- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

29.4.07

 
Nopea polkkaus.

Voisin kertoa monisanaisesti, kuinka eilinen kandintyön esittelyni meni, kuinka Leppis pulttasi mulle puhelimessa täysin turhasta, kuinka purimme yksiavioisuussopimuksemme, kuinka töiden jälkeen suuntasin baariin tarkoituksenani tavata Peikkopoika ja mahdollisesti uusia toissavuotinen huumaava seksiseikkailumme.

Voisin myös kertoa vaiherikkaasti, kuinka puhuin syväluotaavan puhelun Leppiksen kanssa, kuinka luovimme itsemme J:n kanssa tilanteesta, jossa kahdesta miehestä voi valita vain toisen ja toinen pitää kohteliaasti torjua, kuinka päädyin taksijonoon Leppiksen ja kavereidensa kanssa ja kuinka menin nukkumaan äärettömän komean miehen viereen ja heräsin unisen mörön kainalosta. Krapulaisena, mutta silti onnellisena.

En kuitenkaan jaksa mennä maukkaisiin yksityiskohtiin, sillä eilinen oli niin lähellä paskan kolahtamista lehtipuhaltimeen, että huh.

Voi perkele, milloin tästä tuli näin monimutkaista? Milloin tää alkoi muistuttamaan parisuhdetta kriisissä? Missä on se alkuaikojen mukavuus, jolloin ei tarvinnut pähkätä ja kiukuta, natista ja vitistä vitun turhista asioista? Mikä tässä on näin saatanan vaikeeta, kun kumpikin tykkää?

Ihaninta oli silti Leppis, tuo sydämeni valloittanut herrasmies ja törppö. Jätkä, jolla on se teflonplayer-puoli ja se pehmo "tuu mun viekkuun"-puoli. Nyt pitää vaan selvittää, mitä yksiavioisuussopimukselle tapahtuu jatkossa... Uskon, että tää tilanne on ihan jees, tiedän vaan itestäni, että mun on vaikea uskoa, luottaa, avautua, olla minä, jos tunnen oloni paskaksi ja riittämättömäksi koko ajan. Ja senhän tietää mitä siitä taas seuraa: Heippa Leppis, jatkan matkaa!


23:40 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna