- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

8.5.07

 
Olis kannattanut blogata muutama tunti sitten. Olin niin kovin hyvällä tuulella. Takana oli herääminen Leppiksen vierestä, suunnittelupalaveria, henkilöstöpalaveria, ulkona syömistä Jessin kanssa, kotona Salkkareiden ääressä löhöämistä. Kiireinen päivä, mutta ihan mukava sellainen. Ysin aikaan olisin ollut jo valmis petiin, väsytti saakelisti. Hereillä olen edelleen, kun pitäis ruotsin referaatti kirjottaa ja lähettää maikalle. Huomenna tentti ja ilman referaattia ei ole menemistä. Melkein tekis mieli skipata koko paska all together.

En tiedä mikä nyt ahistaa ja masentaa. Laitoin Lepparille kivan viestin ja erehdyin perkele soittamaan sille, kun ei vastannut viestiin. (Vaikkei viesti kuulemma kaivannut vastausta, koska siinä ei ollut kysymysmerkkiä..) Se ihminen on kyllä maailman huonoin puhelinihminen. Tiedän, että täysin turhaan, mutta tulipa silti taas jälleen kerran paska fiilis. Kuunnella nyt sen saman tyypin kyllästynyttä ja väsynyttä ääntä, joka oli aamulla vielä niin kovin hyväntuulinen ja puhelias. Turha mun on siitä mitään palaa ottaa, se ei vaan osaa. Siltikään en voi välttyä tuntemasta itseäni täysin hölmöksi. Tuli vaan tylsä fiilis puhelun jälkeen. Kaduttaa, että ylipäätään soitin.

Kandin työn palautin maanantaina ihan ajallaan ja ruotsin suullinenkin meni läpi. Nyt pitäis jaksaa keskittyä enää vaan noihin viimeisiin rutistuksiin. Viiskö noita tenttejä nyt vielä on, huoh. Ja kesällä kolme. Ei vaan enää oikein paukkuja riittäis. Jos ens vuonna vaikka koittais opetella tekemään ne tentit ja hommat ajallaan, ettei tarttis tälläsiä "lukuputkia" enää pitää. Etenkään, kun en juurikaan lue. Hälläväliä, paskat siitä ja kyllä opportunisti pärjää. Mikään munkki ei kyllä nyt pelasta, jos ei ala ryhdistäytymään, se on varmaa.

Väsyttää, mutta pakko se referaatti on väsätä, meni sitten kuinka myöhään tahansa. Onneks huomenna ei sitten ookaan juuri muuta, vähän ensiapukoulutusta illalla ja sit voikin ottaa kolme Euroviisupäivää aivot narikkaan-meiningillä.

All work and lack of sleep makes Koo a dull person.


23:17 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna