- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

15.5.07

 
Lasissa minttukermalikööriä ja päällä suht ookoo fiilis. Tänään ei mennyt tentti läpi, vitutti suunnattomasti. Luovutin 45 minuutin jälkeen ja vein maikalle paperin. Ei vain pystynyt, liian hapokasta. En tiedä koska moisen ehdin tehdä, etenkin kun tää oli vika mahdollisuus suorittaa tentti vanhaan tapaan, kirja mukana. Ei auttanut kirja kyllä yhtään. Rähmä. Noh, ens vuonna sit ehkä uudella innolla. Nyt alkaa olla paukut suht finaalissa. Huomenna helppo (?) tentti ja sit enää kaks ennen kesää.

Taloyhtiön kokouksen myötä olen saanut hieman opiskella lakia. Näyttää siltä, että kokous oli laiton ja kokouskutsu liian epämääräinen. Olen ottanut yhteyttä jo lakineuvontaan, onneksi yliopistolla se on ilmaista. Oikeustieteitä opiskeleva duunikaverini on myös ollut korvaamaton apu kahlatessa läpi pykälää ja käytäntöä. Katsotaan saadaanko kokouksen päätös kumottua vai pitääkö lähteä käräjöimään. Vittumaista kyllä, se tietää rahanmenoa.

Jotenkin oon ollut vähän hukassa taas. Uskoisin, että kesä ja stressin lieventyminen helpottaa asiaa. Aion todella nauttia tästä kesästä kynsin ja hampain, vaikkakin tenttejä on tiedossa myös. Täytyy vaan raahata kirjaa rannalle mukaan. Rantakunto on vielä hieman vaiheessa tosin, mutta vakaa aikomukseni on aloittaa kuntoilu täydellä teholla taas kesän myötä.

Euroviisuista jäi muistoksi korva-, keuhkoputken- ja otsalohkontulehdus, puolikas hammas ja krooninen väsymys. Jotenkin ei edes muista noita antibiootteja nappailla, niin sekaisin kuuppa. Tiedossa ihan mukava työputki taas helatorstaina eli ei lepoa tähän suuntaan vielä. Vaan eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa. Huomenna aion siivota ja lukea tenttiin. Ja nukkua yövuoroa varten sekä ehkä tavata Leppistä. Fiilikset sen suhteen heittelee päivittäin, nyt oli pidempään jo aika valju olo, mutta kaipa tuota voisi tavata. Kun tietäis mitä haluaa, se vasta helppoa olis!


22:55 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna