- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

12.4.07

 
Sivuja valmiina 10, sanamäärällisesti 25-35% valmista. Mielestäni ihan hyvä saldo ekalle päivälle, vaikka olisinkin voinut ehkä vielä jatkaa ja saada pari kappaletta lisää tekstiä. Aion kuitenkin huomenna aamulla mennä Leppikseltä suoraan yliopistolle kirjoittelemaan teoreettista taustaa ja penkomaan aiempia tutkimuksia. Jos saisi vaikka kolmekin sivua tekstiä kasaan, niin olisin jo todella hyvässä vaiheessa. Nyt ajattelin antaa pään levätä ja ehkä heittää pyykit koneeseen. Kirjoittamisesta on muutenkin hyvä pitää taukoja, aivot ehtivät työstää ajatuksia ihan toisella lailla. Pitää huolehtia, että puhelin on lähellä, jos jotain mullistavia mietintöjä pullahtelee päähän. Prinsessapuhelimessa kun on maailman ihanin muistikirja, johon olen kirjoittanut joka ilta ennen nukahtamista päivän fiilikset.

Huomisesta tulee pitkä päivä, kun menen yliopistolta suoraan töihin. Onneksi tänään kuitenkin selviää tuleeko lauantaista samanmoinen, joten en vielä jaksa stressata viikonloppua. Muutenkin tuli mukava fiilis työn edistymisestä, vaikka tiedänkin, että paljon hommaa on vielä edessäkin. Uskon kuitenkin, että yliopistolla saan paremmin hommia tehtyä kuin täällä kotona.

Oli muuten kiva herätä aamulla Bryan Adamsiin, jotain niin monin tavoin parempaa kuin seksi!

Nothing could change what you mean to me,
There's lots that I could say,
But just hold me now.


18:18 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna