- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

20.8.06

 
Perjantaina, tietysti just sen jälkeen kun oltiin päivällä istuttu terdellä ja himassa naukkailin siideriä ja laittauduin valmiiks, soi puhelin. "Käviskö sulle semmonen työhaastattelun tapainen tapaaminen vaikka huomenna?" Voi räkä ja itku. Onneksi sain sönkättyä tapaamisen vasta päivälle, olin meinaan varma, että perjantaina menee myöhään, tai aikaiseen. Niinkuin menikin.

Junailin itteni stadiin jo kasiksi ja rykäistiin Tanyan ja Oden kanssa Labyrintin terassille. Siinä sitten kiskottiin juomaa ja Peksikin liittyi seuraan. Örvellettiin aiheuttamaan pahennusta ilotulituksiin ja onnistuin kaatuilemaan ruusupuskaan. Käsi ja peba täynnä piikkiä, aiai. Onneks en ollut ainoa, joka teki saman.. Stadiin jatkui matka isommalla porukalla ja tapasin Iguanan terdellä duunipoikia. Jäin niiden kanssa höpöttelemään hetkeks ja sitten taas alkuperäisellä kokoonpanolla tanssahtelemaan.

Enpä suinkaan tuntenut itseäni vanhaksi kyseisessä teinihelvetissä, ehei. Melkeen oon tarpeeks vanha jo ollakseni porukan äiti, lähes iski ikäkriisi päälle! No, jalalla koreasti, lisää juomaa koneeseen ja pilkkuun astihan siellä sitten viihdyttiin. Sokoksen Mäkkärin kautta tepasteltiin stadin parhaaseen taksijonoon, eikä tarvinnut juuri kyytiä venttailla. Jotkut raukat oli odotelleet jossain asema-aukiolla kiesiä tuntitolkulla, looo-sers. Puol kuus olin kotona ja eikun unta palloon.

Unta ei kuitenkaan riittänyt tarpeeks ja olin ihan liian aikaisin hereillä. Olo oli kuitenkin ihan suht bueno ja se työhaastattelukeissi harrastuspestiinkin meni ihan mukavasti. Nyt vain odotellaan, joko muutaman päivän tai sitten kuun loppuun. Vi ska se.

Lauantaiyö menikin sit duunissa ja kylläpä nukutti makoisasti tänään pitkälle päivään asti. Oonkin lähinnä tehnyt harrastushommia tässä ja vaan rötvännyt. Huomenna aamuun, mutta rytmi on himppasekasin, toivotaan että unijukka löytää tännekin parin tunnin sisään.

Torstaina asuntokaupat. Lainaraha onkin ihan tervetullutta, shoppailin perjantaina taas hieman antaumuksella. Tällä viikolla vois yrittää siivota ja tehdä yhden pienenpienen kouluhomman. Muita tavoitteita en asetakaan, paitsi jos duunissa yrittäis olla räjähtämättä atomeiks. Et näillä mennään taas.


22:00 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna