! Se, kun istuu pimeässä puolialastomana oman pihan portaalla, polttaa tupakkaa, haistaa raikkaan ilman ja tietää kaiken mahtavan olevan edessä. Voiko olla mitään parempaa? Voiko olla mitään parempaa kuin hyvä olo itsensä kanssa ja tieto siitä, että asiat on niin paljon paremmin itsellä kuin niin monella tuntemallani ihmisellä?


00:53 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna