- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

23.2.07

 
Sisällä on suuri mytty. Tai ei se ole mytty vaan iso peikko, joka kahmii lisätilaa oikealta ja vasemmalta. Huitoo ja möyryää, kalvaa sisintä ja jurottaa. Ahdistaa ja vapisuttaa niin paljon, etten osaa oikein olla. Tekisi mieli heittäytyä sängylle ja itkeä lapsen itkua. Lohdutonta, värisyttävää ja suoraan sydämestä. Lapsen itkussa on vain se yksi asia, mitä minulla ei. Minun itkuni ei paranna oloa sitten tippaakaan.

Pitäisi katsoa jotain helvetin talousarvioita sunnuntaiksi. En kyllä ymmärrä miksi, kun niillä on vielä kuukausi aikaa. Pitäisi kirjoitella puhtaaksi toimintasuunnitelma, mutta sekään ei samasta syystä tunnu mielekkäältä. Yhdistyksen tulevaisuus ja oma paikkani siinä harhailevat ajatuksissani lähes taukoamatta. Tilanne on nyt fifty-sixty ja toivoisinkin, että osaisin nähdä tulevan mahdollisuutena, enkä uhkana. Vaikka jaksamiseni onkin nyt totaalisen lopussa, ylpeyteni ei taida antaa periksi. Vuosi sitten pyysin apua ainoilta taustajoukoilta, jotka omaan. Enää en tiedä mitä tehdä, tämä homma on käynyt vuosi vuodelta rankemmaksi ja palkitsevin osuus on vain kadonnut johonkin..

Kohta pitäisi töihin. Onneksi on vaan kuuden tunnin pätkävuoro, en nimittäin nukkunut varastoon. Miksi mikään ei taas tunnu miltään?


21:33 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna