- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

8.2.07

 
Sen siitä sitten saa. Eilen könysin postauksen jälkeen suoraan petiin ja posottelin aamukuuteen. Vessakäynnin jälkeen en enää saanutkaan unta, joten tein niitä asioita, jotka eilen eivät huvittaneet. Vastailin maileihin ja viesteihin ja hoidin asioita. Sitten painuin petiin ajatuksenani lähteä ajoissa italian tunneille. Kuulostaako tuhoon tuomitulta? Sitä se olikin. Noh, ruotsin tunnit oli seuraava päämäärä, niiltä en edes halua olla pois. Mutta kas, huomenna pitäisi palauttaa essee poptähteydestä ja sen varjollahan voi tietysti jäädä kotiin, mitä?

Että hienoa. Näin sitä laistetaan hommista toisten hommien varjolla. Essee on tuossa taustalla täynnä kysymysmerkkejä ja voin melkein lyödä vetoa, että sen kirjoittamineen jää iltaan. Mutta sainpa sentään pyykit koneeseen, vaikken muuta hyödyllistä sitten tekisikään koko päivänä.

Nyt taidan surffata itselleni uuden lääkärin ja hoitaa pari muuta juoksevaa asiaa. Esseen sisältöähän täytyy miettiä, eikös juu..


13:56 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna