- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

8.8.06

 
Pikakatsaus menneeseen:

Kummilassa oli oikein rattoisaa ja tuntui tosiaan lomalta nuo parikin päivää. Sattui oikein mukava keli ja mikäs siinä oli altaassa lölliä. Illemmalla käytiin semmoisessa pikkusaaressa syömässä ja mummikin pölähti paikalle ja paistoi meille maailman parhaita pikkulettuja.

Torstaina ajelin takas kotsaan ja suoraan työvuoroon. Sitten väliä olikin 10 tuntia ja alkoi perjantain maratonvuoro Assemblyillä. 12 tuntia töitä ja sitten vielä "omaan duuniin" yöksi. Ja seuraavat kaksi työvuoroa vielä niin, että edellisen vuoron päättymisen ja uuden alkamisen välissä oli tasan 8 tuntia aikaa kotiutua, syödä, nukkua, suihkuilla ja mennä takas töihin. Mutta en valita. Nyt se on taas tehty ja kyllä mä tavallaan teen mielummin näitä ryppäitä ja pidän vapaata. Karmeeta se ois istua 8 tuntia jokapäivä. Ainiin, jotkut ihmisethän tekee niin..

Ah, vapaasta puheen ollen. On meinaan nyt toinen vapaapäivä käynnissä ja huomenna huitasen yhden iltavuoron vasemmalla hanskalla ja sitten lähdetäänkin vaeltamaan. Ihanata. Uimaankin!

Asuntoasioita pitäisi hoidella, varmaan vuokralainenkin etsiä ja kaikenmoista. Koitan hoitaa päätä, ettei tulis stressiä kaikesta tekemättömästä.


13:43 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna