- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

30.5.07

 
Tummat silmät, ruskea tucka.. Eiku.

Kiva päivä. Olin Jessin kanssa lounaalla ja syötiin ihanat pihvit. Harmittavasti kävi kuitenkin taas niin, että Jessi sai salaattikastikkeesta allergiakohtauksen, vaikka oli erikseen varmistanut, ettei ruuassa saa olla mitään, mille se on allerginen. Vittumaista, luulisi tolla alalla kuunneltavan asiakkaita. Onneksi sentään tajusivat antaa rahat takas.

Oli kiva laittaa hamonen päälle, kun oli niin nätti päivä. Raskastahan tuollainen kuumuus on näin alussa, ei tullut todellakaan juotua tarpeeks. Kaupungilla jotkut hajut teki tosi pahaa ja vaikka olin syönyt, alkoi töissä pyörryttää taas ikävästi. Muistuu turhan elävästi mieleen viime syksy, kun jokaiselta baarikeikalta sai tulla kotiin sydän syrjällään peläten pyörtymistä ja/tai oksentamista. Ei perkele! Söin väkisin Hese-paskaa, mutta olo ei juuri kohentunut. Inhaa, kun Areenalta ei saa mitään järkevää purtavaa ja sit tälläsinä hetkinä on pakko turvautua siihen mitä saa.

Töistä kotiin tullessa tuuli jo mukavasti ja oli pilvistä. Ei ollut enää niin raskas ja hikinen olo ja ulkona olis köpötellyt mielellään pidempäänkin. Tänään kuitenkin pitkästä aikaa väsyttää, joten taidan mennä "ajoissa" nukkumaan. Viime öinä uni on tullut vasta kolmen ja viiden välillä, eikä sekään ilman apua.

Kahden viikon päästä ollaan jo vaeltamassa. Kunpa olis hyvät kelit, tulee taas ihan mahti reissu! Tanyakin tulee takas Australiasta lauantaina. Sillon ei ehditä vielä nähdä ja sunnuntaina kutsuu serkun synttärit, mutta ehkä illalla siiderille? Mä voisin lähteä vaikka ihan kunnon baarikierroksellekin, maanantaina vasta iltavuoro. Epäilen, et Tanyan duunit kuitenkin alkaa jo aamusta, en muista yhtään. Kivaa, kun se tulee takas, on ollut jo vähän ikävä, vaikka meillä oli tossa hieman viileät välit hetken aikaa. Mulla on vähän sellainen kutina, että tästä kesästä tulee ihan huippu!


00:26 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna