- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

27.4.07

 
Olisi niin kiva, kun ei olisi kovin vitusti paljon töitä ja koulujuttuja. Olisi kiva, kun ei olisi stressiä. Olisi niin kiva, kun ei tarvitsisi muistaa niin montaa asiaa. Olisi kiva, jos harrastus ei veisi keskittymiskykyä muista asioista. Olisi niin kiva, kun nämä kaikki hommat olisi jo hoidettu! Olisin itse kivampi, kun ei hartioita kivistäisi ja olo olisi kuin pingoitetulla jousella. Olisin itse kivampi..

En tykkää tämmösestä välitilasta. En oo ikinä osannut elää "jotain parempaa huomista" varten. Nyt odotan kesää ja toivon, että tentit ois ohi ja läpi. Että ei tarttis tehdä muuta kuin töitä, urheilla ja naatiskella. En osaa myöskään nauttia tästä mun ja Leppiksen jutusta enää. Odotan jotain stabiiliutta tilanteeseen ja toivon, että se päivä vielä tulis. On eri asia odottaa malttamattomasti jotain kivaa kuin vain toivoa, että aika menis nopeesti ja elämä palautuis raiteilleen. Kun just tää raiteettomuus taitaa olla sitä normia kuitenkin.

Oon sekavalla fiiliksellä. Oikealla puolella niskassa on erittäin kipeä kohta ja tähdet vilkkuu silmissä. Veri ei kulje, hartiat jumii. Omasta jumituksestani sainkin ideoita tänään jotain kummallista Spa-lehteä töissä lukiessani. Tulevaan kotiin, minun ja tulevan aviomieheni ja mahdollisten tulevien lasten kotiin siis, haluan ehdottomasti maailman kauneimman kylpyhuone/saunaosaston. Lehdessä oli lähes täydellinen upotettu amme ja muutenkin rentouttavaksi tehty ympäristö. Sen haluan ja tarvitsen! Jumin ansiosta keksin myös eräälle spesiaali-ihmiselle tosi kivan synttärilahjan. Harmi, että niihin synttäreihin on vielä aikaa, samoin kuin kyseisen henkilön nimppareihin. Raportoin sitten, jos tuo joskus toteutuu.

Pitäis yheksän tunnin päästä esitellä tuo kandin työ. Vaikuttaa fiksulta ja ottaa vastaan palautetta, kritiikkiä, mitä lie. Kehuja tuskin kauheasti, luin meinaan tuotokseni viikon tauon jälkeen ja kyllä se melkoista paskaa oli. Nyt ei vaan kiinnosta sitten yhtään. Ei. Ei. Ei. Tulis jo se kesä! Tulis jo vapaus!


23:40 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna