- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

19.2.07

 
Tässä taas ahkera koululainen istuksii. Kaksi tuntia olis tänään ollut vaan, mutta näytti olevan kaksi liikaa.. Kävin aamusta kampaajalla ja koska leikeltiin vähän tukkaa värjäyksen ohella, niin venähti sen verran pitkäksi, etten lähtenyt enää kaahaamaan keskustaan. Olisin saattanut ehtiä juuri tai myöhästyä kymmenisen minuuttia korkeintaan, mutta en edes koittanut. Harmitti jo tuo pakkanenkin ja jotenkin vaan sitten tulin kotiin suoraan.

Tietysti katumusharjoituksia pitää tällaisena päivänä tehdä, joten vein roskikset ja pari kassillista mainoksia ja iskin pyykit koneeseen. Astianpesukone pitäis kanssa tyhjentää, mutta siellä on uusia Iittaloita, joten pitäis siis myös järjestellä kaappeja uusiks, jotta ne mahtuu. Ja jos alkaa järjestämään kaappeja, on kiva siivota kunnolla myös. Eli keittiöpuuhiksi tässä vielä tänään menee. Taustalle hyvää musiikkia ja rätti käteen. Ah. Joskus siivoaminen on rentouttavaa ja kivaa, liian harvoin tosin.

Viikonloppu meni, noh, se meni. Kivojakin juttuja tuli tehtyä ja ruokaa oli taas paljon ja se oli maittavaa. Paska fiilis jäi kuitenkin päälimmäisenä mieleen, kun lähtöpäivänä jengin asenne ja aktiivisuus oli niin peräsimestä. Pohdiskelen tässä nyt muutaman päivän jätänkö nämä hommat vai miten tästä saisi mukavampaa. Olen liian stressaantunut, ylikuormitettu ja väsynyt. Toivoisin, että vastuuta ja tekemisiä jaettaisiin tasaisemmin ja ilmeisesti muutkin ovat sitä mieltä, ajatuksen tasolla. Heti kun pitäisi sitten konkreettisesti tehdä jotain, alkaa mykkäkoulu ja seiniin tuijottelu. Huoh. Ne syyt, joiden takia mä oon jaksanut tähän asti, vähenee vaan ajan myötä ja joudun kysymään itseltäni "Miksi vielä? Miksi enää? Mitä mä saan tästä?"

Viikon aikana kropasta on kadonnut senttejä tai joku on vaihtanut mittanauhani. Uskomatonta, sillä lauantaina syötiin tuntikaupalla ja sorruin karkkiin ja sipsiinkin. Eilinen brunssi oli täyttävä, mutta koostui vääristä raaka-aineista, joten en sitten loppupäivänä muuta syönytkään. Pakko päästä taas ruotuun, kaikkea skeidaa sitä ihminen itseensä ahtaakin!!


13:16 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna