- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

13.2.07

 
Tähän aikaan onkin hyvä alkaa miettiä ruotsin kirjoitelmaa. Etenkin, kun se ruotsin tunti on aamulla 8.30. Voisin hyvin skipata sen vielä ja siltikin olisi kolme poissaoloa vielä käyttämättä. En kuitenkaan usko, että pärjään koko kevään kolmella poissaololla, joten siihen tähdätään, että huomenna raahaudun paikalle. Ahristavaa. Mutta kun meni tänään pitkään. Piti opiskella 14-16, käydä syömässä ja hakemassa lisää sairaslomaa ja shoppailla Arabiaa ja Iittalaa viikkopalkan verran ja kotiinkin tulin vasta Salkkareiksi, joten pitihän nekin katsoa. Ja käydä kaupassa ja katsoa Shield ja syödä ja katsoa sitten vielä päälle 4D polyamoriasta ja "hups", onkin yö!

Leppis soitti ysin pintaan ja kertoi joutuneensa vaihtamaan huomisen työvuoron ja ehdotti josko nähtäisiinkin tänään. Miukumaukuilin ja vääntelehdin tuskissani ja varmaan uhkailin, kiristin ja anelinkin jo samaan syssyyn. Sillä seurauksella, että sain soittaa perään vielä ja pyytää anteeksi "vittupäistä kiukutteluani". Tässä on syy miksi en seurustele! Aikataulumuutokset on joskus ylivoimaisia. Kaikki työvuorot on suunniteltu koulun ympärille ja muu elämä sen paketin ympärille. Ja sitten tulee muutoksia, jotka meinaa sotkea palettia ja sekös harmittaa. En perkele vieköön ole valmis tinkimään omasta ajankäytöstäni jonkun toisen ihmisen takia! Vähän ehkä, mutta en tarpeeksi. Enkä muutenkaan tykkää muutoksista. Huomenna on sentään you-know-what-day!

No, nyt tehdään sitten niin, että mennään äipän kanssa katsomaan Dreamgirls ja Leppis ilmoittelee, kun pääsee töistä. Toivon kovasti ettei se ole kauhean poikki työvuoron jälkeen. Ihanaa oli kuitenkin se, että kun pyysin anteeksi, niin toinen myönsi myös, ettei ole kiva kun aikataulut muuttuu ja pahoitteli ettei tajunnut ilmoittaa ajoissa ja semmoista. Olin pakahtua ja samaan aikaan vielä Mr. Leppilampi iski tv-ruutuun, joten vaihdoin puheenaihetta välittömästi, ettei äänestäni kuule kuinka kiisseliksi menin. Huomenna on pakko vaivihkaa jutella tilanteesta, ei liikaa, eikä painostavasti, mutta selvittää missä mennään ja miltä tuntuu.


23:24 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna