- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

3.5.07

 
Ruokablogista päivää!

Voi, kuinka musta tulisikin oivallinen pikkuvaimo! Tänään on kuulkaa herkuteltu pitkän kaavan mukaan, leikitty omaa ruokaohjelmaa ja leivottu. Härreguud. Jaan tämän herkkuhetken kanssanne, listallahan oli:

Surimi-katkasalaatti

rucolaa
ruukkujäävuorisalaattia
pätkä kurkkua
pieni tomaatti
pieni sipuli
aurinkokuivattuja tomaatteja basilikaöljyssä
pieni keltainen luumu
pala paprikaa
surimipaloja
jättikatkoja

Sekaan tietysti:
oliiviöljyä
valkoista balsamicoa
valkosipulijogurttisoosia

Kanaa fileenä

Mutakakkua kermavaahdolla

Tuo turkkilaiseen jogurttiin tehty valkosipulikastike onnistui äärettömän hyvin eli oli siis melkoisen stydiä. Tarkoituksena oli syödä sitä kanan kanssa, mutta heitin sitä myös salaatin sekaan, sillä en juuri välitä pelkästä balsamico-öljy-yhdistelmästä, vaikka se tähän sopikin erinomaisesti. Kana, surimi ja katkat eivät kiukutelleet keskenään, kana lepäsi eristyksessä omalla lautasellaan. "Yllättäen" sapuskan jälkeen nousi hullu makeanhimo ja kipaisin kaupasta tummaa suklaata ja voita. Mutakakku ilman jauhoja valmistui 15 minuutissa. Oli sen verran makeaa tavaraa, että nyt hieman öklöttää. Kaapissa olis vielä muutamia pulloja skumppaa jäljellä, vähän suu napsaisi siihen suuntaan. Taidan kuitenkin tyytyä tavissiduun. (Täytyyhän mun ylläpitää imagoa alkoholisoituneista kotiäideistä, jos kerran pikkuvaimoa leikin..)

Duunipalaveri meni jees, homma etenee. Samalla sain kesäkuun duunivuorot ja joitain pidempiä putkia tuli ja muutamia vapaita. Oikeestaan tosi kivat vuorot, jättää tilaa maakuntamatkailulle, vaikka viikonloput melkeen töissä meneekin. Esimiesvuorojakin ropsahti huimasti enemmän kuin muille kokelaille, mikä hieman jänskättää. Vaan eiköhän sen homman suht nopeesti opi, pahoille päiville ei onneks vielä osunut yhtään vuoroa.

Halipula jatkuu. Tekis mieli soittaa sille yhelle, että on ikävä. En kuitenkaan viiti, ei se tajuais. Miten se voiskaan, kun en tajua itekään? :)


21:38 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna