- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

6.5.07

 
666. postaus. Ei tullut viisupostausta tästä, ei. Sex, sex, sex.

Voi, kuinka mua eilen hellittiin. Kehuttiin pukeutumista seksikkääksi, silitettiin, pidettiin lähellä. Kerrottiin, että tykätään ja että ollaan hieman ihastuneitakin. On muuten kuulemma aika äijää sanoa, että lakkaa se lässytys ja pane jo mua. Kumma juttu? "Siis sulle pitää sanoa kauniita asioita, sillon kun sulla on semmonen fiilis, että itsetuntoa voi hivellä, mutta sillon ei saa, kun oot tolla tuulella? Ja mistäänhän ei voi tietää kummalla tuulella oot?" Nii-in. Ei voikaan, mutta lähes aina voittaa sillä, jos ei kauheesti puhele, vaan ottaa sen mitä haluaa. Tai ainakin antaa mulle sen, mitä haluan ja odotan saavani.

Aika huippua tuo Leppisseksi. Sääliks käy kyllä joskus yläkerran mummoa, varmaan kuvittelee, että me tehdään jotain pornoleffaa siellä. Ei sillä, siltä se kyllä on joskus tuntunutkin. Noin, nyt voi sitten tutut siellä monitoriensa takana haukkoa henkeään. Siis ei kai teihin tosissaan oo purru se mun kiltin tytön rooli? Ai ei? No hyvä, en aatellutkaan.

Huomenna opettamaan, sitten ruotsin suulliseen tenttiin (en oo harjotellut, sanon vaan, et ge mig pengar, tack och adjö), sen jälkeen pitäis tarkistaa muutama juttu prosemmasta, mahdollisesti kirjottaakin joku pätkä. Fiksusti ajelen kotiin sitten oikolukemaan sen, koska yliopiston koneilla se ei onnistu, eikä Jessillä ole Wordia siinä naapurissa. Sitten takas yliopistolle, kopsut papruista ja toiset palautukseen, toiset tenttikuoreen. Ja voilá, taas yksi päivä hukattu, sillä kellohan onkin jo iltaseitsemän tässä vaiheessa!

Voi elämän kevät. Miksei tää voi olla vaan seksiä ja pitsaa?


22:31 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna