- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

11.4.07

 
Tämä on nyt vähän tälläinen päiväkirjapostaus, notta tiijätte. Tänään olin taas sijaistamassa kemian opettajaa ja olikin tosi hyvä mieli pitkän päivän jälkeen. Kaikki meni putkeen ja tuli taas vahva tunne siitä, että tuo on se homma, jonka osaan. Teen työtä, jolla on tarkoitus ja rakastan sitä. Nyt vaan äkkiä ne paperit kouraan tuolta koulusta, että saan taas opettaa täyspäiväisesti!

Kävin hakemassa puhelimeen muistikortin ja kiva tuttu myyjä antoi 40 euron kortin muutamalla eurolla! Äimistyneenä en osannut muuta kuin kiitellä ja kompuroida kotiin. Nyt on puhelimessakin biittiä jos jonkinmoista. Jokaiselle hyvälle ystille huolella mietitty oma soittoääni ja kaikkea!

Iltasella oltiin Tanyan kanssa leirikoulutuksessa, mutta hieman turhahan se oli. Uutta asiaa ei juurikaan tullut, vaan eipä tuo kestänyt puoltatoista tuntia kauempaa, joten en pahemmin valita. Nukkumaan kuvittelin suuntaavani ajoissa, mutta tässä sitä vielä törrötetään. Huomenna on kalenterissa täysin tyhjää, pitäisi tosiaan edistää kandin työtä. Otan tavoitteeksi kuusi sivua uutta tekstiä, sitten kasassa olisi jo yhdeksän. Enköhän loput saa ensi viikolla kirjoitettua, vaikka sivun päivässä. Ihme homma, ettei tuo opettaminen kuitenkaan toimi motivaattorina näille kouluhommille. Luulisi, että tekisi innolla hommia, kun on kirkas päämäärä. Vaan mihinkäs sitä siili piikeistään..

Lauantaina pitäisi opponoida pari pro semmaa ja mikäli Oulusta tulee huomenna voitto kotiin, on sen jälkeen vielä töitä. En kuitenkaan jaksa kauheasti uskoa moiseen ja tavallaan toivoisinkin, että kausi olisi jo tältä vuodelta ohi. Sitä sitten lähdettäisiin työporukalla juhlistamaan, vaikkei sunnuntain krapulapäivälle olisikaan varaa hukata yhtään opiskelutuntia. Enköhän mä kuitenkin jotenkin lutviudu näistäkin koulupaineista, jos ei muuta niin ensi viikolla parkkeeraan yliopiston kirjastoon sulkemisaikaan asti.

Nyt sitä unta palloon, ettei mene koko päivä rötväilyksi huomenna. Pus och kram!


23:31 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna